Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Beta/RC Πρώτες εντυπώσεις (build <= 7600.16384)

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σε Virtual μπορεις να τα δοκιμασεις και να κανεις οτι αλλο θελεις, σε κανονικο συστημα αστο καλυτερα :P

Δημοσ.
Σε Virtual μπορεις να τα δοκιμασεις και να κανεις οτι αλλο θελεις, σε κανονικο συστημα αστο καλυτερα :P

Όυτε για μια μέρα να δώ πως είναι???Τι θα πάθει??:-)

Δημοσ.

Τα έβαλα εγώ κανονικά. Είναι Βίστα με 1,5 φορά μεγαλύτερη ταχύτητα. Και αυτό επειδή μάλλον δεν τρέχουν αρκετές υπηρεσίες. Δεν αξίζει να τα βάλεις, καθώς δε θα δεις καμία άλλη διαφορά εκτός από κάτι λεπτομέρειες.

Δημοσ.
Τα έβαλα εγώ κανονικά. Είναι Βίστα με 1,5 φορά μεγαλύτερη ταχύτητα. Και αυτό επειδή μάλλον δεν τρέχουν αρκετές υπηρεσίες. Δεν αξίζει να τα βάλεις, καθώς δε θα δεις καμία άλλη διαφορά εκτός από κάτι λεπτομέρειες.

Προβλήματα σου βγάζουν?Αν όχι στείλε το link που τα κατέβασες να σιγουρευτώ ότι έχουμε τα ίδια.Στο format είχε τίποτε περίεργο?Kωδικους και συναφή?Γιατι αυτα που έχω κατεβάσει λέει δεν χρειάζεται κωδικό

-----Προστέθηκε 10/11/2008 στις 02 : 52 : 32-----

Αν εχεις χρονο και ορεξη για format βαλτα ;)

Τρελή όρεξη!!!

-----Προστέθηκε 10/11/2008 στις 02 : 58 : 29-----

Βάλε κανενα print screen δικό σου.

Δημοσ.
Και εγω ετοιμαζομαι να κανω φορματ και σκεφτομαι να τα βαλω να τα δω....να μου φύγει η περιεργεια.....:-D

Άμα τα βάλεις εννημέρωσε.Εγώ περιμένω το καινουριο(Σε καμιά βδομάδα)pc να τα βάλω γιατι σε αυτο..ούτε για πλάκα!

Δημοσ.

muu88rrht9cd3j2rfu.jpg

screen1-3.jpg

αυτη η εκδοση κυκλοφορισε μονο "Microsoft Windows 7 Build 6519 M1 DVD-MSBP"

την οποια επρεπε DONT FORGET TO RESET YOUR BIOS CLOCK TO DECEMBER 2007 OR EARLIER!!!!!!!!

This build will expire in June 2008!

So you have 6 months to test!Don't forget to set your bios clock back!

σημερα ανακοινωθηκε οτι θα κυκλοφορισει στις αρχες ιανουαριου μετα τις γιορτες η βετα εκδοση των 7!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

πως ακριβως γινεται αυτο?

εγω ελεγα να εβγαζα τους δισκους και να το εβαζα σε εναν παλιο για δοκιμη

Δημοσ.
πως ακριβως γινεται αυτο?

για να εγκαταστήσεις λειτουργικό σε virtual machine (εικονική μηχανή), θέλεις ενα απο τα παρακάτω προγράμματα

δωρεαν: virtualbox, vmware server, microsoft virtual pc

το καλυτερο, αλλα οχι δωρεαν: vmware workstation

τα πλεονεκτήματα ειναι οτι ειναι πολυ ευκολο, γρήγορο, δεν κινδυνευει η κανονικη εγκατασταση σου, τα αρχεια σου, ο boot loader, δεν χρειαζεται να καψεις cd.

μειονεκτημα: η αποκριση ειναι λίγο πιο αργή (εξαρταται τι cpu και ποση ram εχεις), και δεν μπορεις -μεσα στο εικονικο λειτουργικό- να παιξεις παιχνιδια με βαριά 3D γραφικά.

εγω ελεγα να εβγαζα τους δισκους και να το εβαζα σε εναν παλιο για δοκιμη

αν αποσυνδεσεις τους αλλους δισκους σου, για να εισαι σιγουρος οτι δεν θα παθουν τιποτα τα λειτουργικά που χρησιμοποιείς ,

ναι, μπορείς να εγκαταστησεις τα "7" στον παλιό. λιγο μπελάς, με τις συνδεσεις/αποσυνδέσεις, αλλα θα εχεις την ευκαιρία να δεις πως πάνε στο gaming.

Δημοσ.

Πρώτα εγκατέστησα τα Windows 7 ,32-bit, build 6801 σε Vmware. γρηγορη εγκατάσταση, μου φάνηκαν σαν τα Βιστα, δεν πολυασχολήθηκα.

Μετα διάβασα και εντυπώσεις άλλων. Πολυ λεγανε οτι ειναι πιό γρήγορα, και μου κέντρισε την περιέργεια, αλλα δεν μπορω να εκτιμήσω την ταχύτητα μεσα σε εικονική μηχανή. Ειπα να τα εγκαταστήσω κανονικά.

Στον 1ο μου σκληρό δισκο, Α, 150gb, έχω τα XP, και άλλο ένα λειτουργικό (θα δεις μετά), που δεν ήθελα να ρισκάρω να πειραχτούν.

