Προς το περιεχόμενο

Paypal και prepaid. Αλλη ερωτηση.

poliv123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για χαρα σε ολους!

Εχω μια prepaid της Κυπρου.Ειμαι γραμμενος στο paypal.Οταν λειξει η καρτα αυτη σβηνω και ξανακανω account στο paypal ή το αννανεωνω με τον καινουργιο αριθμο της καρτας?Ρωταω αυτο διοτι δεν βλεπω στο paypal πουθενα ανανεωση καρτας δηλ. να βαλω καινουργιο 16ψηφιο κωδικο.

Eκτος,δεν ξερω, οταν λειξει η καρτα μου δωσουν μια καινουργια καρτα με τον ιδιο αριθμο.Δεν ξερω αν ισχυει με τις prepaid.

Ευχαριστω πολυ!:-)

Δημοσ.

Πήγαινε My account>Profile>Add or Edit Credit Card,

πάτα Add,

και βάλε τα στοιχεία της καινούργιας κάρτας,

δήλωσέ την ως Primary,

κάνε Delete την παλιά και ληγμένη κάρτα.

Μπορείς να προσθέσεις όσες κάρτες θες.

Καμιά κάρτα δεν μπορεί να έχει τον ίδιο αριθμό.

Δημοσ.

άμα θές, περνεις τηλεφωνο την Τραπεζα Κυπρου και τους λες ότι θες να έχεις την ίδια προπληρωμένη κάρτα και αυτοι σου αλλάζουν την ημερομηνία λήξης και εσύ συνεχίζεις και έχεις την ίδια κάρτα με τον ίδιο αριθμο. αυτό το κάνεις τον μήνα που λήγει η κάρτα.

Δημοσ.
άμα θές, περνεις τηλεφωνο την Τραπεζα Κυπρου και τους λες ότι θες να έχεις την ίδια προπληρωμένη κάρτα και αυτοι σου αλλάζουν την ημερομηνία λήξης και εσύ συνεχίζεις και έχεις την ίδια κάρτα με τον ίδιο αριθμο. αυτό το κάνεις τον μήνα που λήγει η κάρτα.

Δεν ξέρω πως δουλεύει η Τράπεζα Κύπρου, αλλά νομίζω πως αυτό δεν μπορεί να γίνει. Ειδικά αν η προπληρωμένη έχει τη μορφή της πιστωτικής που έχει τυπωμένη πάνω της την ημερομηνία λήξης.

Δημοσ.
Δεν ξέρω πως δουλεύει η Τράπεζα Κύπρου, αλλά νομίζω πως αυτό δεν μπορεί να γίνει. Ειδικά αν η προπληρωμένη έχει τη μορφή της πιστωτικής που έχει τυπωμένη πάνω της την ημερομηνία λήξης.

σε τηλεφωνικη επικοινωνία μου μαζί τους μου είπαν αυτο που έργαψα.

τώρα θα δούμε σε 2 μήνες που λήγει η κάρτα μου αν ισχυει ή όχι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...