malachaskos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 παιδιά κατεβάζω τώρα την τελευταία έκδοση 7 απο την microsoft. θέλω να ρωτήσω αξίζει τίποτα? έχω ακούσει για ελληνικά αλλά δεν μπορώ να βρω το πακετάκι μπορεί να μου πει κανείς?
elven Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 To xασαμε το κορμι πατριωτη... http://www.winmatrix.com/forums/index.php?showtopic=24534 Αν θελουν τελικα...κανουν παπαδες με το aero.. :lol: anyway...βλεπω στα forums πολυ καλα λογια για τα τελευταια builds..σε επιδοσεις κυριως. (κακη εποχη βρηκα να παω στρατο lol) Αυτά τα εφέ έχουν ενσωματωθεί ή μούφες είναι;Γιατίς δεν κατάλαβα
inray Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Αυτά τα εφέ έχουν ενσωματωθεί ή μούφες είναι; Όχι βέβαια. Αλοίμονο αν η Microsoft ενσωμάτωνε τέτοιες εφετζίδικες ανοησίες. Κάτι τέτοιο δεν θα ήταν λειτουργικό αλλά λατέρνα. Απλά ο τρίτωνας ήθελε μάλλον να σου δείξει τι δυνατότητες προσφέρει το dwm σε προγραμματιστές που θέλουν να το χρησιμοποιήσουν.
tritonas00 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Κάτι τέτοιο δεν θα ήταν λειτουργικό αλλά λατέρνα. :lol::lol::lol::lol: ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:49 ---------- παιδιά κατεβάζω τώρα την τελευταία έκδοση 7 απο την microsoft. θέλω να ρωτήσω αξίζει τίποτα?έχω ακούσει για ελληνικά αλλά δεν μπορώ να βρω το πακετάκι μπορεί να μου πει κανείς? καποιος εχει ακριβως την ιδια απορια με σενα..http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=2868436&postcount=1756:p τα ελληνικα στο update...το αν αξιζει θα το κρινεις μονος σου.
elven Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Ντροπή σας να κοροιδεύετε Εν κατάλαβα ωρέ,σγχωράτε με
Land_Of_Banania Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Κάπου είχε πάρει το μάτι μου πριν καιρό ότι αν κάποιος πάρει laptop με vista θα μπορεί να κάνει δωρεάν upgrade στα windows 7. Ισχύει παίδες αυτό?Αν πάρω ένα laptop τώρα μπορώ όταν βγούνε τα 7 να τα κατεβάσω free αυθεντικά?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Κάπου είχε πάρει το μάτι μου πριν καιρό ότι αν κάποιος πάρει laptop με vista θα μπορεί να κάνει δωρεάν upgrade στα windows 7. Ισχύει παίδες αυτό?Αν πάρω ένα laptop τώρα μπορώ όταν βγούνε τα 7 να τα κατεβάσω free αυθεντικά? http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2751051&postcount=1 τελευταία παράγραφος
Land_Of_Banania Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Τnx Thresh. Δηλαδή τώρα δεν ισχύει κάτι τέτοιο ακόμα ε? Θα αναγράφεται δηλαδή αυτή η δυνατότητα στα χαρακτηριστικά που δίνουν πχ τα eshops για κάθε laptop?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 υποθέτω ότι ισχύει για αυτούς που πήραν pc/laptop με windows Vista από 1/6/09 και μετά... πάρε Microsoft Hellas να το testάρεις ή στείλε email έξω
epivitor Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Πειτε μου λιγο ρε παιδια, βγηκαν ηδη τα dx 11? Εβαλα στο laptop τα 7 την εκδοση 7201 x64 εκανα ενα update για να εγκαταστησω τα dx και στο dxdiag μου εβγαλε αυτο Επισης στο 3dmark μου εβγαλε 200 μοναδες πιο πανω απ'ο,τι επιανα με xp και vista.
markelos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δεν ξέρω τι παίζει με το directx μιας και δεν πολυασχολούμαι αλλά και μένα με την 7600GT, dx11 μου εμφανίζει εγκατεστημένο. Παίζει κάτι τέτοιο εφόσον η κάρτα υποστηρίζει μέχρι dx9 (αν δεν κάνω λάθος);...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 προφανώς φαίνεται εγκατεστημένο, απλά οι κάρτες δεν το υποστηρίζουν...
xolloth Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 τι directx εχεις εγκατεστημενο θα το δεις απο την καρτα γραφικων σου π.χ οταν μπεις στο πανελ της nvidia αριστερα κατω εχει την επιλογη "system information"που ανοιγωντας την σου δειχνει τι directx εχεις.
markelos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 τι directx εχεις εγκατεστημενο θα το δεις απο την καρτα γραφικων σου π.χ οταν μπεις στο πανελ της nvidia αριστερα κατω εχει την επιλογη "system information"που ανοιγωντας την σου δειχνει τι directx εχεις. Λέει ότι έχω την 10 έκδοση. Ισχύει κάτι τέτοιο με την 7600GT που έχω; Εννοώ το αξιοποιεί; Και άλλη μία ερώτηση. Θέλω να απενεργοποιήσω το service DCOM Server Process Launcher αλλά οι επιλογές είναι off. Πως θα γίνει να το βάλω disabled;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.