Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Beta/RC Πρώτες εντυπώσεις (build <= 7600.16384)

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
πάρα πολύ ωραία!

vdj6 ?

office 2007 ?

nero καμιά 6.6.15 (θαύματα ζητάω?) αλλιως ποιά version ?

Το office λογικά δουλεύει. Για το vdj6 δεν ξέρω, πάντως το nero 6.6.1.15 το έχω και γω από τότε που έβαλα τα 7 :-)

Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης με προειδοποιούσε για ασυμβατότητες αλλά εγώ προχώρησα μέχρι τέλους και παίζει μια χαρά!

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το office λογικά δουλεύει. Για το vdj6 δεν ξέρω, πάντως το nero 6.6.1.15 το έχω και γω από τότε που έβαλα τα 7 :-)

Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης με προειδοποιούσε για ασυμβατότητες αλλά εγώ προχώρησα μέχρι τέλους και παίζει μια χαρά!

office 2007 sp2 παιζει κανονικοτατα, nero επισης (δε θυμαμαι version, το χω σπιτι).

Δημοσ.

εκτος του οτι ολες σχεδον οι εκδοσεις του νερο ειναι συμβατες με τα 7,υπαρχει και η νεα εκδοση του ashampoo burning studio που τα σπαει,ειτε η free[σειρα 6],ειτε η εμπορικη [σειρα9].

Δημοσ.
Θες να μας πεις και ..Γιατί...?

Πάνω κάτω ότι λέει ο activex. Θα πω και εγώ ότι ο φίλος που κάνει την ερώτηση έχει την 7100. Από την 7100 ως την 7227, υπήρξαν πάνω από 10.000 fixes (στην κυριολεξία). Φαντάσου πόσα fixes θα υπάρξουν μέχρι την rtm. Και όπως και να το κάνεις, άλλο μια καθαρή εγκατάσταση και άλλο αναβάθμιση. Αφού είναι τελική έκδοση, το κάνεις και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Δημοσ.

xolloth κάνε λίγη υπομονή

7227 for x86 is out. At your favorite watering holes. Usenet, the T word, Rapidshare, etc. No x64 yet.

7230 the possible RTM escrow for x86 and x64 is coming tonight or tomorrow

Εγώ δέν κατάλαβα κάτι, ακόμη δέν τα κυκλοφωρήσαν, ενσωματώσαν και service pack πάνω τους ;;

Δημοσ.

παιδια καλημερα,η τελευταια που δινει επισημα η ms ειναι η 7100; αν ναι περιμενουμε συντομα να δωσει αλλη;εχω χασει τευχη;

Δημοσ.
λοιπον εβαλα κ γω σε σπιτι κ λαπτοπ δουλειας την 7201 και ειναι εκπληκτικο το αποτελεσμα, και σε σχεση με xp (σπιτι) και με vista (δουλεια). δηλωνω εντυπωσιασμενος ειδικα με την αντιγραφη τεραστιου ογκου απο δισκο σε δισκο (ειλικρινα εμεινα αφωνος βλεποντας το GB να φευγει σφαιρα...)

ΑΛΛΑ:

Στο μεν λαπτοπ ολα οκ, στο δε σπιτι τα win7 "ξεχνανε" πραγματα, λεπτομερειες. Πχ, στον ie8 στο search πανω δεξια εχει default το bing, ενω θελω google. Καθε φορα λοιπον πρεπει να κλικαρω google ντε και καλα (στο λαπτοπ μια φορα πατησα google και το θυματε). Επισης και πιο σημαντικο: δεν συνδεομαι αυτοματα στο ασυρματο δικτυο και πρεπει σε καθε restart να πατησω connect!!! αυτο το εκαναν παλαιοτερα και τα vista...! Επισης λοιπον στο λαπτοπ δεν συμβαινει αυτο, γιατι με το ξεκινημα συνδεονται αυτοματα!

Μπορει να βοηθησει κανεις?

ρε παιδια help, καμια ιδεα??

Δημοσ.

Και εγώ θέλω βοήθεια. Τι σκατά, σε κάθε ριστάρτ πρέπει να ξανα-μοντάρω την quick launch bar. Το χει κανείς άλλο αυτό το πρόβλημα; Από την 7100 έχω κάνει 2 upgrades, τώρα είμαι στην 7201 και το πρόβλημα δεν έχει λυθεί.

Δημοσ.
ρε παιδια help, καμια ιδεα??

Για το ασύρματο δίκτυο πάνε στο Open Network and Sharing Center και μετά Manage wireless networks.Εκεί σου δείχνει το δίκτυο που είσαι συνδεδεμένος οπότε κάνεις δεξί κλικ και πας Properties.Τίκαρε το κουτάκι Connect automatically when this network is in range και είσαι οκ!

Στον IE8 πάτα στο βελάκι δεξιά πάνω και πάνε Manage Search Providers.Κανε το google ως default και σβήσε αμα θες και ότι άλλο έχει η λίστα.

Δημοσ.
ναι αυτην εχει,αλλα οι περισσοτεροι απο μας εχουμε την 7201 και παμε για 7230 οταν με το καλο βγει.

η 7230 είναι στο RTM μπράντς ? τι τέλος πάντων καλύτερο έχει over existing builds ?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:18 ----------

ναι αυτην εχει,αλλα οι περισσοτεροι απο μας εχουμε την 7201 και παμε για 7230 οταν με το καλο βγει.

η 7230 είναι στο RTM μπράντς ? τι τέλος πάντων καλύτερο έχει over existing builds ?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:31 ----------

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...