Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Beta/RC Πρώτες εντυπώσεις (build <= 7600.16384)

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αφου το ξερεις και συ οτι ειμαστε ανυπομονοι,και 500 build να βγουνε θα τις δοκιμασουμε ετσι για το θεαθηναι.

Δημοσ.

Καλά, η 7068 χ64 που έχω εγώ πρέπει να είναι απολίθωμα, ε?

Και όμως, είναι main λειτουργικό μου!

Και έχω κάνει deploy τώρα. Format στην RTM και πάλι θα το σκεφτώ...

Λες να ήταν και τα Vista τόσο καλά και απλά φοβήθηκα από τις εξυπνάδες του κόσμου και δεν τα έβαλα ποτέ στο σαραβαλάκι μου?

Αυτό το slideshow στο background είναι όλα τα λεφτά. Είμαι θύμα τελικά.

Ακούτε linuxades? Ο κόσμος είναι τεμπέλης. Θέλει να μπαίνει στα windows και να είναι από μόνες τους σεταρισμένες οι 2 οθόνες του σε extended desktop, με την max ανάλυση της καθεμίας!

Μάλλον θα το σβήσω το παραπάνω, αλλά έχω εκνευριστεί με αυτό το θέμα.

Όποιος έχει πρόχειρο κάνα καλό howto για το πως να το κάνω το κόλπο με τις οθόνες στο kubuntu 9.04, ας το ρίξει προς τα εδώ.

Δημοσ.
H 7127 φίλε μου κατά γενική ομολογία δεν ήταν/είναι ότι καλύτερο.

Το ξέρω, το έχω πει και εγώ παραπίσω, αλλά βαριέμαι να αλλάζω. Μια και καλή τώρα.

ελεος, χθες περασα την 7229,μεχρι να περασω την 7231 θα εχει βγει η επομενη.

αφου το ξερεις και συ οτι ειμαστε ανυπομονοι,και 500 build να βγουνε θα τις δοκιμασουμε ετσι για το θεαθηναι.

Και καλά κάνουμε, απλά δεν υπάρχει λόγος να παραπονιόμαστε. Είναι αυτό που έχουμε πολλοί, πάντα ψάχνουμε κάτι για να γκαρίζουμε.

Ποιος ο λόγος να χαλιέστε με συνεχόμενα φορματ ή upgrades ρε παιδιά; Chill out, σε 1.5 μήνα θα βάλετε τη final.

Αυτό ακριβώς.

Δημοσ.

η 7131 υπαρχει ηδη μονο για χ86,πιθανον αυριο να υπαρχει και χ64.

η επομενη ειναι η 7132 απο οτι ειδα και μετα η7135 που ειναι η rtm και την οποια πλεον θα πρεπει να αγορασουμε για να την εγκαταστησουμε γιατι θα ειναι πλεον εμπορικο προιον.

Δημοσ.

όλα καλά με photoshop CS4 αλλά όταν πάω να τρέξω το MS Word 12.0 (portable έκδοση) μου λέει There is NOT enough memory or disk space to run Word ( το τρέχω και σε winxp sp3 compatibility mode) 2giga μνήμη αλλά δε φταίει η μνήμη . ιδέα κανείς ?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:02 ----------

...ξέχασα 7137 [64-bit)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...