Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Beta/RC Πρώτες εντυπώσεις (build <= 7600.16384)

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
και πολλες fake,μονο .iso να εγκαθιστατε γιατι παιδια απο ξενα φορουμ βρηκαν trojan σε .vhd εκδοσεις.

Aυτο το φρουτο με τις vhd ακομα δεν το καταλαβα... τι κερδιζεις πραγματικα με αυτες.?

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Υπάρχει περίπτωση να βρούμε και το x64-μπιτο pack ?

Όχι ακόμη αλλά δεν θα αργήσει...............

Δημοσ.

Εγώ έβαλα την 7229, μόλις, (x86) με το Ελληνικό γλωσσικό πακέτο και πάει σφαίρα. Ευτυχώς έχουν κυκλοφορήσει drivers WHQL για όλες τις συσκευές μου ενώ ο ενσωματομένος driver της nVidia είναι πιο φρέσκος και από αυτόν στο site της, 185.93. Μετά θα μπεί κατευθείαν η τελική. Λίγες build θα βγούν από εδώ και πέρα και λίγες έως καθόλου θα καταλάβουμε από διαφορές.

Δημοσ.

έβαλα την 7137 64bit . αυτό το πράγμα που βλέπω από χθές είναι μαγικό ! όχι για κάποιον άλλο λόγο αλλά επειδή το μηχάνημα είναι 5ετίας και τώρα ΠΑΕΙ πιο γρήγορα (και σταθερά) απ' ότι με xp και sp3 !

Δημοσ.

oποιος βρει σε κανα site εαν εχει βγει η 7231,7232,7233 χ64 σε .iso,ας κανει μια αναφορα για να το ψαξουμε και μεις.

Δημοσ.
έβαλα την 7137 64bit . αυτό το πράγμα που βλέπω από χθές είναι μαγικό ! όχι για κάποιον άλλο λόγο αλλά επειδή το μηχάνημα είναι 5ετίας και τώρα ΠΑΕΙ πιο γρήγορα (και σταθερά) απ' ότι με xp και sp3 !

Τι λες ε φίλε. Για πες λίγο τα specs του pc που μιλάς.

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φορούμ.Εχώ τα win7 RC και έχω παρατηρήσει κατι περιεργο τις τελευταίες μέρες.Στην αρχη οτνα τα εγκατέστησα,τα έβαζα σε sleep mode κ δούλευαν κανονικά και έσβηνε το pc κανονικά.Έχει μια βδομάδα που αν τα βάλω σε sleep mode τη μια φορά,μπαίνουν κ σβήνει το pc.Αλλά αν τα ξανανοίξω κ θελήσω να τα ξαναβάλω ένω απενεργοποιείται η οθόνη,σβήνει σκληρός δίσκος κτλπ το pc μένει ανοιχτό κ δεν σβήνει καθολού.Με ρεσταρτ στρώνει κ παλι αλλα για μια φορά.Δεν έχω αλλάξει ρυθμίσεις.Είναι ακριβώς όπως τα είχα πρωτοβάλει.Τοχει παρατηρήσει κανείς αυτό???Ευχαριστώ!

Δημοσ.

To είχα αυτο το προβλημα και εγώ. Έλεγα πως έφταιγαν οι drivers του δίσκου ή του δικτύου αλλά δεν...

Με τις επόμενες builds δεν ειχα πρόβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...