Hambos19 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Τα είχα βάλει για μία μέρα μόνο. Τρελάθηκα με την ταχύτητα τους και το ότι ο ανεμιστήρας από το laptop μου δεν καιγόταν από την λειτουργία. Αλλά επειδή λειτουργώ πάρα πολύ το photoshop μου παρουσίαζε πολλά προβλήματα και αναγκαστικά τα έβγαλα και γύρισα στα XP. Τι να κάνω; θα περιμένω για την Stable έκδοση
doubletrance Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Παιδιά δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ χρησιμοποιώ τα windows 7 από τα 7022 μέχρι κ σήμερα 7100 ως το κύριο λειτουργικό κ είναι άψογα…
pc_admin Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Σημερα εβαλα τα 7 32bit (rc1) σε : p4 3.2ghz ,768ddr ram , ati x300 pci-e ,wd 200gb sata πηγαινουν σφαιρα ,με ενεργοποιημενο aero , καμια διαφορα στην ταχυτητα με τα xp
neXTgen Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Τα είχα βάλει για μία μέρα μόνο. Τρελάθηκα με την ταχύτητα τους και το ότι ο ανεμιστήρας από το laptop μου δεν καιγόταν από την λειτουργία. Αλλά επειδή λειτουργώ πάρα πολύ το photoshop μου παρουσίαζε πολλά προβλήματα και αναγκαστικά τα έβγαλα και γύρισα στα XP. Τι να κάνω; θα περιμένω για την Stable έκδοση φίλε (αλλά και όλοι) τι προβλήματα σου κάνει το photoshop ? δουλεύω το CS4 και θέλω να ξέρω αν έχει προβληματα...
giokspy Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Τα είχα βάλει για μία μέρα μόνο. Τρελάθηκα με την ταχύτητα τους και το ότι ο ανεμιστήρας από το laptop μου δεν καιγόταν από την λειτουργία. Αλλά επειδή λειτουργώ πάρα πολύ το photoshop μου παρουσίαζε πολλά προβλήματα και αναγκαστικά τα έβγαλα και γύρισα στα XP. Τι να κάνω; θα περιμένω για την Stable έκδοση εγω παντως εβαλα την 7100 και το photoshop και το cs3 και το cs4 δουλευουν αψογα. εξισου γρηγορα με τα xp. και εχω και 1GB RAM στο laptop
alexzzz Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Το ίδιο και μένα... απροβλημάτιστα το photoshop
islas canarias Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 λοιπον εβαλα κ γω σε σπιτι κ λαπτοπ δουλειας την 7201 και ειναι εκπληκτικο το αποτελεσμα, και σε σχεση με xp (σπιτι) και με vista (δουλεια). δηλωνω εντυπωσιασμενος ειδικα με την αντιγραφη τεραστιου ογκου απο δισκο σε δισκο (ειλικρινα εμεινα αφωνος βλεποντας το GB να φευγει σφαιρα...) ΑΛΛΑ: Στο μεν λαπτοπ ολα οκ, στο δε σπιτι τα win7 "ξεχνανε" πραγματα, λεπτομερειες. Πχ, στον ie8 στο search πανω δεξια εχει default το bing, ενω θελω google. Καθε φορα λοιπον πρεπει να κλικαρω google ντε και καλα (στο λαπτοπ μια φορα πατησα google και το θυματε). Επισης και πιο σημαντικο: δεν συνδεομαι αυτοματα στο ασυρματο δικτυο και πρεπει σε καθε restart να πατησω connect!!! αυτο το εκαναν παλαιοτερα και τα vista...! Επισης λοιπον στο λαπτοπ δεν συμβαινει αυτο, γιατι με το ξεκινημα συνδεονται αυτοματα! Μπορει να βοηθησει κανεις?
Kraken Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Ξέρουμε αν με την 7100 πχ θα μπορέσουμε να αναβαθμίσουμε στην τελική (RTM)?
Tzimmys Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Ξέρουμε αν με την 7100 πχ θα μπορέσουμε να αναβαθμίσουμε στην τελική (RTM)? Και να γίνεται, δε θα το συνιστούσα να αναβαθμίσεις από beta σε rtm.
neXTgen Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 πάρα πολύ ωραία! vdj6 ? office 2007 ? nero καμιά 6.6.15 (θαύματα ζητάω?) αλλιως ποιά version ?
narbi Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Και να γίνεται, δε θα το συνιστούσα να αναβαθμίσεις από beta σε rtm. Θες να μας πεις και ..Γιατί...?
activex Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Θες να μας πεις και ..Γιατί...? οι αλλαγές θα είναι θεωρητικά πολλές για να ριψοκινδυνέψεις αναβάθμιση πάνω από παλαιό κώδικα. μια καθαρή εγκατάσταση (εφόσον ήρθε και για να μείνει) αξίζει τον κόπο και είναι πιο ασφαλή το αποτέλεσμα. ούτε η Microsoft να φανταστείς δεν προτείνει κάτι διαφορετικό , Καθώς από μικρά έως ... μεγάλα προβλήματα είναι πιθανό να εμφανισθούν. από την άλλη και προσωπικά είναι πολύ πιθανό να μπω στον πειρασμό για μια έστω δοκιμή!
xolloth Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 7227 pre sp1 is out. εαν δεν κανω λαθος μονο για 32bit.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.