Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Beta/RC Πρώτες εντυπώσεις (build <= 7600.16384)

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά κατεβάζω τώρα την τελευταία έκδοση 7 απο την microsoft. θέλω να ρωτήσω αξίζει τίποτα?

έχω ακούσει για ελληνικά αλλά δεν μπορώ να βρω το πακετάκι μπορεί να μου πει κανείς?

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
To xασαμε το κορμι πατριωτη...

http://www.winmatrix.com/forums/index.php?showtopic=24534

Αν θελουν τελικα...κανουν παπαδες με το aero.. :lol::lol:

anyway...βλεπω στα forums πολυ καλα λογια για τα τελευταια builds..σε επιδοσεις κυριως.

(κακη εποχη βρηκα να παω στρατο lol)

Αυτά τα εφέ έχουν ενσωματωθεί ή μούφες είναι;Γιατίς δεν κατάλαβα

Δημοσ.
Αυτά τα εφέ έχουν ενσωματωθεί ή μούφες είναι;

Όχι βέβαια. Αλοίμονο αν η Microsoft ενσωμάτωνε τέτοιες εφετζίδικες ανοησίες. Κάτι τέτοιο δεν θα ήταν λειτουργικό αλλά λατέρνα. :-D

Απλά ο τρίτωνας ήθελε μάλλον να σου δείξει τι δυνατότητες προσφέρει το dwm σε προγραμματιστές που θέλουν να το χρησιμοποιήσουν.

Δημοσ.
Κάτι τέτοιο δεν θα ήταν λειτουργικό αλλά λατέρνα. :-D

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:49 ----------

παιδιά κατεβάζω τώρα την τελευταία έκδοση 7 απο την microsoft. θέλω να ρωτήσω αξίζει τίποτα?

έχω ακούσει για ελληνικά αλλά δεν μπορώ να βρω το πακετάκι μπορεί να μου πει κανείς?

καποιος εχει ακριβως την ιδια απορια με σενα..http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=2868436&postcount=1756:p:P

τα ελληνικα στο update...το αν αξιζει θα το κρινεις μονος σου.:-)

Δημοσ.

Κάπου είχε πάρει το μάτι μου πριν καιρό ότι αν κάποιος πάρει laptop με vista θα μπορεί να κάνει δωρεάν upgrade στα windows 7. Ισχύει παίδες αυτό?Αν πάρω ένα laptop τώρα μπορώ όταν βγούνε τα 7 να τα κατεβάσω free αυθεντικά?

• Super Moderators
Δημοσ.
Κάπου είχε πάρει το μάτι μου πριν καιρό ότι αν κάποιος πάρει laptop με vista θα μπορεί να κάνει δωρεάν upgrade στα windows 7. Ισχύει παίδες αυτό?Αν πάρω ένα laptop τώρα μπορώ όταν βγούνε τα 7 να τα κατεβάσω free αυθεντικά?

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2751051&postcount=1

τελευταία παράγραφος

Δημοσ.

Τnx Thresh. Δηλαδή τώρα δεν ισχύει κάτι τέτοιο ακόμα ε? Θα αναγράφεται δηλαδή αυτή η δυνατότητα στα χαρακτηριστικά που δίνουν πχ τα eshops για κάθε laptop?

• Super Moderators
Δημοσ.

υποθέτω ότι ισχύει για αυτούς που πήραν pc/laptop με windows Vista από 1/6/09 και μετά...

πάρε Microsoft Hellas να το testάρεις ή στείλε email έξω

Δημοσ.

Πειτε μου λιγο ρε παιδια, βγηκαν ηδη τα dx 11?

Εβαλα στο laptop τα 7 την εκδοση 7201 x64 εκανα ενα update για να εγκαταστησω τα dx και στο dxdiag μου εβγαλε αυτο

20090609013604.jpg

Επισης στο 3dmark μου εβγαλε 200 μοναδες πιο πανω απ'ο,τι επιανα με xp και vista.

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι παίζει με το directx μιας και δεν πολυασχολούμαι αλλά και μένα με την 7600GT, dx11 μου εμφανίζει εγκατεστημένο. Παίζει κάτι τέτοιο εφόσον η κάρτα υποστηρίζει μέχρι dx9 (αν δεν κάνω λάθος);...

post-62899-129063009504_thumb.jpg

• Super Moderators
Δημοσ.

προφανώς φαίνεται εγκατεστημένο, απλά οι κάρτες δεν το υποστηρίζουν...

Δημοσ.

τι directx εχεις εγκατεστημενο θα το δεις απο την καρτα γραφικων σου π.χ οταν μπεις στο πανελ της nvidia αριστερα κατω εχει την επιλογη "system information"που ανοιγωντας την σου δειχνει τι directx εχεις.

Δημοσ.
τι directx εχεις εγκατεστημενο θα το δεις απο την καρτα γραφικων σου π.χ οταν μπεις στο πανελ της nvidia αριστερα κατω εχει την επιλογη "system information"που ανοιγωντας την σου δειχνει τι directx εχεις.

Λέει ότι έχω την 10 έκδοση. Ισχύει κάτι τέτοιο με την 7600GT που έχω; Εννοώ το αξιοποιεί;

Και άλλη μία ερώτηση. Θέλω να απενεργοποιήσω το service DCOM Server Process Launcher αλλά οι επιλογές είναι off. Πως θα γίνει να το βάλω disabled;

post-62899-129063009508_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...