liopyr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δυστυχως εχω την 7229 οποτε μπορει να φταει κι αυτο. Τo prime95 πάντως μια χαρά τρέχει στην 7100x64. Orthos δεν έτυχε να δοκιμάσω γιατί στρεσσάρει μόνο τους 2 πυρήνες.
aledjo Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 μια ερωτηση, οταν με το καλο βγουν τα windows 7, για την Ελληνικη γλωσσα θα πρεπει να περιμενουμε οπως τα προηγουμενα windows να βγουν σε greek version ή θα εγκαταστησουμε κανονικα τα 7 και μετα θα πρεπει να περασουμε ενα "patch" που το κανει Ελληνικα?? καπου νομιζω οτι το πηρε το ματι μου...
ChaniaMania Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Όχι γιατί η RTM δεν θα δέχεται κλειδιά των RC εκδόσεων, αυτό φαντάζομαι πως εννοείς. Ναι! Δηλαδή η "καλύτερη", τελευταία, ελεύθερη έκδοση που μπορεί να κατεβάσει κάποιος νόμιμα από την MS και που θα δουλεύει έως 6/010 ποια είναι???
xolloth Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 η 7100 ειναι η εκδοση που σου δινει η ms απο το site της,απο κει και περα μπορεις να βαλεις οσες θελεις μεχρι την 7260 να δεχεται τακλειδια και να κανεις activition,απο κει και περα οποια βαλεις[7264] ειναι για 30 μερες.
vagpap Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 μια ερωτηση, οταν με το καλο βγουν τα windows 7, για την Ελληνικη γλωσσα θα πρεπει να περιμενουμε οπως τα προηγουμενα windows να βγουν σε greek version ή θα εγκαταστησουμε κανονικα τα 7 και μετα θα πρεπει να περασουμε ενα "patch" που το κανει Ελληνικα?? καπου νομιζω οτι το πηρε το ματι μου... Καμία 10αρία ημέρες μετά θα βγει η Ελληνική έκδοση, ενώ στην Ultimate μπορείς να βάλεις language packs και να την αλλάξεις.
skatopaido Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 παιδια κατι ακυρο να ρωτησω?εχω φτιαξει ενα partition 20 gb και εχω βαλει την rc 7229 σε dual boot με τα xp ,αλλα επειδη μου αρεσουν πολυ τα 7 θελω να μεγαλωσω το παρτισιον γυρω στα 80 gb για να βαλω παιχνιδια κτλ.Πως γινεται απλα να το μεγαλωσω χωρις να χαθει τιποτα απο αυτα που υπαρχουν ηδη μεσα στο παρτισιον?ευχαριστω
vagpap Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Πλέον μέσα από τον Partition Manager των Windows 7 μπορείς να αλλάξεις το μέγεθος ενός partition. Κάνε πρώτα defragment, και μετά Δεξί κλικ στο My Computer => Manage => Storage => Disk Management => Διαλέξεις το partition που θες να μικρύνεις ==> Shrink ==> Διαλέγεις το partition που θες να μεγαλώσεις ==> Extend. Προσοχή: Πάντα είναι καλό να έχεις backup όταν επεξεργάζεσαι τα partiotions, ανεξάρτητα από το εργαλείο που χρησιμοποιείς.
skatopaido Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Πλέον μέσα από τον Partition Manager των Windows 7 μπορείς να αλλάξεις το μέγεθος ενός partition.Κάνε πρώτα defragment, και μετά Δεξί κλικ στο My Computer => Manage => Storage => Disk Management => Διαλέξεις το partition που θες να μικρύνεις ==> Shrink ==> Διαλέγεις το partition που θες να μεγαλώσεις ==> Extend. Προσοχή: Πάντα είναι καλό να έχεις backup όταν επεξεργάζεσαι τα partiotions, ανεξάρτητα από το εργαλείο που χρησιμοποιείς. χιλια ευχαριστω.δεν το ηξερα οτι γινεται αυτο.εχω να ευχαριστηθω ετσι καποιο λειτουργικο αο τοτε που βγηκαν τα χp.κατι αλλο:τα παντα λειτουργουν οκ ,αλλα χρειαζεται να βαλω τους drivers τηε μητρικησ?ευχαριστω και παλι
vagpap Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Αν στο Device Manager δε σου εμφανίζει κάποιο κίτρινο θαυμαστικό και αν όλες οι συσκευές σου δουλεύουν σωστά και όπως θες από θέμα επιδόσεων, δεν είναι απαραίτητο.
skatopaido Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 οκ.σχετικα με τα παρτισιον το παρτισιον των 7 δεν εχει επιλογη για extend.μηπως δεν γινεται επειδη εχει μεσα το λειτουργικο που χρησιμοποιω?να το κανω απο τα χπ απο καναν disk manager?
ChaniaMania Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 η 7100 ειναι η εκδοση που σου δινει η ms απο το site της,απο κει και περα μπορεις να βαλεις οσες θελεις μεχρι την 7260 να δεχεται τακλειδια και να κανεις activition,απο κει και περα οποια βαλεις[7264] ειναι για 30 μερες. Ευχαριστώ πολύ!!! Οπότε πάω για την 7260 να είμαι σίγουρος!!! (έχουν φτιάξει πολλά από την 7100?) Υπάρχει κάποια αξιόπιστη πηγή να την κατεβάσω? Ευχαριστώ και πάλι
million_voices Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 torrents εγω δεν ειδα εμφανης διαφορες απο την 7100 η οποια μου φανηκε και γρηγοροτερη
skatopaido Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 μπορει να με βοηθησει καποιος σε αυτο που ρωτησα πριν?ή να ανοιξω νεο τοπικ?
million_voices Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 μπορει να με βοηθησει καποιος σε αυτο που ρωτησα πριν?ή να ανοιξω νεο τοπικ? δεν μιλαμε με σκατοπαιδα
skatopaido Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 δεν μιλαμε με σκατοπαιδα καλα θα σας δειξω εγω θα δειτε τι θα παθετε!!(Χλαπατσας) πως θα μεγαλωσω το c μωρε????ο επιμενων-σπασ@@@ιδης νικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.