Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Beta/RC Πρώτες εντυπώσεις (build <= 7600.16384)

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

σίγουρα δεν είναι fake? δεν πήρε κάτι το μάτι μου στον private tracker που παίζω...

Δημοσ.

Λένε ότι δεν είναι (Neowin & 9Down). Είναι 2 βδομαδες μετά που βγήκε η 7127. Στο τελείωμα θα δείξει.

Η 7127 γενικώς δεν μου είχε κάτσει καλά...

Δημοσ.

Η 7127 γενικώς δεν μου είχε κάτσει καλά...

Me too. Δεν μπορώ να το κάνω πιο συγκεκριμένο, αλλά γενικά η αίσθηση είναι χειρότερη της 7100.

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι;

Άμα βάλω ένα leak των Windows 7 που να ανήκει στο RTM branch μπορώ να κάνω upgrade από την 7100. Και θα μπορώ να κάνω upgrade στην RTM από την έκδοση αυτή;

Δημοσ.
Me too. Δεν μπορώ να το κάνω πιο συγκεκριμένο, αλλά γενικά η αίσθηση είναι χειρότερη της 7100.

H x64 κατέβηκε και ειναι όντως real. Είναι επίσης 200 μεγα μικρότερη από την 7127 και πάει πιο πολύ στο μέγεθος της RC (7100). Δεν ξέρω η 7127 γιατί ήταν τόσο "φορτωμένη" είχε πιο πολύ debug code? ποιος ξέρει.

Τώρα ποιος πάει ΠΑΛΙ για φορμάτ....

Δημοσ.
εγω ξαναβαλα την 7100 λογω των ελληνικων.
να ρωτησω κατι;σημερα μου εβγαλε ενα σωρο update για γλωσσες μεταξυ αυτων και ελληνικα,τι σημαινει αυτο;
Δημοσ.
να ρωτησω κατι;σημερα μου εβγαλε ενα σωρο update για γλωσσες μεταξυ αυτων και ελληνικα,τι σημαινει αυτο;

ειναι language packs.δηλαδη θα μεταφραστουν ολα στην αντιστοιχη γλωσσα που κατεβασες πχ ελληνικα

Δημοσ.
εγω ξαναβαλα την 7100 λογω των ελληνικων.

Δηλαδη αν εγκαταστησω μια πιο προσφατη version απο την 7100 δεν θα εχω ελληνικα?

Δημοσ.

οχι μεχρι στιγμης μονο στην 7100 κατεβαζει το update των γλωσσων.

πιστευω συντομα να ισχυει και για τις επομενες βερσιον,παντως η ελληνικη ειναι πληρης και χωρις λαθη απο οτι εχω δει μεχρι στιγμης.

Δημοσ.

εγώ τελικά γύρισα πίσω στα vista 64bit γιατί είναι πιο σταθερά από την rc όλο προβλήματα με την κάρτα γραφικών είχα ,το deamon tool δεν δουλεύει και πολλά άλλα.

Δημοσ.

και επίσης όταν πήγαινα να παίξω το starcraft kai warcraft 3 τότε το σύστημα κρασαρει ενώ με τα vista 64bit παίζει κανονικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...