mastmaster Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Παρακαλώ θέλω βοήθεια. Φτιάχνω μια ιστοσελίδα στην οποία κάπου εμφανίζω έναν χρονο να τρέχει αλλα αυτο το βλέπεις να ανανεώνεται κάθε φορά που ανανεώνεις την ιστοσελίδα. εγώ θέλω αυτός ο χρόνος να ανανεώνεται χωρίς ο χρήστης να κάνει ανανέωση την ιστοσελίδα ετσι ώστε να το βλέπει καθε φορα που θα μπει ανανεωμένο... πχ αν κανεις.. echo time(); θα βγεί αυτό =2132423112354 στην επόμενη ανανέωση θα βγει αυτό=2132423112355 εγώ θέλω με κάποιο script /script azax να μου το ανανεώνει μόνο του. ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΧΡΌΝΟ ΤΟΝ ΑΝΑΚΤΆ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΙς ΤΙΜΕ()-$variable οπου η $variable την ανακτα απο την mysql..
zozeo Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 θα κάνεις ενα νέο αρχείο Php που η δουλεία του θα είναι να κάνει το query στην βάση και να πέρνει το αποτέλεσμα και έπειτα με Ajax και συγκεκριμενα με ακριβως το ίδιο παραδειγμα που εχει στο w3schools στον συγκεκριμενο τομεα θα καλέσεις αυτο το Php και θα εμφανησεις το αποτέλεσμα χωρίς refresh. ουσιαστικα σου έδωσα την λύση αλλα ψάξτο στις σελίδες απο μόνος σου ίσωσ μάθεις και κάτι παραπάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.