Προς το περιεχόμενο

δισκάκι με JPG και AVI συνεχόμενα

niyo66

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γράφω data-dvd με ό,τι έχω τραβήξει με την ψηφιακή μου, δηλαδή εικόνες jpg και βιντεάκια avi.

Παρατηρώ πως σε ένα φτηνιάρικο Player, το δισκάκι παίζει όλα όσα έγραψα.

Όμως σε ακριβό player (που είναι και recorder) παίζει μόνο τις φωτογραφίες, ή μόνο τα βίντεο (πρέπει δηλαδή να του πω εγώ τί θέλω να δω)!

Υπάρχει κάποιος τρόπος να παρακαμφθεί αυτό;

Υπάρχει κάποιο φορμάτ εγγραφής με το οποίο να μπορώ να βλέπω και τις εικόνες και τα βιντεάκια με τη σειρά που τα έχω γράψει στο δισκάκι; Πχ αν τα γράψω σε VCD γίνεται αυτό, αλλά η ποιότητα είναι χάλια.:mad:

Δημοσ.

Μπορείς να κάνεις ένα DVD που να περιέχει και τα avi αλλά και τις εικόνες σαν slideshow φτιάχνοντας και ένα ωραίο μενουδάκι για να ολοκληρωθεί η "παραγωγή".

Ένα πολύ εύκολο πρόγραμμα για τη συγκεκριμένη δουλειά είναι το TMPGEnc DVD Author 3 with DivX Authoring.

Δημοσ.

Δυστυχώς το χύμα στο κύμα δεν υποστηρίζεται από όλους τους οικιακούς dvd players.Καλύτερα να χρησιμοποιήσεις ένα πρόγραμμα σαν το παραπάνω ή το dvdlab και να φτιάξεις ένα ωραίο dvd-video με ότι θες μέσα και με ότι σειρά θες.

Δημοσ.
Δυστυχώς το χύμα στο κύμα δεν υποστηρίζεται από όλους τους οικιακούς dvd players.Καλύτερα να χρησιμοποιήσεις ένα πρόγραμμα σαν το παραπάνω ή το dvdlab και να φτιάξεις ένα ωραίο dvd-video με ότι θες μέσα και με ότι σειρά θες.

Θα συμφωνήσω για το DVDLab. Είναι ένα πολύ καλό πρόγραμμα για την κατασκευή κυρίως menu σε ένα DVD αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί μιας και το DVDLab υποστηρίζει μόνο αρχεία mpeg και όχι avi.

Δημοσ.
Θα συμφωνήσω για το DVDLab. Είναι ένα πολύ καλό πρόγραμμα για την κατασκευή κυρίως menu σε ένα DVD αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί μιας και το DVDLab υποστηρίζει μόνο αρχεία mpeg και όχι avi.

Έχω να ασχοληθώ αρκετό καιρό με το εν λόγω πρόγραμμα αλλά θυμάμαι ότι δεχόταν και αρχεία avi αφού τα μετέτρεπε.Στο λέω επειδή μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή μου τραβούσε βίντεο σε avi και χρησιμοποιούσα το dvdlab για να φτιάξω dvd-video.

Δημοσ.

Σε μερικές εκδόσεις, το έδιναν bundled με ένα MPEG-2 plugin (XS). Κατά βάση όμως, είναι DVD authoring πρόγραμμα κλάσης "prosumer", όπου δουλεύεις με elementary streams που πρέπει να έχεις προετοιμάσει με κάποιον standards-compliant encoder. Όπως και στα πιο επαγγελματικά του είδους (Scenarist κλπ).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...