Προς το περιεχόμενο

προτασεις για κινητο τηλεφωνο με GPS

geioannou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μιας και ηρθε η ωρα να αλλαξω κινητο, λεω να παρω ενα που να εχει και GPS.

εχουμε τιποτε καλες προτασεις που να αξιζουν ?

Δημοσ.

Ποσα χρηματα διαθετεις?Εκτος απο gps σε ενδιαφερει η καλη αυτονομια στο κινητο?Η καλη καμερα?Το βιντεο?Θες windows mobile λειτουργικο?

Δημοσ.

οχι αυτα δεν με ενδιαφερουν ιδιαιτερα, ουτος η αλλιως καλα ειναι (εκει που εχει φτασει η τεχνολογια).

απλα χρειαζομαι καινουριο τηλεφωνο και λεω μιας και ειμαι πολλες ωρες στο δρομο (λογο δουλειας) να εχει και GPS γιατι καμια φορα το χρειαζομαι.

ειχε ενας συναδελφος παρει καποιο της ΝΟΚΙΑ το καλοκαιρι χωρις και ξερω ποιο ειναι. (ο συναδελφος εχει φυγει τωρα).

απο χρηματα το πολυ μεχρι 350

Δημοσ.

μια ειναι λυση,νοκια 5800;) ρωτησα καταστημα της νοκια και μου ειπαν 330-350 μπορει και πιο κατω... ακομη μου ειπαν πως θα ερθει τελος του μηνα με αρχες δεκεμβρη

Δημοσ.
πολυ ομορφο φαινετε παντος.αν και δεν ξερω εαν τελικα το αφης βολευει

εχει απιστευτες δυνατοτητες για τα λεφτα του...http://www.nokia.com.gr/A41273398 ;)

ακομη αυτα που προτεινε ο stefanos_79 δεν κακα...

Δημοσ.

το κακο με το 5800 ειναι οτι δεν εχει καθαρο GPS αλλα Α GPS.

η διαφορα ειναι οτι δεν συνδεετε με δορυφορο αλλο με της κεραιες κινητης τηλεφωνιας με οτι αυτο συνεπαγετε... αλλα ειναι κομψοτατο.

Δημοσ.

ωραιο τηλεφωνο αλλα μαλλον ειναι λιγο "τερας" για εμενα.

οχι οτι με αφηνει αδιαφορο. ξερεις την τιμη του ?

Δημοσ.

Πριν 1,5 χρόνο περίπου. Είναι πολύ δυνατό κινητό πάντως σε όλους τους τομείς. Έχει επίσης απίστευτη κάμερα και οθόνη. Το βίντεο που τραβάει απλά δεν παίζετε..!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...