Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Beta/RC Πρώτες εντυπώσεις (build <= 7600.16384)

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παλικάρια έχω ένα partition 32GB για τα 7!

Στο partition αυτό, εκτός τα 7 έχω μόνο 2,5GB Portable προγράμματα και μου λέει στο mycomputer ''used space 28GB'' !

Μα είναι δυνατόν???

Cache-καταστάσεις δεν παίζουν, είναι όλα καθαρά (από browser - portables κτλ)

Τα restore points έχουν διαγραφεί όλα!

Έχω τρέξει cleanup και διάφορα άλλα, μπας και υπάρχει καμιά κρυμμένη σαβούρα

Τι μπορεί να φταίει ρε παιδιά? Έχω πάθει πλάκα.

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
δεν έκανα τέτοιες δοκιμές,απλά το γκουγκλάρισα και είδα ότι όσοι είχαν παρόμοιο πρόβλημα έδιναν αυτη΄τη λύση,υπάρχει βέβαια και η νέα έκδοση του bs αλλά αυτή μπορεί να δουλεύει με custom themes αλλά έχει άλλο πρόβλημα,δεν κατεβάζει τους υπότιτλους στην μαύρη μπάρα αλλά τους αφήνει μέσα στην ταινία

A ok τοτε,μαλλον κανενα κολλημα θα ειναι που θα διορθωθει στις επομενες εκδοσεις.Βεβαια δεν ειναι και τιποτα το σημαντικο,τοσοι players υπαρχουν στο νετ :-)

Παλικάρια έχω ένα partition 32GB για τα 7!

Στο partition αυτό, εκτός τα 7 έχω μόνο 2,5GB Portable προγράμματα και μου λέει στο mycomputer ''used space 28GB'' !

Μα είναι δυνατόν???

Cache-καταστάσεις δεν παίζουν, είναι όλα καθαρά (από browser - portables κτλ)

Τα restore points έχουν διαγραφεί όλα!

Έχω τρέξει cleanup και διάφορα άλλα, μπας και υπάρχει καμιά κρυμμένη σαβούρα

Τι μπορεί να φταίει ρε παιδιά? Έχω πάθει πλάκα.

Ριξε μια ματια μεσα στην διαχειριση και δες απο εκει σε ποσα κομματια ειναι κομενος ο δισκος.

Δημοσ.
Ριξε μια ματια μεσα στην διαχειριση και δες απο εκει σε ποσα κομματια ειναι κομενος ο δισκος.

Τα partition είναι όλα κανονικότατα ... όπως τα είχα setάρει .

ΕΔΙΤ: λοιπόν το βρήκα νομίζω ...

Στο mycomputer μου έδινε για το "C" ''used space 28GB''

Με επιλογή και properties όλων των αρχείων στο "C" μου έδινε ''used space 14GB''

Επέλεξα στα folder options να φαίνονται τα κρυφά αρχεία και τα αρχεία συστήματος και εμφανίστηκαν μέσα στο ''C" 2 μεγάλα αρχεία

hiberfil.sys = 6GB

pagefile.sys = 8 GB

Τώρα τα σβήνω άφοβα αυτά? πάω για googling!

Δημοσ.

Πηγαινε απο τον πινακα ελεγχου στις ρυθμισεις για τις καρτελες και βαλτο να σου δειχνει τους κρυφους φακελους,μηπως απο εκει βρεις κατι στο συστημα σου(αν δεν το εχεις κανει φυσικα).Δεν παει το μυαλο μου καπου αλλου,για την ωρα τουλαχιστον.

Δημοσ.

ο φακελος winsxs στα windows ποσο ειναι? ενα 2GB ή παραπανω πιανει και το hybernation. Δεν ξερω αν πιανει οση RAM εχεις...

Δημοσ.
ο φακελος winsxs στα windows ποσο ειναι? ενα 2GB ή παραπανω πιανει και το hybernation. Δεν ξερω αν πιανει οση RAM εχεις...

Σε εμενα παντος ολα καλα ειναι μεσα στην διαχειριση.Εκτος απο τα 100mb που σου κρατει το συστημα σε ξεχωριστο partion ολα τα υπολοιπα giga ειναι κανονικα.

---------- Post added at 18:07 ----------

ΕΔΙΤ: λοιπόν το βρήκα νομίζω ...

