tritonas00 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Ναι δημιουγείται 100%.σε safe mode δε το δοκίμασα αλλά και να μπένει τι μπορώ να αλλάξω για να μοθ μπει με νορμάλ εγκατάσταση . μπορώ να περάσω drivers σε safe mode? Φυσικα και μπορεις!Περνα τους drivers της ATI για vista της καρτα σου.
agoraki_23 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Φυσικα και μπορεις!Περνα τους drivers της ATI για vista της καρτα σου. Τελικά τζίφος και σε safe mode μου βγάζει μήνυμα μετά απ τη φόρτωση των απαραίτητων driver ότι δεν είναι δυνατή η εκκίνηση σε safe mode διότι δεν έχει εγκατασταθεί πλήρως το λειτουργικό.αφήστε το λειτουργικό να ολοκληρώσει την εγκατάσταση. Ε το αφήνω κανονικά και μένει κολλημένσο στη μαύρη οθόνη.Τι να πω. Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο η περίπτωση μου?
VasKag Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 υπαρχει καποιο προγραμματακι για να τσεκαρω αν εχει κατεβει χωρις προβληματα το iso της 64bit εκδοσης? (χρησιμοποιησα ενα απο τα πολλα λινκς που αναφερονται στο παρον thread)
andromahos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Παισια ειναι φανταστικα (εκτος κατι μικρα προβληματακια Π.χ.broadcom 802.11g ) Προσοχη ομως, για να εχετε καλει αποδοση θελει 2 δισκους (τουλαχιστον εγω ετσι εκανα) χωρισα και τους 2 δισκους σε 2 partition 01-1 τβ (α-50 giga b-950 giga) 02-1 tb ( " " ) Στο πρωτο φορτωσα τα vista (η αν θελετε τα xp) Στο δευτερο τα windows 7 beta τα επισημα) Κανενα προβλημα μεχρι αυτη τι στιγμη (drivers φορτωσα των vista) Στα ανεπεισημα φτανει σε καποιο σημειο και κολλανε , αλλα εαν περιμενετε στο σημειο που κολλαει 20-25 λεπτα και κανετε restart kai αυτα ανοιγουν κανονικα αλλα εχοθν προβλημα
CptBill Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 ειναι η πρωτη φορα που ενθουσιαζομαι με νεο OS της microcrap. Απο την εποχη των 3.1 που ειμαι χρηστης μπορω να πω πως τα win 7 ειναι επιτελους ΤΟ λειτουργικο που περιμεναμε. Εχω κανει εγκατασταση σε ενα Vaio FZ11M (core 2 duo T7100, 1,80Ghz, 2GB RAM, nvidia 8400M GT) και η αισθησα σε σχεση με τα Vista ειναι μερα με τη νυχτα. To ακαταπαυστο disk swapping που ειχα με τα vista εχει σταματησει, τα 7 φαίνεται να είναι ελαφρια κανοντας τον φορητο μου επιτελους γρηγορο.
nickarmy Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 παιδια κατα τι γνωμη που είναι ένα απο τα καλυτερα πλέον λειτουργικα τα 7 δεν μποω να ξεκολησω απο τις φωνητικες εντολες τρωω και παίζω χεχε αλλω είναι το πρόβλημα στον ένα σκληρο εχω τα 7 και στο άλλο χπ αλλα δεν μου δεινει την επιλογη να διαλεξω λειτουργικο καμα γνωμη τι μπορω να κάνω (βγαζω τον αντισ σκληρο για να μπω σε λειτουργικο και βαριεμαι ) και δεν μου αναγνωριζει μια κάρτα τβ πως θα την βρω το ειδιο το ειχα και στα χπ και πήγαινα προστικη νέου υλικου εκανα δεξι κλικ και παταγα να πάρει κατι αρχεια μεσα απο την καρτα την ιδια στα 7 πως μπορώ
tritonas00 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 παιδια κατα τι γνωμη που είναι ένα απο τα καλυτερα πλέον λειτουργικα τα 7 δεν μποω να ξεκολησω απο τις φωνητικες εντολες τρωω και παίζω χεχε αλλω είναι το πρόβλημα στον ένα σκληρο εχω τα 7 και στο άλλο χπ αλλα δεν μου δεινει την επιλογη να διαλεξω λειτουργικο καμα γνωμη τι μπορω να κάνω (βγαζω τον αντισ σκληρο για να μπω σε λειτουργικο και βαριεμαι ) Αλλαζε λειτουργικο αλλαζοντας την σειρα των σκληρων απτο bios.
nickarmy Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 γινετε να μου πεις πώς? αυτο θα πρεπει να το κανω κάθε φορά ή μετα θα μου εμαφανίζει την οθονη επιλογής -----Προστέθηκε 11/1/2009 στις 09 : 41 : 19----- εχω και μια καρτα που δεν την βρησκει (δεν ειναι προβλημα ασυμβατότητας γιατι στα χπ παθαινω το ιδιο αλλ παω στην εντολη και και λέω να πάρει τον drive μεσα απο την καρτα ) στα 7 τι γινετε
john lok Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Eγω που εχω SVISTA ε... VISTA θελω να πω.. να βαλω windows 7 ?? [(δεν εχω ορεξη να κανω format )]
chad21 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Eγω που εχω SVISTA ε... VISTA θελω να πω.. να βαλω windows 7 ??[(δεν εχω ορεξη να κανω format )] ακόμη δν έβαλες?
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Eγω που εχω SVISTA ε... VISTA θελω να πω.. να βαλω windows 7 ??[(δεν εχω ορεξη να κανω format )] Βαλτα αλλα σε partision του δισκου σου δεν λεει να κανεις τα vista σου format.....
tritonas00 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Στο boot πόση μνήμη σας τρώει? Οταν ειχα 1 gb ram ετρωγε περιπου 400mb.Τωρα που εχω 3gb ram τρωει κοντα 700.
afentiko7 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Οταν ειχα 1 gb ram ετρωγε περιπου 400mb.Τωρα που εχω 3gb ram τρωει κοντα 700. σε μένα τα βίστα τρώγανε 380, ενώ τα xp 170. Δεν βλέπω καμιά επανάσταση. Α και δεν δίνω φράγκα να πάρω επιπλέον μνήμη όταν τα προγράμματα που τρέχω δεν τη χρειάζονται. Ειδικά μετά τα specs που είδα του visual studio 2010 καταρρίφθηκε και ο μύθος ότι "η java τρώει μνήμη". Κανείς με htpc να μας πει τη γνώμη του σε σχέση με τα vista?
tritonas00 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 σε μένα τα βίστα τρώγανε 380, ενώ τα xp 170. Δεν βλέπω καμιά επανάσταση. Η "επανασταση" ειναι οτι εχει διορθωθει το memory leak που υπηρχε στα vista οταν ανοιγεις πολλα παραθυρα και εφαρμογες.Αν παρακολουθησεις στο winhec 2008 θα το εβλεπες και στην πραξη,αν δεν τα εχεις δοκιμασει ηδη. Εκει που φενεται η μεγαλη διαφορα παντως ειναι στην χρηση του επεξεργαστη σε σχεση με τα vista.Σε pentium 4 στα 3.6 τεραστια διαφορα.Τωρα σε πολυπυρηνους δεν ξερω. Επισης μαζι με τα windows φοτωνονται και οι drivers το μεγεθος των οποιων διαφερει απο hardware σε hardware.Εμενα τα xp ανοιγουν με χρηση 280 mb ram.Μηχανημα απο μηχανημα διαφερει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.