tritonas00 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 :-):-):-):-D.;Όχι αλήθεια τώρα. Mα ποιος πιστευεις οτι τις φτιαχνει..?Τα αντιστοιχα τμηματα της MS ισως..?
Ancientlight13 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 παιδιά εγκατέστησα την 7070 στο λάπτοπ μου σε dual boot με τα vista εγκατεστημένα απο την μάνα τους. Το θέμα μου είναι πως θέλω κάποια στιγμή μέσα στην βδομάδα να περάσω στην 7100 και το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής: αφού πέσει το format στο partition των windows 7 θα χρειαστεί να κάνω fix mbr για να bootarw στα vista ώστε να ξεκινήσω την εγκατάσταση της 7100 απο εκεί; επειδή τα vista είναι προεγκατεστημένα, δεν διαθέτω το DVD τους, αλλα recovery discs που έχω φτιάξει. Επίσης για καλό και για κακό κατέβασα και έκαψα σε ένα dvd αυτό: http://neosmart.net/blog/2008/windows-vista-recovery-disc-download/:cool: Υπάρχει κάτι αλλο που πρέπει να προσέξω; Υ.Γ. ζητώ συγνώμη εαν το post ξεφέυγει λίγο απο την θεματολογία του θέματος.:
markelos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Κατ' αρχάς σε λιγότερο από μήνα κυκλοφορεί η final έκδοση οπότε μπορείς αν δε βιάζεσαι να περιμένεις. Όσο για την ερώτησή σου, το dual boot με την 7070 και τα Vista πως το έκανες; Αφού ήδη έχεις κάνει dual boot δεν ξέρεις τον τρόπο; Εκτός αν δεν κατάλαβα κάτι καλά...
Ancientlight13 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Κατ' αρχάς σε λιγότερο από μήνα κυκλοφορεί η final έκδοση οπότε μπορείς αν δε βιάζεσαι να περιμένεις.Όσο για την ερώτησή σου, το dual boot με την 7070 και τα Vista πως το έκανες; Αφού ήδη έχεις κάνει dual boot δεν ξέρεις τον τρόπο; Εκτός αν δεν κατάλαβα κάτι καλά... εστιάζω το θέμα μου σε όσα θα γίνουν μετά το format και στο πείραγμα του mbr....
mpamparos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Εμενα με την ιδια εκδοση μου βγαζει ληξη στις 2/7/2009. Σαββατοκυριακο που θα εχω χρονο θα τολμησω να τα βγαλω ...Ελπιζω να πανε ολα καλα και να μην χρειαστω format για να μεινω μονο με τα vista. Πω ρε φιλε, πρεπει ν αλλαζω τωρα;
islas canarias Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Eννοεις τα διαφορα builds?Σωστα!Η Apple τις φτιαχνει! Και η microsoft απλα κανει το compile.. ahahahahahahahaha!
markelos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 εστιάζω το θέμα μου σε όσα θα γίνουν μετά το format και στο πείραγμα του mbr.... Και γω ξαναρωτάω, την πρώτη φορά που έκανες φορματ να βάλεις τα 7 ποια διαδικασία ακολούθησες; Πόσα partitions έχεις και που θα βάλεις το κάθε λειτουργικό. Fix mbr δε νομίζω να χρειάζεται. Αν ψάξεις στο νετ υπάρχουν αρκετοί οδηγοί. http://geeks.pirillo.com/video/dual-boot-vista-install-win-7 http://www.techspot.com/guides/143-dual-boot-windows7/ http://www.networkworld.com/community/node/37457
j11h Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Παιδια,σημερα σκεφτομαι να κανω format το pc.Ποια εκδοση των windows 7 να βαλω,την 7100?
xolloth Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Απο οτι γνωριζω η πιο σταθερη ειναι η 7229,απο εμπειρια χρηστων απο ολα τα φορουμς.
j11h Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Απο οτι γνωριζω η πιο σταθερη ειναι η 7229,απο εμπειρια χρηστων απο ολα τα φορουμς. Την εχω βαλει ηδη να κατεβαινει.Αληθεια,activation την κανω κανονικα με κλειδι απο την 7100 εκδοση?
j11h Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 και βεβαια. Πολυ ωραια.Ευχαριστω πολυ xolloth! ---------- Post added at 23:21 ---------- Μολις τελειωσα το φορματ και περασα ολα τα προγραμματα.Η 7229 χ64 ειναι οντως πολυ καλυτερη.
Physics_Rulez Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Απο οτι γνωριζω η πιο σταθερη ειναι η 7229,απο εμπειρια χρηστων απο ολα τα φορουμς. Και είναι η τελευταία που έχει βγεί;
disqualified Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Απο οτι γνωριζω η πιο σταθερη ειναι η 7229,απο εμπειρια χρηστων απο ολα τα φορουμς. αληθεια ρε παιδια αφου απο τη μια ολοι λενε πως τρεχουν απροβληματιστα ειναι αξιοπιστα για κυριο OS πως στο καλο βγαινει συμπερασμα ποια ειναι πιο σταθερη με δοκιμη ουτε μιας βδομαδας? Γιατι ενα λειτουργικο για να αποδειχθει σταθερο θελει μια δοκιμη καποιο ευλογο χρονικο διαστημα. Εδω ακουω να αλλαζονται οι εκδοσεις πιο συχνα απ οσο αλλαζετε ξυραφακια
IOSTEFO Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Και είναι η τελευταία που έχει βγεί; Οχι ειναι και η 7260 αυτην εχω τωρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.