Dj Jacob Z Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 1. Υπάρχει sticky πάνω πάνω.2. Μερικά μεμονομένα προβλήματα υπήρχαν με την 64bit και πιθανότατα ήταν hardware dependent. Αν έχεις 64άρη cpu και 4+gb ram, δεν βρισκω λόγο να πας σε 32άρια 7άρια. Intel Core 2 Duo έχω και απ'ότι ξέρω όλοι οι Intel Core 2 Duo είναι 64bit.4Gb RAM θα βάλω τώρα στα 667Mhz DDR2...αυτές : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553004 ....επειδή έχω παλιά μητρική και αυτές είναι οι καλύτερες που βρήκα για την μητρική μου.Δεν υπάρχουν προβλήματα με προγράμματα,drivers κ.τ.λ. ?
tolis_01 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Τα έχω βάλει στο dektop του σπίτιου τα 64άρια, αλλά δεν το χρησιμοποιώ και ποτέ Αλλά δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Για drivers: ή δεν θα χρειαστεις καν ή αυτούς των vista. Για να μην ψάχνεσαι με εκδόσεις, κατέβασε την επίσημη 7100 από την microsoft, σου δίνει και official κωδικό Μνήμες των 2GB ανα στικάκι δεν παίρνει η μητρική σου;
Dj Jacob Z Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Τα έχω βάλει στο dektop του σπίτιου τα 64άρια, αλλά δεν το χρησιμοποιώ και ποτέ Αλλά δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Για drivers: ή δεν θα χρειαστεις καν ή αυτούς των vista.Για να μην ψάχνεσαι με εκδόσεις, κατέβασε την επίσημη 7100 από την microsoft, σου δίνει και official κωδικό Μνήμες των 2GB ανα στικάκι δεν παίρνει η μητρική σου; Έχει 4 θύρες και είναι μέχρι 4Gb στα 667Mhz.Στο e-shop με είπαν ότι αυτές που διάλεξα είναι οι καλύτερες που θα μπορούσα να βάλω.(από αυτές που έχουν στο e-shop).Την official έχω από την microsoft don't worry απλά ξαναρωτάω δεν παίζει κανένα πρόβλημα με προγράμματα,drivers κ.τ.λ. ?
disqualified Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 εφ οσον ειναι RC κανενας δεν μπορει να σου πει με σιγουρια, ποσο μαλλον οταν υπαρχει διαφορετικο hardware στον καθενα
tolis_01 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Και με μνήμες του 10ευρου την ίδια δουλειά θα κάνεις (θα γλιτώσεις 20 ευρώ στις τέσσερις!). Έχεις κάποιο περιεργο hardware; Meaning: παλιό scanner, κάρτα tv, web camera;
Dj Jacob Z Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Και με μνήμες του 10ευρου την ίδια δουλειά θα κάνεις (θα γλιτώσεις 20 ευρώ στις τέσσερις!).Έχεις κάποιο περιεργο hardware; Meaning: παλιό scanner, κάρτα tv, web camera; Από αυτά που είπες μόνο web camera. ΥΓ:Οι συγκεκριμένες μνήμες έχουν και ψύκτρα,αθώρυβες...έτσι και αλλιώς είναι η τελευταία αναβάθμιση που κάνω σε αυτό το pc πριν πάρω Mac.
tolis_01 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δεν υπάρχουν βρε θορυβώδεις μνήμες Τώρα για τα seven, αν δεν βαριέσαι βάλ'τα σε ένα 2ο partition να δοκιμάσεις. Ο αδερφός μου πχ τα χρησιμοποιεί σαν κύριο λειτουργικό (single boot βασικά), του έκατσαν καλά.
Dj Jacob Z Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Εγώ τα χρησιμοποιώ dual με Mac OS X και δεν έχω κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής,αλλά έχω τα 32bit.Αυτές τις μέρες θα δοκιμάσω τα 64 να δούμε.Μόλις πάρω τις RAM που περιμένω να έρθουν !
tolis_01 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Ε, αν δεν έχεις πρόβλημα με τα 32άρια, δεν θα έχεις και με τα 64άρια
Hlapatsas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Εγώ με τα x64 το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι κρασάρει το msn συχνά κατά την εκκίνηση του, δεν ξέρω αν φταίει και το plus που έχω βάλει. Επίσης έχω απενεργόποιήσει το UAC γιατί κολούσαν συχνά οι εγκαταστάσεις των προγραμμάτων εξαιτίας του.Αυτά πάνω κάτω.
tritonas00 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Kαινουργιοι realtek drivers , official πλεον και για 7. R2.26 2009/6/5 http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3
mimidon Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Με Intel Core 2 Duo 6550, μνήμη 2GB 800MHz, κάρτα γραφικών ATi 4850 και κάρτα ήχου Creative Audigy 2, όλα παίζουν άψογα.. Κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. Για όσους ενδιαφέρονται, το Battlefield 2 παίζει μπάλα..!
tritonas00 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Με Intel Core 2 Duo 6550, μνήμη 2GB 800MHz, κάρτα γραφικών ATi 4850 και κάρτα ήχου Creative Audigy 2, όλα παίζουν άψογα.. Κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής.Για όσους ενδιαφέρονται, το Battlefield 2 παίζει μπάλα..! Εδω παιζουν αψογα στον Pentium 4 στα 3.6 ghz ,3 gb ddr2 533 ram και nvidia 9600 gt...σε δυπηρινο θα κολαγαν..?? Ποιο build εχεις..?
Eluminator_91 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Ξεχασα να ρωτησω..με τις εφαρμογες τι ακριβως παιζει??..οσες τρεχουν στα windows vista θα τρεχουν και στα win. 7??(αναφερομαι σε 32bit)
tritonas00 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 οσες τρεχουν στα windows vista θα τρεχουν και στα win. 7??(αναφερομαι σε 32bit) Aκριβως...τωρα αν καμια εφαρμογη ειναι απτο Π.Χ και θελει δικαιωματα ως admin..απλα run as administrator ..(και ownership του program files φακελου του για καλο και για κακο..) A και κατι ασχετο που ανακαλυψα χθες..αν εχουμε ηδη ανοιχτο ενα παραθυρο(πχ windows explorer) και θελουμε να ανοιξουμε και δευτερο(ή πολλα) τοτε δεν ειναι απαραιτητο να κανουμε δεξι κλικ στο εικονιδιο του στην superbar και να επιλεξουμε απο κει.. Αρκει ενα κλικ με την ροδα στο εικονιδιο.Οπως επισης μπορουμε και να κλεισουμε ενα παραθυρο με κλικ με ροδα στο thumbnail του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.