Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Beta/RC Πρώτες εντυπώσεις (build <= 7600.16384)

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πςς. Μετά από clean install 7229 x64 (η 7077 τα παιξε, άλλη ιστορία) έβαλα σήμερα τους τελευταίους drivers της nvidia. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως δε ζήτησε reboot και όλα είναι οκ!

Δημοσ.
Πςς. Μετά από clean install 7229 x64 (η 7077 τα παιξε, άλλη ιστορία) έβαλα σήμερα τους τελευταίους drivers της nvidia. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως δε ζήτησε reboot και όλα είναι οκ!

Στην 7100 που έβαλα χτες τους catayst 9.6 δεν ζήτησαν reboot.

Δημοσ.

τι σημαινει μετατροπη απο vhd?

να την και σιγουρα ειναι ποιο αργη απο 7100,επισης μετα απο καποια updates για το office 2007 o explorer εφαγε κατι απανωτα hangs και ξεκολλησε μονο μετα απο 3-4 reboot

με την 7100 δεν ειχε συμβει ποτε τπτ παρομοιο και την δουλευα καθημερινα ως main os εδω και καιρο

διαφορες δεν ειδα τουλαχιστον εμφανης

45819797.jpg

Δημοσ.
τι σημαινει μετατροπη απο vhd?

να την και σιγουρα ειναι ποιο αργη απο 7100,επισης μετα απο καποια updates για το office 2007 o explorer εφαγε κατι απανωτα hangs και ξεκολλησε μονο μετα απο 3-4 reboot

με την 7100 δεν ειχε συμβει ποτε τπτ παρομοιο και την δουλευα καθημερινα ως main os εδω και καιρο

διαφορες δεν ειδα τουλαχιστον εμφανης

45819797.jpg

Πολύ παράξενη αυτή η έκδοση.Το δικό μου desktop είναι έτσι:

post-73142-129063011991_thumb.jpg

Δημοσ.
Πολύ παράξενη αυτή η έκδοση.Το δικό μου desktop είναι έτσι:

Δεν έχει να κάνει με την έκδοση...απλώς έχει αλλάξει τις ρυθμίσεις στα buttons της taskbar και έχει επιλέξει να φαίνονται μικρά τα εικονίδια (Taskbar & Start Menu Properties). Και στη δική σου έκδοση μπορείς να το κάνεις

Δημοσ.
εγκατέστησα κανονικά τα 7100RC, αλλά το μοναδικό άλυτο πρόβλημα είναι ότι δε βρίσκω καμία εφαρμογή για εικονικό CD/DVD ROM που να δουλεύει, καμιά λύση;

απ' ο,τι είδα (για να κάνω και ένα σχετικό σχόλιο με το θέμα), τα 7 RC είναι πολύ πιο ελαφριά και σταθερά από vista, με περισσότερη συμβατότητα υλικού, αλλά υστερούν σε εγκαταστάσεις εφαρμογών καθώς και στα μεγάλα παιχνίδια,

Το PC μου είναι pentium 4 με δυνατές αναβαθμίσεις.

Τελικά βρήκα εναν driver για image drives που επιτρέπει μετά, τη λειτουργία παλαιότερης έκδοσης daemon tools, alcohol120% κλπ.

κάτι άλλο: εκτώς απο kaspersky, υπάρχει κάτι άλλο συμβατό με 7;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...