Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Beta/RC Πρώτες εντυπώσεις (build <= 7600.16384)

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εγκατέστησα κανονικά τα 7100RC, αλλά το μοναδικό άλυτο πρόβλημα είναι ότι δε βρίσκω καμία εφαρμογή για εικονικό CD/DVD ROM που να δουλεύει, καμιά λύση;

UltraISO.............

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δοκίμασα με καθαρή εγκατάσταση τα 32bit και είδα διαφορά με τα vista 2 πλάσια ταχύτητα αναγνωρίζει 4 giga μνήμη , βελτίωση γραφικών και ταχύτητας, επίσης μικρός χρόνος κατβάσματος ενημερώσεων. Τώρα δουλεύω Win7 64bit και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με καθαρή εγκατάσταση , μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα,και δουλέυει το 99% των προγραμμάτων 32bit με τον ενσωματομένο emulator που έχει.

Εδώ θα μείνω! Win 7 RC - Kaspersky internet security 2009 - Adobe suite - Win 7 codecs.

Δημοσ.

http://newstechnica.wordpress.com/2009/06/19/microsoft-windows-7-build-7260-rtm-candidate/

ρε μαγκες...ειναι vhd και πιανει ΜΟΝΟ 5 GB απο 10 που επιανε πρωτα!!!!!!Ετοιμη εγκατασταση!!Γιαυτο ειναι τοσο μικρο το iso!!Ξυλωσαν πραμα..!!Legacy code?Debug code?

Παει για κελεπουρι η ms!

Δημοσ.
το κακό είναι ότι η 7260 δεν κάνει αναβαθμίσει αλλα θέλει format,εδώ μας τι χάλασε λίγο....κατά t,αλλα πάει σφαίρα:-)

Kαι ομως αυτο ειναι καλο...γιατι σημαινει οτι εχει βαθιες αλλαγες..!!

Δημοσ.

Windows 7 RTM sign off set for July 13th.

FINAL ROADMAP FOR WINDOWS 7 [CLIENT-SERVER]:

6/1 - 6/19 BUILDING RTM ESCROW - already assembled RTM ESCROW.

6/22 - 7/10 RTM RECALL - assembly and search for candidates to the final RTM release.

7/10 WINDOWS 7 RTM FINAL BUILD TARGET - build day "gold code".

7/13 WINDOWS 7 RTM SIGN-OFF - the date of signing the final RTM release!

Wzor is stating that the latest RTM branch build is 6.1.7263.0.win7_rtm.090619-1900, and the latest build in the winmain branch is 6.1.7233.0.winmain.090614-1655. The next winmain assembly will be the final RTM build. Από Neowin.

Δημοσ.

εβαλα τα 7 εκδοση 7100 στον υπολογιστη ενος φιλου μου,φορητος acer 5920.

ολα καλα,περα απο το wifi.δεν μπορει να σταθεροποιηθει η γραμμη καθολου,οταν ειναι κλειστος ο φορητος αυτος και μενουν μονο οι αλλοι στο σπιτι δουλευει κανονικα αλλα με το που ανοιξει και προσπαθει να κανει συνδεση,το μοντεμ σκαλωνει και κανει συνεχεια επανεκινηση.ξερει κανεις κατι γι'αυτο?

Δημοσ.

εχω εδω και καιρο την 7100χ86 σε σταθερο και προσφατα και σε φορητο,πολυ καλη δουλεια για Windows

κατεβαζω την 7260χ86 μεχρι να κυκλοφορησει η τελικη γιατι η διαφορα με τα Vista ειναι απλα χαωδης

Δημοσ.

Βαριέμε να διαβάσω όλα αυτά όσα είπατε, άρα συγνώμη αν ρώτησε κάποιος την ίδια ερώτηση, έλυσε κανένας το πρόβλημα με το punkbuster σε online παιχνίδια; με βγάζει γιατί δεν καταλαβαίνει σε τι windows είμαι

Δημοσ.
το κακό είναι ότι η 7260 δεν κάνει αναβαθμίσει αλλα θέλει format,εδώ μας τι χάλασε λίγο....κατά t,αλλα πάει σφαίρα:-)

φορματ ελπίζω να εννοείς την καθαρή εγκατάσταση και όχι αναγκαστικό φορμάρισμα στο δίσκο...αλλιώς δε παίζει να τα βάλω πότε :o

Δημοσ.
εχω εδω και καιρο την 7100χ86 σε σταθερο και προσφατα και σε φορητο,πολυ καλη δουλεια για Windows

κατεβαζω την 7260χ86 μεχρι να κυκλοφορησει η τελικη γιατι η διαφορα με τα Vista ειναι απλα χαωδης

Πολύ ποιο σταθερή και γρήγορη από 7100

Δημοσ.
φορματ ελπίζω να εννοείς την καθαρή εγκατάσταση και όχι αναγκαστικό φορμάρισμα στο δίσκο...αλλιώς δε παίζει να τα βάλω πότε :o

θέλει κανονικό format....:-)

Δημοσ.

εγκατεστησα τα windows 7 rc σε virtualbox και οποιο παιχνιδι παω να ανοιξω μου βγαζει το παρακατω μυνημα

72658455.png

ενεργoποιησα το 3d accelaration και εγκατεστησα το guest addititions

καμια ιδέα

Δημοσ.
εγκατεστησα τα windows 7 rc σε virtualbox και οποιο παιχνιδι παω να ανοιξω μου βγαζει το παρακατω μυνημα

72658455.png

ενεργoποιησα το 3d accelaration και εγκατεστησα το guest addititions

καμια ιδέα

κανε format να τα δεις ετσι που πρεπει με virtual box δεν θα δεις τπτ.:)

Δημοσ.

Καλησπέρα! Από το site της microsoft μόνο η 7100 είναι διαθέσιμη για κατέβασμα; Πως μπορώ να κατεβάσω την 7260;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...