yioula Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Σκεφτομαι να αγορασω μια καρτα ηχου τυπου PCMCIA για καλυτερη αποδοση ... Αναμεσα σε Creative ExpressCard/54 Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio Notebook 7.1 Sound Card και Creative SoundBlaster Audigy 2 ZS Notebook... Ποια προτεινετε??? Σκεφτεστε καποια αλλη καλυτερη για αυτην τν δουλεια μεχρι 100 Ε ??? Ευχαριστω.....
activex Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 βασικα για μουσικη και ταινιες? αν δεν εχεις καπια αξιολογα ηχεια παντος δεν βλεπω το λογο καπιας προσθετης καρτας. το λεω απλα πληροφoριακα σε περιπτωση που φανταζεσαι θαυματα! (βλεπω τη θες Και για Laptop) εννοείτε ότι έχεις έστω μια Onboard φυσικά...
yioula Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 dell d 410 .. και αυτο που λανω αρκετα ειναι μονταζ σε sound forge etc, και αναπαραγωγη ηχων-τραγουδιων,,,
activex Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 με τα stock ηχεια της οθονης εισαι? επιμένω ότι αν δεν έχεις κάποιο αρκετά καλό σετ ηχείων δεν θα δεις κάποια διαφορά όσο και να δώσει η κάρτα θα "φρενάρουν" τα ηχεία (το φάσμα συχνοτήτων τους για παράδειγμα)
yioula Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 δεν με νοιαζει τοσο που το ακουω, εχω καλα ακουστικα , οσο η ποιοτητα επεξεργασιας, εισοδου εξοδου κλπ.. απορια? οι usb ειναι εξισου καλες? τις βλεπουν πργρτα οπως το sound forge/wavelab/nero audio?
activex Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 δεν με νοιαζει τοσο που το ακουω, εχω καλα ακουστικα , οσο η ποιοτητα επεξεργασιας, εισοδου εξοδου κλπ..απορια? οι usb ειναι εξισου καλες? τις βλεπουν πργρτα οπως το sound forge/wavelab/nero audio? δεν υπαρχη καποια ουσιαστικη διαφορα αναμεσα στις usb. αν την δουν τα windows τα προγραμματα δεν εχουν προβλημα.
yioula Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 tnx, κανεις τωρα να μου κατι για τη συγκριση??
caution Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Λοιπόν ανάμεσα σε USB και PCMCIA, προτιμάμε το πρώτο για να μην τρέχεις με drivers, άσε που την USB την κρατάς και για το desktop σου Το κακό είναι ότι με μια μικρή έρευνα που έκανα δεν είδα κάτι που να με πείθει... Καμιά μεταχειρισμένη Extigy νομίζω ότι είναι η λύση για 'σένα, οπότε postαρε μια αγγελία ζήτησης και ...περίμενε
grimpr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Η καλύτερη επιλογή σου για laptop είναι σε USB, μια EMU 0202 USB 2.0, έτη φωτός μακριά από την onboard και σαφώς ανώτερη απο οποιαδήποτε σειρά Creative Labs ειδικά στους οδηγούς/drivers, με καλά ακουστικά θα ακούσεις πραγματική διαφορά και δεν συζητείται εαν συνδεθεί σε σύστημα καλών ηχείων/hifi. 99 ευρώ απο Νάκα.
yioula Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Η καλύτερη επιλογή σου για laptop είναι σε USB, μια EMU 0202 USB 2.0, έτη φωτός μακριά από την onboard και σαφώς ανώτερη απο οποιαδήποτε σειρά Creative Labs ειδικά στους οδηγούς/drivers, με καλά ακουστικά θα ακούσεις πραγματική διαφορά και δεν συζητείται εαν συνδεθεί σε σύστημα καλών ηχείων/hifi. 99 ευρώ απο Νάκα. ..................................................................
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.