Στο mycomputer μου έδινε για το "C" ''used space 28GB''

Με επιλογή και properties όλων των αρχείων στο "C" μου έδινε ''used space 14GB''

Επέλεξα στα folder options να φαίνονται τα κρυφά αρχεία και τα αρχεία συστήματος και εμφανίστηκαν μέσα στο ''C" 2 μεγάλα αρχεία

hiberfil.sys = 6GB

pagefile.sys = 8 GB

Τώρα τα σβήνω άφοβα αυτά? πάω για googling!

Καθαρισμο δισκου εκανες για να δεις απο εκει?Το λεω γιατι καμια φορα κανουμε τις λεπτομεριες και ξεχναμε τα βασικα.

Δημοσ.

Καθαρισμούς κτλ όλα κομπλέ!

Λοιπόν για το pagefile.sys φταίει το paging file System/Advanced/Performance Settings/Advanced/Virtual Memory (πάει αυτό ... το πήγα στα 500Mb και οκ... θα μπορούσα να το κλείσω κιόλας)

Τώρα το hiberfil.sys από διαβάζω το κάνει το Hibernation ...

Το θέμα είναι ότι το κλείνω το Hibernation αλλά το αρχείο δεν σβήνει

edit again: Hibernate off και όλα καλά! (απλά έπρεπε να γίνει από real admin account)

Δημοσ.

Μετά από κάμποσο καιρό χρήσης των 7 x64 (7100) ως main λειτουργικό, σήμερα αποφάσισα να αποχωριστώ μια για πάντα το partition των Xp.

(απλά ήθελα να το μοιραστώ, συνεχίστε).

:-)

• Super Moderators
Δημοσ.

ε ναι προφανώς, εγώ να δω πως θα βγάλω τον μήνα μέχρι να κυκλοφορήσει η RTM για να την περάσω αρχικά στο netbook και μετά στα άλλα 2 PCs...

Δημοσ.

Λύθηκε το ένα πρόβλημα, πάμε στο άλλο!!!

Για όσους έχουν 64άρι build .. Αν ανοίξετε ένα αρχείο ήχου, σας ανοίγει με τον wmp32 η wmp64 by default?

Εμένα με τον 32 ! )&^)*&%^*%$)

Δημοσ.
Λύθηκε το ένα πρόβλημα, πάμε στο άλλο!!!

Για όσους έχουν 64άρι build .. Αν ανοίξετε ένα αρχείο ήχου, σας ανοίγει με τον wmp32 η wmp64 by default?

Εμένα με τον 32 ! )&^)*&%^*%$)

Σ ε αυτο δεν μπορω να σου απαντησω,γιατι απλα τον εχω δωσει δρομο τον wmp.Δεν το ηξερα να πω την αληθεια οτι ειχε wmp χ32 και χ64 μεσα στο χ64 λειτουργικο.Νομιζα οτι ηταν μονο χ64.

---------- Post added at 20:03 ----------

Ισως εαν πας στον πινακα ελεγχου>προγραμματα>προεπιλεγμενα προγραμμα να μπορεις να το αλλαξεις

Δημοσ.

Δεν αλλάζει !!!

και να του δώσεις το root του 64 πάλι με τον 32 θα ανοίγει τα αρχεία ..

Παίζει αυτή η λύση για vista που λογικά θα παίζει και στα 7 αλλά δεν θα το κάνω τελικά γιατί θα υπάρχουν ασυμβατότητες με codecs

http://www.vistax64.com/tutorials/60402-windows-media-player-wmp.html

Δημοσ.
Καθαρισμούς κτλ όλα κομπλέ!

Λοιπόν για το pagefile.sys φταίει το paging file System/Advanced/Performance Settings/Advanced/Virtual Memory (πάει αυτό ... το πήγα στα 500Mb και οκ... θα μπορούσα να το κλείσω κιόλας)

Τώρα το hiberfil.sys από διαβάζω το κάνει το Hibernation ...

Το θέμα είναι ότι το κλείνω το Hibernation αλλά το αρχείο δεν σβήνει

edit again: Hibernate off και όλα καλά! (απλά έπρεπε να γίνει από real admin account)

powercfg -h off με αυτην την εντολη στο run.. κλινει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...