εχω και εναν δισκο Β, 500άρη με διάφορα downloads, και κενό χώρο 100 γιγα.

----------- ----------- ----------- ----------- ----------- ----------- -----------

1. Μίκρυνα το Primary παρτισιον Β, apo 500 στα 450, και στα 50 gb που εμειναν στο τέλος του, εφτιαξα ενα νέο Logical. (με acronis disk manager)

2. εβαλα τα W7 στο 4gb φλασάκι

(μην μπλεχτουμε εδώ με το πώς γίνεται. κάψε ενα DVDRW για πιό απλή διαδικασία)

3. αποσυνδέω τον δισκο Α.

4. βαζω 1ο boot device φλασακι ή dvd

5.ξεκιναει η εγκατάσταση των 7

επιλεγω το 2ο παρτισιον του μοναδικου δισκου (του Β δηλαδη) για τα win7

περνάμε τις φάσεις copying files, expanding files, και φτάνουμε στο 1ο boot με win7

απο εδώ και πέρα, 1ο boot device πρεπει να ειναι ο σκληρός, το dvd ή φλασακι δεν χρειάζονται, πάμε παρακάτω, για τις εντυπώσεις:

----------- ----------- ----------- ----------- ----------- ----------- -----------

A. τα win7 δεν μπουταραν καθόλου απο τον δίσκο Β. ειχε καποιο προβλημα ο bootloader . Λογικα ειναι ίδιος με των Vista.

αυτο το ξεπέρασα, ως εξης: συνεδεσα παλι τον δισκο Α, που έχει ήδη εγκατεστημενο vista boot loader, βαζοντας τον 1ο boot device, μπηκα στα xp,

και στο boot menu προσθεσα μια εγγραφη για τα win7 του δισκου Β.

μπηκα στα 7, και ολοκληρωθηκε η εγκατασταση τους.

Β. αρχισα να εγκαθιστώ drivers. , και λιγες εφαργμογές (πχ firefox).

Συμφωνα με οσα διαβασα, οι περισσότεροι Vista drivers ειναι καταλληλοι και για τα 7.

εχω AMD 4400X2, 939, μητρικη με Nforce 4 chipset και soundblaster live 24 bit, Geforce 6600gt.

οι drivers chipset, sata controllers, δικτυου, vga μπηκαν ΟΚ.

Η ενσωματωμενη καρτα ηχου ήταν πάντα μπελάς (αναθεμα τις επιλογες της MSI), απο τοτε που βγηκαν τα vista RTM.

μου πεταξε 3 μπλε οθονες, εφαγε ισαριθμα restarts, το 1 σε safe mode, αλλα τελικά εγκατασταθηκαν και έχω ήχο :-)

Γ. η επαναφορά απο Hybernate δεν μου δουλεύει. κανεις hybernate κανονικά, αλλα δεν επανέρχεται. κολλάει σε μαυρη οθονη με κερσορα.

Εκει τα παράτησα. δεν μπορω να χρησιμοποιήσω λειτουργικό που δεν κάνει hybernate.

μπορει να φταιει η μητρική μου βεβαια, σε αλλους να παιζει, αλλα το αποτέλεσμα δεν αλλαζει. περιμενω το επόμενο build.

Απο ταχύτητα, και αποκριση, δεν μπορω να πω οτι μου φάνηκαν ιδιαιτερα πιο γρήγορα απο Βιστα, (αλλα δεν εχω χρησιμοποιήσει πολυ τα βίστα. συνολικά 2-3 μηνες, απο τα 2 χρόνια που υπάρχουν σαν τελικη εκδοση + sp1)

Το boot ειναι λιγο πιο γρήγορο, αλλα λίγο... ;)

Το 2ο μου OS, στον Α, ειναι τα win server 2008, 32bit, tweaked to workstation. Ειμαστε ακόμα σε φάση γνωριμίας. Αν δεν εμφανίσουν κάποιο σημαντικό πρόβλημα, ίσως με ξεκολήσουν απο τον 7-ετή δεσμό μου με τα XP.

προς το παρόν, ολα ΟΚ με :open office 3, firefox 3, ultraedit, powerdesk, COD 5, winrar, vmware, acronis server edition, και συνεχίζουμε.

Δημοσ.

Η ταπεινή μου γνώμη είναι οτι τα Windows 7 θα σκοτώσουν οριστικά τα XP, από κει και πέρα κακώς ασχολείστε με prebeta/beta εκδόσεις διχως να πληρώνεστε απο την Microsoft, ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό στον υπολογιστή η μάθετε UNIX με μια Linux έκδοση, θα σας προσφέρει απείρως φορές ανώτερες γνώσεις στην πληροφορική απο οποιαδήποτε έκδοση beta η μη, λειτουργικού Microsoft και χιλιάδες πράγματα να σκαλίσετε μέχρι να πέσετε ξεροί απο το tweaking. Για τους φετιχιστές του tweak και πειραματισμού σε λειτουργικά για εκμάθηση αλλά και ένα πανίσχυρο UNIX Server class λειτουργικό σύστημα με πολλά ατού και για desktop χρήση, για όσους τολμούν προσκυνήστε εδώ.

Δημοσ.

επίσης, η Barcelona ειναι πολύ καλύτερη ομάδα απο την Σαραγόσα, και τα καζανάκια Ιντεάλ χαλάνε πολύ συχνά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...