Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Beta/RC Πρώτες εντυπώσεις (build <= 7600.16384)

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρωτο προβλημα, στους drivers ηχου που εγκαθιστουν ειναι

ενεργοποιημενη μονο η ψηφιακη εξοδος (spdif) της ενσωματωμενης

στη μητρικη καρτας ηχου...προσπαθησα να εγκαταστησω εγω,

(Realtek) και δεν τους δεχτηκε.

Εχει αντιμετωπισει κανεις το ιδιο προβλημα?

Ποια καρτα ηχου εχεις?Εγω και γω onboard realteκ και τους εβαλε μια χαρα.-αναλογικο και ψηφιακο.Την βλεπει σαν high definition audio device.

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ποια καρτα ηχου εχεις?Εγω και γω onboard realteκ και τους εβαλε μια χαρα.-αναλογικο και ψηφιακο.Την βλεπει σαν high definition audio device.

onboard realteκ εχω, εβαλε drivers κανονικα, high definition audio device την βλεπει, μα ειναι ενεργοποιημενη ΜΟΝΟ η ψηφιακη εξοδος,

πραγμα που σημαινει οτι δεν εχω ηχο αναλογικο.

Δημοσ.
onboard realteκ εχω, εβαλε drivers κανονικα, high definition audio device την βλεπει, μα ειναι ενεργοποιημενη ΜΟΝΟ η ψηφιακη εξοδος,

πραγμα που σημαινει οτι δεν εχω ηχο αναλογικο.

Κατεβασε τους drivers απτο site και κανε compatibility με vista ή καλυτερα ενημερωσε τον device manager με το χερι.

Δημοσ.
Win7χ64 σε HP Pavilion dv9362ea

Δεν δουλεύουν :

-- ο Google Chrome (βγάζει κ σχετική ειδοποίηση)

@ntonios

Ο Chrome εμενα δουλευει πολυ καλα στα 7. Ηταν υποχρεωτικη εγκατασταση για μενα γιατι μετα απο 3 εβδομαδες με τον ΙΕ 8 πλεον πια μπορω να πω οτι κρασαρει συνεχως.... οποτε η λυση ηταν η Firefox η Chrome και τελικα αποφασισα Chrome γιατι ειναι πιο γρηγορος. Αλλα εσενα πρεπει να φταιει μαλλον οτι ειναι 64αρια.

Δημοσ.

<<Το πρωτο προβλημα, στους drivers ηχου που εγκαθιστουν ειναι

στη μητρικη καρτας ηχου...προσπαθησα να εγκαταστησω εγω,>>

Φιλε και εγω το ιδιο προβλημα ειχα και τους εκανα χειροκινιτα μεσω του device manager

Δημοσ.

Εγώ μέχρι στιγμής παιδιά τα βρίσκω καταπληκτικά!Και να σκεφτείτε ότι είναι και beta έκδοση.Φαντάσου ότι έχω και μια παράλληλη pci card (διότι είμαι λογιστής και έχω παράλληλο εκτυπωτή)και ενώ στην αρχή την είχε σαν άγνωστη συσκευή,όταν ενεργοποίησα τις αυτόματες ενημερώσεις,την ''ανακάλυψε''και δουλεύει άψογα.Τα λογιστικά μου προγράμματα(τα περισσότερα dosαδικα)δουλεύουν κανονικά.Πιστεύω ότι αυτά θα έπρεπε να είναι ο ΄΄απόγονος΄΄των XP.Είναι και αρκετά γρηγορότερα απο τα ''σ''Vista.

Δημοσ.
Ο Chrome εμενα δουλευει πολυ καλα στα 7. Ηταν υποχρεωτικη εγκατασταση για μενα γιατι μετα απο 3 εβδομαδες με τον ΙΕ 8 πλεον πια μπορω να πω οτι κρασαρει συνεχως.... οποτε η λυση ηταν η Firefox η Chrome και τελικα αποφασισα Chrome γιατι ειναι πιο γρηγορος. Αλλα εσενα πρεπει να φταιει μαλλον οτι ειναι 64αρια.

