thanocaster Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Απάντηση στον topic starter: Εξωτερικό. Εσείς οι Έλληνες (επαρχιώτες και αθηναίοι) είστε πολύ μπασκλάς για μένα και δεν ταιριάζετε με την ελεγκάντ προσωπικότητά μου. Άσε δε, που έχετε και αυτή τη ματαιοδοξία να επισκέπτεστε τα μεγάλα σαλόνια της Ευρώπης και να προσβάλετε την -ομολογουμένως καλλιεργημένη, αντίθετα με τη δική σας- αισθητική μας, δημιουργώντας φαιδρές σκηνές (οικογένειες με παππού-γιαγιά-καναρίνι, μανάδες να τρέχουν στα πάρκα κυνηγώντας τα παιδιά τους με ένα κεφτέ στο χέρι κλπ). Προς το αφεντικό: Δεν έχω λόγο να διαφωνήσω μαζί σου, αλλά πού κολλάει αυτό;
teo64x Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Nope, εννοούσα αυτήν: Ο Lucifer κυνηγώντας το πρόβατο της ζωής του.
porco_rosso21 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 off ον Εγώ πήδαγα μια Μεσολογγίτισσα τον πρώτο χρόνο στη σχολή. Ειχε παντως περίεργη προφορά. Με επαρχιώτες δεν μπόρεσα να κάνω παρέα. Παίζανε τους πρωτεουσιανους, τρεντυ ρουχαλάκια, τρεντυ μουσική κλπ. Δν αξίζει να ασχολείται όπως και με τους Βορειοπροαστίτες ή τους wanna be. Εισαι μεγαλος μαγκας,μπραβο....(εχω μιση καταγωγη απο αγρινιο,οπωτε..)..Εγω παλι με αθηναιους δεν μπορω να συναναστραφω...ειμαι 6 χρονια αθηνα,απο ηρακλειο κρητης κ το 90% που εχω γνωρισει απο αθηνα ειναι ενα ματσο μ@λ@κες....που νομιζουν πως ζουν στο κεντρο του κοσμου....αλλα αυτο παντως δεν με κανει να διαγραφω ολους τους αθηναιους,γτ κ καλα παιδια εχω γνωρισει και κανω και παρεα με κανα 2....και τα ''βλαχαδερα'',οπως τα αποκαλειτε,κ μεσα σε στερησεις,που οσοι εμεναν αθηνα δεν ενιωσαν ποτε,εζησαν και πιστεψε με,οι περισσοτεροι θελουν να την κανουν μολις τελειωσουν σπουδες απο δω,παρα να ζουν σε ενα τεραστιο μπουρδελο οπως η ''πρωτευουσα''....τα περι αμορφωτων κτλ ασχολιαστα.....ακουει κανεις που τονιζω το ''κ'' κ γελαει...που ο ιδιος βαζει eye liner,μου ντυνεται σαν τον κωστετσο και βγαινει και μου το παιζει γκομενος στο Galea κ δεν ξερω γω,γτ ειναι πρωτευουσιανος....ολες οι περιοχες εχουν κ καλα κ κακα....κανεις δεν απαγορευει σε κανενα να μεταναστευσει εκει που τον συμφερει καλυτερα,ωστε να βελτιωσει το επιπεδο ζωης του...το μονο εμποδιο ειναι κατι τετοιοι καφροι,που νομιζουν πως δεν βρωμανε κ μιλανε καλυτερα επειδη μεγαλωσαν στο-το ξαναλεω-μεγαλυτερο μπουρδελο της ελλαδος....εγω προσωπικα ανυπομονω να ξεκουμπιστω απο αυτη τη βρωμοπολη και τους δηθεν πολιτισμενους μπουρζοβλαχους που την κατοικουν...
Lucifer Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Βρέθηκε τουλάχιστον ένας άνθρωπος να δικαιώσει τον θρεντ στάρτερ. Αρχίζω να τρομοκρατούμαι.
