fotis_1987 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΓΚΛΑΜΟΥΡ ΑΤΟΜΑ ΔΗΛΑΔΗ?ΣΤΟ ΧΟΥΡΙΟ ΝΑ ΠΗΖΟΥΜΕ ΤΥΡΙ?ΑΙΝΤΕ ΤΣΑΠΡΡΡΡΡ! δεν μπορω να πω ειμαι για λονδινο παρισι και τετοιες πολεις...εκει που ακομα και οι επαρχιωτες εχουν επιπεδο και δεν μπαινουν στα μεταφορικα μεσα με την μπιχλα τους και την τυροβλαχιλα τους! δεν κανω καθολου πλακα! μιλαω σοβαρα και δεν τα παιρνω επειδη πολλοι απο εσας και μονο που βλεπω τα μηνθματα σας ειστε για λυπηση και μονον.λυπαμαι για το μελλον της πολης μου και δη της περιοχης μου οπου σιγα σιγα καταστρεφεται!αλλα ευτυχως ακομα καλα κρατει! ΤΟ ΜΕΤΣ και το ΚΟΛΩΝΑΚΙ αντιστεκονται!!!
SCORPIO777 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΓΚΛΑΜΟΥΡ ΑΤΟΜΑ ΔΗΛΑΔΗ?ΣΤΟ ΧΟΥΡΙΟ ΝΑ ΠΗΖΟΥΜΕ ΤΥΡΙ?ΑΙΝΤΕ ΤΣΑΠΡΡΡΡΡ! δεν μπορω να πω ειμαι για λονδινο παρισι και τετοιες πολεις...εκει που ακομα και οι επαρχιωτες εχουν επιπεδο και δεν μπαινουν στα μεταφορικα μεσα με την μπιχλα τους και την τυροβλαχιλα τους! δεν κανω καθολου πλακα! μιλαω σοβαρα και δεν τα παιρνω επειδη πολλοι απο εσας και μονο που βλεπω τα μηνθματα σας ειστε για λυπηση και μονον.λυπαμαι για το μελλον της πολης μου και δη της περιοχης μου οπου σιγα σιγα καταστρεφεται!αλλα ευτυχως ακομα καλα κρατει! ΤΟ ΜΕΤΣ και το ΚΟΛΩΝΑΚΙ αντιστεκονται!!! ρε μπας και εισαι απο χωριο και μας δουλευεις.
tsavi1991 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 παιδια αποκλειεται στανταρ κανει πλακα το ατομο αποκλειεται να πιστευει αυτα που λεει καλα ρε συ μας κοροιδευεις ολους ετσι μα ειναι δυνατον πρωτευουσιανος και να λες χουριο-πηζουμε-τσαπρρρ-μπιχλα-τυροβλαχιλα
SCORPIO777 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 παιδια αποκλειεται στανταρ κανει πλακα το ατομοαποκλειεται να πιστευει αυτα που λεει καλα ρε συ μας κοροιδευεις ολους ετσι μα ειναι δυνατον πρωτευουσιανος και να λες χουριο-πηζουμε-τσαπρρρ-μπιχλα-τυροβλαχιλα το πιασες το πραμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.