Μετα απο ψαξιμο Η ΛΥΣΗ ΒΡΕΘΗΚΕ !!! .... http://www.blogsdna.com/1900/how-to-run-google-chrome-on-windows-7-64-bit-version.htm

Δημοσ.
<<Το πρωτο προβλημα, στους drivers ηχου που εγκαθιστουν ειναι

στη μητρικη καρτας ηχου...προσπαθησα να εγκαταστησω εγω,>>

Φιλε και εγω το ιδιο προβλημα ειχα και τους εκανα χειροκινιτα μεσω του device manager

Οκ, εκανα extract τα αρχεια σε ενα φακελο WDM_R196.

Μου ζηταει ενα αρχειο .inf, ο φακελος περιεχει πολλα, ποιο

απο ολα ειναι?

Δημοσ.

Αν και δεν είμαι υπέρ των beta εκδόσεων με έχετε βάλει στο τρυπάκι να τα κατεβάσω να τα δω κι εγώ.Για πόσο χρονικό διαστημα ισχύει το license key;Εσείς πόσο καιρό σκοπεύετε να τα κρατήσετε;

Δημοσ.
Αν και δεν είμαι υπέρ των beta εκδόσεων με έχετε βάλει στο τρυπάκι να τα κατεβάσω να τα δω κι εγώ.Για πόσο χρονικό διαστημα ισχύει το license key;Εσείς πόσο καιρό σκοπεύετε να τα κρατήσετε;

Τα key λειτουργουν μεχρι τον Αυγουστο. Εγω θα τα κρατησω σιγουρα για παντα! (τα Windows 7 γενικως εννοω)

Δημοσ.
Εγω θα τα κρατησω σιγουρα για παντα! (τα Windows 7 γενικως εννοω)

Και εγω.Θα ειναι το επομενο upgrade μετα τα Xp.Καιρος ηταν.

Δημοσ.

τα "Delete", "Cut", "Copy" "Paste"..... στην μπαρα συνεχιζουν να μην τα εχουν οπως στα σβιστα ?

Γιατι το κανουν αυτο? Τοσο δυσκολο ηταν να τα εχουν ?

Για να σβησουμε αρχεια πρεπει να πηγαινουμε FIle delete ...........

Δημοσ.

ρε παιδια εγω δεν ξερω πολλα τα εβαλα σε ενα δισκο d (acer aspire 5600 )τα τρεχω δυο μερες απο τα VISTA συγουρα ειναι ποιο γρηγορα για μενα τουλαχιστον αν και ακομα δεν μπορεσα να βαλω drivers γιατι δεν ξερω αγγλικα αλλα τα win 7 beta μπορω να τα εχω για παντα οπως ειναι τι πεζει μετα και τι χριαζεται γραψτε κατι εσεις που ξερετε διοτι υπαρχουμε κι εμεις μερικοι που ημαστε αδαεις απο αυτα

Δημοσ.

Αφου με τα χιλια ζορια καταφερα να εγκαταστησω realtek audio

drvers, ειπα να βαλω καποια προγραμματακια να τα δουλεψω για λιγο μονο για νετ και συγχρονως να τα ψαχνω.

Πηγα να βαλω τον internet download manager, μου τον εγκατεστησε

στον δισκο - folder που ξεκινησε το install! :lol::lol::lol:

Ενταξει, παω να κανω απεγκατασταση, μου σβηνει και τον

φακελο με τα περιεχομενα, ξανα:lol::lol::lol:

Οκ, δεν πειραζει, παω να βαλω τους web cam drivers, λεει ΟΧΙ.

Κατεβαζω τελευταιους sVista συμβατους, παλι ΟΧΙ.

Οποτε...

Goodbye Windows 7!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...