Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Beta/RC Πρώτες εντυπώσεις (build <= 7600.16384)

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε skatopaido, έχεις συρρικνώσει πρώτα κάποιο άλλο partition?

Αν δεν υπάρχει ελεύθερο unpartitioned space, δύσκολο να μεγαλώσει κάποιο ήδη υπάρχον. Εκτός και αν περιμένεις από το πρόγραμμα να μυρίσει τα comment lines του για το πιο partition θέλεις εσύ να μικρύνεις και να το κάνει μόνο του.

edit, άκυρο, έχεις χώρο. Μήπως δεν του αρέσει η θέση του χώρου? Μήπως κάπως μπαίνει μετά από το C σου το unpartitioned space?

Δημοσ.
Ρε skatopaido, έχεις συρρικνώσει πρώτα κάποιο άλλο partition?

Αν δεν υπάρχει ελεύθερο unpartitioned space, δύσκολο να μεγαλώσει κάποιο ήδη υπάρχον. Εκτός και αν περιμένεις από το πρόγραμμα να μυρίσει τα comment lines του για το πιο partition θέλεις εσύ να μικρύνεις και να το κάνει μόνο του.

edit, άκυρο, έχεις χώρο. Μήπως δεν του αρέσει η θέση του χώρου? Μήπως κάπως μπαίνει μετά από το C σου το unpartitioned space?

συρικνωσα το Ε και θελω να μεγαλωσω το C.κανονικα δεν θα επρεπε να ειναι διαθεσιμη η επιλογη που εχω ζωγραφισειι με τον μαρκαδορο?(επεκταση)

Δημοσ.

Χωρίς να το έχω κάνει ποτέ, απλά μια μαντεψιά όπως βλέπω τη φωτό σου. Μήπως πρώτα να εκχωρούσες το κομμάτι που δεν έχει εκχωρηθεί ακόμα?

Δημοσ.

Αν δεν κάνω μεγάλο λάθος για να κάνεις extend ένα partition, θα πρέπει να υπάρχει χώρος μετά από αυτό και όχι πριν. (ΑΚΥΡΟ αυτό, έκανα παρόμοιο πείραμα μόλις και με άφησε κανονικά, αλλά δεν έκανα extend το boot αλλά το δεύτερο που έχω για data).

Δεν είμαι σίγουρος πως θα συμπεριφερθεί το σύστημα αν κάνεις clone το c: σου στον ελεύθερο χώρο και μετά κάνεις extend, ώστε να έχεις συνεχόμενο χώρο στο τέλος του partition που θες να κάνεις extend. Ψάξε πριν το δοκιμάσεις όμως, δεν το έχω κάνει ποτέ (η συμπεριφορά του boot με απασχολεί περισσότερο και όχι τα data).

Δημοσ.
Αν δεν κάνω μεγάλο λάθος για να κάνεις extend ένα partition, θα πρέπει να υπάρχει χώρος μετά από αυτό και όχι πριν. (ΑΚΥΡΟ αυτό, έκανα παρόμοιο πείραμα μόλις και με άφησε κανονικά, αλλά δεν έκανα extend το boot αλλά το δεύτερο που έχω για data).

Δεν είμαι σίγουρος πως θα συμπεριφερθεί το σύστημα αν κάνεις clone το c: σου στον ελεύθερο χώρο και μετά κάνεις extend, ώστε να έχεις συνεχόμενο χώρο στο τέλος του partition που θες να κάνεις extend. Ψάξε πριν το δοκιμάσεις όμως, δεν το έχω κάνει ποτέ (η συμπεριφορά του boot με απασχολεί περισσότερο και όχι τα data).

λοιπον μου ειπε ενας φιλος να το κανω απο λινουξ μεσω του gparted γιατι λεει επειδη ειναι ηδη mount το partition αφου ειναι στα win 7 δεν γινεται απο τα 7 ,αλλα μονο απο αλλο λειτουργικο (πχ. xp ή λινουξ)ειδομεν

Δημοσ.
λοιπον μου ειπε ενας φιλος να το κανω απο λινουξ μεσω του gparted γιατι λεει επειδη ειναι ηδη mount το partition αφου ειναι στα win 7 δεν γινεται απο τα 7 ,αλλα μονο απο αλλο λειτουργικο (πχ. xp ή λινουξ)ειδομεν

ε ναι λογικο..η με κανα partition magic...βασικα κατεβασε το hirens boot cd και κανε οτι θες απο κει.

Δημοσ.

Μέσω gparted εγώ για κάποιο λόγο δε μπορώ να αλλάξω μέγεθος στο partition που θέλω για να βάλω και ένα linuxaki πάνω, μιας και το δείχνει ολόκληρο unallocated. Με βλέπω για full format, partitioning απο gparted και μετά εγκαταστάσεις.

Δημοσ.

Να κάνω μια ερώτηση off topic? Αν δεν έχουμε ie, πώς θα κατεβάσουμε τον Internet Browser που θέλουμε?

Δημοσ.
Να κάνω μια ερώτηση off topic? Αν δεν έχουμε ie, πώς θα κατεβάσουμε τον Internet Browser που θέλουμε?

Μέσω cmd ;)

Download Firefox 2.0 in Windows Vista without Touching IE7, or Any Other Browser

Getting a web browser without a web browser

Για firefox μόνο. Για άλλους browsers αλλάζεις το ftp λογικά. Διάβασε και τα σχόλια. Απλώς αλλάζεις την έκδοση όπου αναφέρεται, για να έχεις την τελευταία.

Δημοσ.

Ωραίος ο markelos, απλά είναι αρκετή διαδικασία την οποία μάλλον θα πρέπει να τη γράψεις σε flashακι, οπότε σε τέτοια περίπτωση βάζεις τον browser κατευθείαν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...