Προς το περιεχόμενο

Αθήνα ή Επαρχία;

fotis_1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΓΚΛΑΜΟΥΡ ΑΤΟΜΑ ΔΗΛΑΔΗ?ΣΤΟ ΧΟΥΡΙΟ ΝΑ ΠΗΖΟΥΜΕ ΤΥΡΙ?ΑΙΝΤΕ ΤΣΑΠΡΡΡΡΡ! δεν μπορω να πω ειμαι για λονδινο παρισι και τετοιες πολεις...εκει που ακομα και οι επαρχιωτες εχουν επιπεδο και δεν μπαινουν στα μεταφορικα μεσα με την μπιχλα τους και την τυροβλαχιλα τους! δεν κανω καθολου πλακα! μιλαω σοβαρα και δεν τα παιρνω επειδη πολλοι απο εσας και μονο που βλεπω τα μηνθματα σας ειστε για λυπηση και μονον.λυπαμαι για το μελλον της πολης μου και δη της περιοχης μου οπου σιγα σιγα καταστρεφεται!αλλα ευτυχως ακομα καλα κρατει! ΤΟ ΜΕΤΣ και το ΚΟΛΩΝΑΚΙ αντιστεκονται!!!

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΓΚΛΑΜΟΥΡ ΑΤΟΜΑ ΔΗΛΑΔΗ?ΣΤΟ ΧΟΥΡΙΟ ΝΑ ΠΗΖΟΥΜΕ ΤΥΡΙ?ΑΙΝΤΕ ΤΣΑΠΡΡΡΡΡ! δεν μπορω να πω ειμαι για λονδινο παρισι και τετοιες πολεις...εκει που ακομα και οι επαρχιωτες εχουν επιπεδο και δεν μπαινουν στα μεταφορικα μεσα με την μπιχλα τους και την τυροβλαχιλα τους! δεν κανω καθολου πλακα! μιλαω σοβαρα και δεν τα παιρνω επειδη πολλοι απο εσας και μονο που βλεπω τα μηνθματα σας ειστε για λυπηση και μονον.λυπαμαι για το μελλον της πολης μου και δη της περιοχης μου οπου σιγα σιγα καταστρεφεται!αλλα ευτυχως ακομα καλα κρατει! ΤΟ ΜΕΤΣ και το ΚΟΛΩΝΑΚΙ αντιστεκονται!!!

ρε μπας και εισαι απο χωριο και μας δουλευεις.:lol:

Δημοσ.

παιδια αποκλειεται στανταρ κανει πλακα το ατομο

αποκλειεται να πιστευει αυτα που λεει

καλα ρε συ μας κοροιδευεις ολους ετσι

μα ειναι δυνατον πρωτευουσιανος και να λες χουριο-πηζουμε-τσαπρρρ-μπιχλα-τυροβλαχιλα

Δημοσ.
παιδια αποκλειεται στανταρ κανει πλακα το ατομο

αποκλειεται να πιστευει αυτα που λεει

καλα ρε συ μας κοροιδευεις ολους ετσι

μα ειναι δυνατον πρωτευουσιανος και να λες χουριο-πηζουμε-τσαπρρρ-μπιχλα-τυροβλαχιλα

το πιασες το πραμα;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...