Houston Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Καλά ρε afentiko7, δε σου κάθετε καμιά Αθηναία ? Με τη βλάχα πήγες κ' έμπλεξες ? looOOOOOooooooOOOOOL
teo64x Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Εγώ πήδαγα μια Μεσολογγίτισσα τον πρώτο χρόνο στη σχολή. Ελπίζω να μην την έφερες σε οργασμό και έχεις να μεγαλώνεις κανένα βλαχαδερό που θα σε φωνάζει μπαμπα...
thanocaster Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Απέναντι από το ένα άκρο βρίσκεται ένα άλλο άκρο. Θα επιλέξω να πάω με τη μέση...
gf030 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 εγω που ζω ομως σε χλιδατη περιοχη Μπα, δε σε πιστευω... χλιδατη περιοχη και βλαχαδερα δεν γινεται!!!:lol: ΥΓ: Προλαβα!
geovard Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Καταγομαι απο την επαρχια αλλα εχω γεννηθει και μεγαλωσει στην Αθηνα.εχω νιωσει τον ρατσισμο των επαρχειωτων παρα πολυ και απορω γιατι να υπαρχει τοσο μισος εναντιον των αθηναιων!!! επεισης ελπιζω οτι στο εγκυς μελλον να απαγορευσουν αυτη την εσωτερικη μεταναστευση που εχουμε γιατι η Αθηνα εχει καταντησει σαν την επαρχια... βλεπεις συνεχως κακομουτσιασμενα βλαχαδερα με ελεινη προφορα,βρομανε και δεν εχουν τροπους ειδικα στα Μ.Μ.Μ. με ολο το σεβασμο που εχω για τους επαρχιωτες,αλλα οχι αλλο βλαχια στην αθηνα!!!!!!! Στην εποχή της παγκοσμιοποίησης υπάρχουν ακόμη άνθρωποι πού νομίζουν ότι η Αθήνα είναι το όνειρο τού κάθε...Αλβανού.Μαζέψου φίλε γιατί μού θυμίζεις τώρα ταινία τού '60 με τον Χατζηχρήστο όταν κατέβαινε από το τρένο με τις κότες στον ώμο καί τα τσαρούχια.Από τότε οι γηγενείς Αθηναίοι σεναριογράφοι ήθελαν να παρουσιάσουν την εικόνα τού άπλυτου αμόρφωτου επαρχιώτη.Κάποιους πάντα βολεύει αυτό. Μπορεί να είσαι και οπαδός τού Ζάχου Χτζηφωτίου(Αυτός είναι οπαδός της ρήσης ΕΞΩ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ), που όμως θα είχε κάποιο ενδιαφέρον αν ο άνθρωπος δεν ήταν αρκετά προχωρημένης ηλικίας.Καί οι εποχές άλλαξαν άρδην καί ανεπιστρεπτί. (Έχω το διακαίωμα να υποθέσω ότι αποκλείεται να ψήφιζες BaracK Obama γιατί κάπου διάβασα πως το δέρμα των μαύρων μυρίζει χαρακτηριστικά?) Καί το πλέον λυπηρό είναι που λες ότι κατάγεσαι από επαρχία!
Houston Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 ειλικρινά δεν πίστευα ότι στην εποχή μας υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν καύχημα να είσαι … ''πρωτευουσιάνος''
Tuko Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Fotis 1987 - Δες τους 300 να θυμηθείς τι θα έκαναν στην Αρχαία Σπάρτη στη περίπτωση σου...
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Πώς την πατάμε έτσι ρε παιδιά; Μπαίνει ένας, γράφει μια σαχλαμάρα και εξαφανίζεται, και μένουμε εμείς να σχολιάζουμε τα ασχολίαστα. Ουφ...
ssatmaniac Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 ενοειτε πως οπου υπαρχει περισσοτερος κοσμος, υπαρχουν και αλλες αντιληψεις. συνηθως το προβλημα το εχουν αυτοι που ειναι απο επαρχια, εχουν την αισθηση πως τους βλεπουν σαν επαρχιωτες ( ελαχιστοι , που μετα συνηθιζουν και βλεπουν την πραγματικοτητα).ποιος καθεται να ασχοληθει τι κανει ο αλλος και απο που ειναι? τωρα το αν ειναι καλυτεροι οι ανθρωποι της επαρχιας η της πολης, εγω εχω κρατησει επαφες με ατομα απο αθηνα παρα απο επαρχια που εχω ζησει καποια χρονια. ισως επειδη ετυχε.εχω γνωρισει μαλακες αθηνιαιους εχω γνωρισει μαλακες και επαρχιωτες. παντως επαρχια δεν μπορω να ζησω. ετσι ειμαι φτιαγμενος δεν μπορω να σκεφτω τον εαυτο μου σε επαρχια. θα μου την βαρεσει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.