xolloth Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 ναι οκ αυτο ειναι η απολυτη λυση, μηπως καμια αλλαγη στο registry? με το upgrade πιθανον να μενουν καταλοιπα ,dll's κ.λ.π.
tonia4theHorde Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Αν έχεις αγγλικά Vista δεν χρειάζεσαι καν format.κανεις update. τα χω βάλει στον σταθερό μου και είναι πολύ καλά δεν μου έβγαλε ούτε ένα πρόβλημα...μόνο με το norton είχε ασυμβατότητα αλλά κατέβασα το patch της symantec και όλα ok. Όσο για το κλειδί....μπές στο site της microsoft...και κανε download τα windows7 CR... θα κάνεις κάτι σαν registration...και θα σου έρθει το κλειδί στο mail σου...πολύ απλά και γρήγορα Screenshots θα παραθέσω άλλη μέρα, τώρα είμαι στην δουλειά
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 η 7230 είναι στο RTM μπράντς ? τι τέλος πάντων καλύτερο έχει over existing builds ? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:18 ---------- η 7230 είναι στο RTM μπράντς ? τι τέλος πάντων καλύτερο έχει over existing builds ? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:31 ---------- η 7230 είναι στο RTM μπράντς ? τι τέλος πάντων καλύτερο έχει over existing builds ? με το upgrade πιθανον να μενουν καταλοιπα ,dll's κ.λ.π. cooooooooooombooooooooooo breaker!
islas canarias Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Για το ασύρματο δίκτυο πάνε στο Open Network and Sharing Center και μετά Manage wireless networks.Εκεί σου δείχνει το δίκτυο που είσαι συνδεδεμένος οπότε κάνεις δεξί κλικ και πας Properties.Τίκαρε το κουτάκι Connect automatically when this network is in range και είσαι οκ! δε παιζει, auto connect το χω!!! ισως οντως θελει καθαρη εγκατασταση απλα ηθελα να τ αποφυγω.. Στον IE8 πάτα στο βελάκι δεξιά πάνω και πάνε Manage Search Providers.Κανε το google ως default και σβήσε αμα θες και ότι άλλο έχει η λίστα. το google δεν αφηνει να το κανω default! απλα εκανα remove ολα τ αλλα να τελειωνω!
islas canarias Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 μολις πηρα πρεφα την 7227 στα διαφορα φορα, κατεβαζω, βαζω και τα λεμε εκ νεου (αυριο πια)!
xolloth Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 θα βαλω την 7229 και τερμα,μετα την rtm οποτε βγει. βαρεθηκα να γραφω dvd's.
alexzzz Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 θα βαλω την 7229 και τερμα,μετα την rtm οποτε βγει.βαρεθηκα να γραφω dvd's. για αυτό είμαι εγώ ακόμα με την 7077
islas canarias Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 θα βαλω την 7229 και τερμα,μετα την rtm οποτε βγει.βαρεθηκα να γραφω dvd's. που τη βρηκες? μονο 7227 ειδα εγω!
dxunt Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Παιδια να ρωτησω κατι.... Εχω laptop της HP με Vista.Το laptop εχει 2 σκληρους εσωτερικους, 1 τον C, και 2 τον D οπου ειναι το HP recovery για να κανω format.Αν εγκαταστησω τα windows 7 θα πειραχτει και ο D? Μην παθω καμμια νιλλα μετα και δεν μπορω να ξαναβαλω τα vista....
alexzzz Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Αν δεν το πειράξεις εσύ από μόνο του δεν παθαίνει τίποτα... και εγώ έτσι το έχω (αν και δεν βλέπω να το χρησιμοποιώ ποτέ ξανά)
dxunt Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Μου δινει δηλαδη την επιλογη να διαλεξω particion εγκαταστασης ή την κανει μονο του στο C...?
alexzzz Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Όπως πάντα σου δίνει... εκτός και αν πατάς στα τυφλά "επόμενο"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.