Tzimmys Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 εγκατεστησα τα windows 7 rc σε virtualbox και οποιο παιχνιδι παω να ανοιξω μου βγαζει το παρακατω μυνημα ενεργoποιησα το 3d accelaration και εγκατεστησα το guest addititions καμια ιδέα Τα virtual machines δεν έχουν hardware acceleration, ή και να έχουν είναι ελάχιστο για να μπορέσουν να τρέξουν ένα παιχνίδι. Κοινώς είτε βάλτα σε partition και κάνε dual boot, είτε βάλτε σαν κανονικό σύστημα. Καλησπέρα! Από το site της microsoft μόνο η 7100 είναι διαθέσιμη για κατέβασμα; Πως μπορώ να κατεβάσω την 7260;;; Από torrentάδικα
kpav Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα! Από το site της microsoft μόνο η 7100 είναι διαθέσιμη για κατέβασμα; Πως μπορώ να κατεβάσω την 7260;;; Απο το πμ σου
SpyrosR Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 εγκατεστησα τα windows 7 rc σε virtualbox και οποιο παιχνιδι παω να ανοιξω μου βγαζει το παρακατω μυνημα ενεργoποιησα το 3d accelaration και εγκατεστησα το guest addititions καμια ιδέα Το VBox υποστηρίζει 3D acceleration αλλά μόνο με την OpenGL βιβλιοθήκη, όχι με Direct 3D. Κοινώς, μπορείς να παίξεις μόνο παιχνίδια που στηρίζονται σε OpenGL.
parsifal Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Υπομονή να βγει το VirtualBox 3.0.0. Προς το παρόν, έχει βγει η beta1: Version 3.0 will be a major update. The following major new features were added: * Guest SMP with up to 32 virtual CPUs (VT-x and AMD-V only) * Windows guests: ability to use Direct3D 8/9 applications / games (experimental) * Support for OpenGL 2.0 for Windows, Linux and Solaris guests
activex Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 θέλει κανονικό format.... τι ; Δεν έχει καμιά λογική να μου φορμάρει Χ gb δεδομένα για να περάσει ένα λειτουργικό! εδώ σύστημα αρχείων αλλάζεις και με τα κατάλληλα προγράμματα δεν υποχρεώνεσαι να κάνεις φορματ. δηλαδή εγώ που είμαι full και δεν έχω χώρο για backup τι πρέπει να κάνω ; δε ξέρω τι λαλακίες είναι αυτές αλλά στην τελική έκδοση δεν πιστεύω να υπάρχουν. άρα θα περιμένω...
iznodur Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 τα εβαλα σε ενα Laptop που εχω και πάνε σφαίρα χωρίς κολήματα , ότι drivers έλλειπαν τους εκανα εγκατασταση μέσω ιντερνετ και όλα καλά απίστευτο λρειτουργικό!
million_voices Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 ξερουμε ποτε ληγει η 7260? οχι τπτ αλλα θα ξηλωσω τα νομιμα Vista του
pcfan Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Πως μπορούμε να δούμε πότε λήγει μια έκδοση που έχουμε εγκατεστημένη;
AfterForever Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Ρε παιδιά, κανένας με pm να με βοηθήσει να βρω το τελευταίο build (7260) στην 64bit έκδοση, δε μπορώ να το βρω. Τελικά είναι RTM, η τελική; Ας κάνει κάποιος την καλή με κανά pm. Thnx @pcfan: τρέξε winver, σου λέει έκδοση που έχεις και πότε λήγει. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:53 ---------- Άκυρο το από πάνω, βρήκα τελικά. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:54 ---------- Απλά αναφέρεται συχνά ως RTM, αν ξέρει κάποιος ας απαντήσει. Επίσης αναφέρεται συνήθως η 64bit έκδοση ως server-enterprise, νέο φρούτο είναι αυτό;
xolloth Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 δεν υπαρχει σε 64μπιτη εκδοση αυτη η βερσιον ,κανα δυο που σκασανε μυτη,ηταν fake.
xolloth Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 γιατι εχεις πληροφοριες οτι στο τελος της εβδομαδος,θα κυκλοφορησει;
neXTgen Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 ελπίζουμε βάσει φημών..από ξημερώματα σαββάτου. είδωμεν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.