andromahos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Ειναι μια χαρα , αλλα δεν βλεπουν την καρτα tv δορυφορικη skystar 2 και ετσι ειμαι στο περιμενε πιο γρηγορα απο τα vista, δεν ειδα καμια αλλη διαφορα, τα οποια δεν συμπαθησα απο την αρχη που βγηκαν, xp και παλι xp
pc_admin Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 ξερει κανεις ποτε θα βγει η τελικη εκδοση windows 7? καπου ειχα δει για 13/7/2009, ισχυει? Ελα ντε, αυτο δεν παιδευουμε τοσο καιρο εδω... ειδα στο internet πολλους που λενε οτι εχουν πληροφοριες "εντος" οτι αυτη ειναι η τελικη (RTM) εκδοση και θα κυκλοφορισει αυριο στο MSDN και και Technet..να δουμε ,υπομονη μεχρι αυριο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 υπομονή να κυκλοφορήσει πρώτα MSDN & Technet, έτσι θα είμαστε σίγουροι αν θα είναι η σωστή RTM...απλά τα πράγματα
benZiDirK Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 αδερφέ... σπαμάρεις χωρίς να έχεις ιδέα και χωρίς να προσφέρεις τίποτα. Εσυ τι προσφερες δηλαδη τωρα..; Σορυ αν σε προσβαλα δηλαδη κιολας.. να μου δωσεις μερικες γνωσεις αν ειναι ευκολο πλζ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 XP και πάλι XP με το σύστημα της υπογραφής? κρίμα είναι, ακόμα και αν έχεις 64bit...
benZiDirK Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 XP και πάλι XP με το σύστημα της υπογραφής? κρίμα είναι, ακόμα και αν έχεις 64bit... Ειχα Vista μεχρι και 1 μηνα πριν... Αλλα οταν μαμιεται ο διας καθε τρεις και λιγο με τα βιστα τα παιρνεις στο κρανιο... Για αυτο εβαλα XP παλι... Δεν ειπα οτι δεν θα βαλω τα 7... απλα ασε να τα βαλουν πρωτα 2-3 να δουμε τι παιζει με την RTM και μετα εννοειται πως θα τα βαλω.. Και να μην χαρακτηριζεται κοσμο.... Ξερει αυτος που το λεω τι εννοω..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 ok δεν λέω ότι είμαι τέρας εμπειρίας με τα Vista αλλά από το Πάσχα μέχρι τώρα ούτε ένα πρόβλημα και τα έχω installed σε 2 PCs... από μείωση στις επιδόσεις δεν κατάλαβα τπτ, αντιθέτως αξιοποιώ πλέον τα 4gb ram μου που με τα 32bit XP ξυνόντουσαν κανονικότατα... η RTM κατά 99.99% θα είναι καλύτερη από την RC που την έχουν χρησιμοποιήσει πραγματικά πολλά άτομα, άρα imho δεν είναι ανάγκη να περιμένω κάτι...
benZiDirK Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 ok δεν λέω ότι είμαι τέρας εμπειρίας με τα Vista αλλά από το Πάσχα μέχρι τώρα ούτε ένα πρόβλημα και τα έχω installed σε 2 PCs... από μείωση στις επιδόσεις δεν κατάλαβα τπτ, αντιθέτως αξιοποιώ πλέον τα 4gb ram μου που με τα 32bit XP ξυνόντουσαν κανονικότατα... η RTM κατά 99.99% θα είναι καλύτερη από την RC που την έχουν χρησιμοποιήσει πραγματικά πολλά άτομα, άρα imho δεν είναι ανάγκη να περιμένω κάτι... Χιλιες φορες Vista σε θεμα επιδοσεις.. Πολυ πιο γρηγορα εννοειται.. Αλλα μερικα προγραμματα που δουλευω δεν παιζουν σε Vista.. Πως να το κανουμε δηλαδη... Δεν χρειαζεται να εισαι σχετικος ή ασχετος για να μην θες τα Vista ή για να περιμενεις για Windows 7 λιγο ακομη...
Moderators Gi0 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Ειχα Vista μεχρι και 1 μηνα πριν... Αλλα οταν μαμιεται ο διας καθε τρεις και λιγο με τα βιστα τα παιρνεις στο κρανιο... Προφανως δεν ειναι η καταλληλη στιγμη για να βαλεις vista ενω περιμενουμε την rtm.Aλλα αν ειχες κολληματα με τα vista πιθανοτατα δεν φταινε τα vista.Nα μου πεις για πορους,ναι,αλλα και παλι δεν εχεις προβλημα με το μηχανημα της υπογραφης σου. Οπως ειπε και ο Thresh,οταν αποφασισα να τα βαλω μια και ειχα κανει την αναβαθμιση μου,δεν το μετανιωσα καθολου.
Prof_Chaos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Και μόλις κατέβασα την 7264 rc θα περιμένω απο τι φαίνεται..δεν είχα ιδέα οτι θα κυκλοφορίσουν τόσο νωρίς.Κάτι για Νοεμβριο είχα ακούσει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Χιλιες φορες Vista σε θεμα επιδοσεις.. Πολυ πιο γρηγορα εννοειται.. Αλλα μερικα προγραμματα που δουλευω δεν παιζουν σε Vista.. Πως να το κανουμε δηλαδη... Δεν χρειαζεται να εισαι σχετικος ή ασχετος για να μην θες τα Vista ή για να περιμενεις για Windows 7 λιγο ακομη... για αυτό υπάρχει το VMWare μην ξεχνάμε το XP Mode των Windows 7 πάντως με XP πάνε τελείως άχρηστα τα 8gb ram...
Moderators Gi0 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Κάτι για Νοεμβριο είχα ακούσει. Στην αγορα ναι.Στους κατασκευαστες,msdn κλπ,αυριο-μεθαυριο πιθανοτατα.
benZiDirK Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Ξαναλεω με εφαρμογες και ασυμβατοτητες ειχα προβλημα... Ηταν ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ πιο γρηγορα σε γενικες γραμμες απο XP.... Βγηκαμε και εκτος topic...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.