Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Beta/RC Πρώτες εντυπώσεις (build <= 7600.16384)

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
που τη βρηκες? μονο 7227 ειδα εγω!

14 λεπτα μου πηρε να την εγκαταστησω με καθαρη εγκατασταση.

ψαξε στο google,θα την βρεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Την 7229 κατέβασα και εγώ σε x86 & x64. Μάλλον θα βάλω την 64μπιτη. Η αντίστοιχη 7201 που είχα ήταν επίσης ρολόϊ.

Δημοσ.

η ρτμ, δεν έχει γίνει leaked ακόμα? Επίσης, αν δεν έχουμε κάρτα δικτύου στο pc, που τα εγκαθιστούμε, δεν μπορεί να γίνει activation?

@dxunt, αν έχεις του drivers σε cd και ξέρεις να παίζεις με παρτίτιον προχώρα άφοβα.

• Super Moderators
Δημοσ.
η ρτμ, δεν έχει γίνει leaked ακόμα?

η RTM βγαίνει τέλη Ιουλίου στους κατασκευαστές και αρχές Αυγούστου Technet & MSDN

Δημοσ.

λοιπον εκανα καθαρη την 7227 ολα ΟΚ σταθερη μου μοιαζει αλλα το ιδιο με το wifi (δεν κανει auto connect στο ξεκινημα οπως και η 7201) το οποιο με οδηγει να συμπερανω οτι ειναι θεμα drivers του "wifi ap solo" της μητρικης (asus p5k premium), αφου στο λαπτοπ δεν εχω τετοια κολληματα! Ουσιαστικα εκανα εγκατασταση τους drivers της μητρικης σε οτι αφορα το wifi απο το cd για vista drivers!

δε βρισκω πουθενα drivers για τo εν λογω, αν μπορει κανεις να βοηθησει ας μου πει!

Δημοσ.
η RTM βγαίνει τέλη Ιουλίου στους κατασκευαστές και αρχές Αυγούστου Technet & MSDN

οκ, γιατί πήρε το μάτι μου, μια rtm, αλλά μετά νουκαρίστηκε.

Δημοσ.

παραγινε το κακο με τις build,καθε 2-3 μερες και νεα και εμεις το βιολι μας,κατεβασμα-γραψιμο-εγκατασταση.

Δημοσ.
λοιπον εκανα καθαρη την 7227 ολα ΟΚ σταθερη μου μοιαζει αλλα το ιδιο με το wifi (δεν κανει auto connect στο ξεκινημα οπως και η 7201) το οποιο με οδηγει να συμπερανω οτι ειναι θεμα drivers του "wifi ap solo" της μητρικης (asus p5k premium), αφου στο λαπτοπ δεν εχω τετοια κολληματα! Ουσιαστικα εκανα εγκατασταση τους drivers της μητρικης σε οτι αφορα το wifi απο το cd για vista drivers!

δε βρισκω πουθενα drivers για τo εν λογω, αν μπορει κανεις να βοηθησει ας μου πει!

μιλάς για ασυρματη PCI σε desktop? Αν ναι τοτε βαλε LAN να σαι σιγουρος γιατι δεν ξερεις ποτε θα βγαλει drivers η Asus.

• Super Moderators
Δημοσ.
οκ, γιατί πήρε το μάτι μου, μια rtm, αλλά μετά νουκαρίστηκε.

γιατί μπορεί να την ονομάζει ο καθένας όπως θέλει, ακόμα και Windows 8...

(και εγώ είδα σε private tracker και καλά torrent για RTM αλλά στα comments έπεφτε κράξιμο για τον παραπλανητικό τίτλο)

Δημοσ.

Σωστος ο thresh...ο μονος τροπος να καταλαβεις τι εχει μεσα το torrent (virus spyware malware destructive trojan fraud version) ειναι να δεις τι ειπαν αυτοι που το κατεβασαν (comments) ;)

Δημοσ.
μιλάς για ασυρματη PCI σε desktop? Αν ναι τοτε βαλε LAN να σαι σιγουρος γιατι δεν ξερεις ποτε θα βγαλει drivers η Asus.

τι εννοεις να βαλω LAN?

ναι μιλαω για τους drivers ασυρματου δικτυου του P5K mobo!!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:59 ----------

τι εννοεις να βαλω LAN?

ναι μιλαω για τους drivers ασυρματου δικτυου του P5K mobo!!

edit: ελεος μολις ειδα τιν 7229 και 7231 !!!

Δημοσ.

Έρε παιδιά. Δεν σας βάζει κανένας το μαχαίρι στο λαιμό να τις βάλετε με το ζόρι. Όποιος θέλει τις βάζει. Εγώ είμαι με την 7127 και αν και έχω προβληματάκια, θα κάνω υπομονή να βάλω πλέον μια και καλή την rtm. Ηρεμήστε λίγο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...