fotis_1987 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 τρεσ αν δεν σαρεσει μην μπαινεις τοτε! μασ επρηξες!
teo64x Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Πάντως βρε Φώτη, για να σοβαρευτούμε, έχεις δίκιο. Δε γίνεται να γυρνάνε ελεύθερα τα βλαχαδερά και να σου χαλάνε τη θέα. Αντιμετωπίζεις κι εσύ ένα σοβαρό πρόβλημα και νομίζω ότι ορθώς το διατύπωσες γραπτώς και το πόσταρες στο insomnia, γιατί ένα τέτοιο ζήτημα απασχολεί αναμφισβήτητα πολύ κόσμο και κυρίως από την πλευρά που το θέτεις. Είναι, επίσης, πολύ σωστή η παρατήρηση που κάνεις σε παραπάνω ποστ σου, για την έλλειψη μόρφωσης (και πάνω απ' όλα παιδείας) που χαρακτηρίζει αυτούς τους (κατώτερους) επαρχειώτες [sic], οι οποίοι τολμούν και κατακλύζουν την πρωτεύουσα, καταστρέφοντας μάλιστα την αξία χλιδάτων περιοχών, όπως αυτή στην οποία μένεις. Είναι γνωστό πως εκτός Aθήνας, δεν υπάρχουν σχολεία και Πανεπιστήμια και τα παιδιά αναγκάζονται να μαθαίνουν γράμματα αρμέγοντας αγελάδες. Σαφώς και κάτι τέτοια μιάσματα δεν είναι δυνατόν να συνυπάρχουν με χλιδάτα και μορφωμένα άτομα όπως εσύ, γι' αυτό πιστεύω ότι θα ήταν σκόπιμο να στείλεις μια επιστολή διαμαρτυρίας στο δήμο σου (ή, μιας και είσαι άτομο ιδιαίτερου νοητικού επιπέδου, κατ' ευθείαν στον πρωθυπουργό) ώστε να αναλάβουν το θέμα σου. Ειλικρινά, νομίζω ότι θα σε αναλάβουν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 τρεσ αν δεν σαρεσει μην μπαινεις τοτε!μασ επρηξες! αν δεν σου αρέσει κάνε με report... και παρεπιπτόντως "μορφωμένε" το nick μου διαβάζεται Θρες...
Praetorianos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Ρε μπας και είναι πάλι κανας alt account και μπήκε για πλάκα? Ακόμα θυμάμαι το legendary thread με τον προβατά που είχε λεφτά και κατέβηκε Αθήνα να τα φάει στην Αθηναική Ζωή.. Αν έχει έστω και σπέρματα σοβαρότητας αυτό το thread από εκείνον που το άνοιξε έχω να πω ζαβαρακατρανέμια
Chrisxxx Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Ετσι οπως τα λες ειναι teo64x. Μολις τελειωσα το αρμεγμα και ειπα να γραψε λιγο απο το καφενειο που εχει ιντερνέτ. πρεπει να κανω γρηγορα ομως γιατι θα μας κλεισουν το ρευμα σε λιγο... Χθες ηρθε ενας δασκαλος απο την Αθηνα και μας εμαθε να μετραμε ηταν πολυ ωραια... Αυριο ειπε οτι θα μας μαθει να χρησιμοποιουμε και τους τονους. Σας βλεπουμε στην τηλεοραση τους Αθηναιους και σας καμαρωνουμε. Διοργανωσατε πολυ καλους ολυμπιακους αγωνες με τα λεφτα μας μπραβο... Δεν μπορω να γραψω περισσοτερα γιατι πρεπει να παω στη βρυση στην πλατεια να φερω νερο...
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Τι να πούμε και εμείς τα κακομοίρικα τα βλαχαδερά, που πηγαίνουμε στην Αθήνα ή απλά ανοίγουμε την τηλεόραση και όλοι μιλάνε μια περίεργη μυστική γλώσσα και δεν καταλαβαίνουμε τίποτα. Μόνο κουνάμε το κεφάλι και λέμε μεταξύ μας "παπαπα... μορφωμένοι άνθρωποι..." Στο σοβαρό πάντως, θα απαντήσω όσο πιο σύντομα μπορώ, fotis αν θέλεις να φύγουν τα βλαχαδερά απ' την Αθήνα, πρέπει να είσαι διατεθειμένος να κάνεις και κάποιες θυσίες. Δηλαδή να αποκτήσεις άποψη (και να βγεις στα φόρουμ και να διαλαλείς επαναστατικά) ότι δε θέλεις να φτιάχνονται στην Αθήνα όλες οι υποδομές. Ότι κακώς - κάκιστα έγιναν στην Αθήνα οι Ολυμπιακοί. Ότι κακώς πρέπει στη Λάρισα να περιμένουμε να φτιάξουν γήπεδα ο ΠΑΟ και η ΑΕΚ για να πάρουμε σειρά (μισοαστεία το λέω αυτό, για να βγάλω και το άχτι μου ). Το πιάνεις το νόημα; Δεν μπορεί να έχεις τα πάντα και να μην επιτρέπεις σε κανέναν να πλησιάσει. Όχι για ηθικούς λόγους αλλά γιατί απλά και ο άλλος δεν είναι τόσο ηλίθιος όσο νομίζεις και θα έρθει να σου πάρει αυτό που στο κάτω κάτω δικαιούται, γιατί προσφέρει στο κράτος όσο και εσύ. edit: Chrisxxx, σε κάποιο ποσοστό 20-25% κάναμε το ίδιο ποστ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Chrisxxx όπως πας φέρε μου και μένα ένα ποτήρι plz
teo64x Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Εδώ ευτυχώς μας έμαθε η γιαγιά να μιτράμ' ως του σαράντα, και τώρα ξέρουμε να πούμ' στουν κόσμ' πόσα κιλομπιπιές πιάνουμ' στην κεντρική πλατεία. Ειλικρινά, αυτή τη στιγμή ζω μόνο και μόνο για τη στιγμή που θα μπουκάρει μέσα στο thread ο Lucifer με μία πολύ συγκεκριμένη φωτογραφία του.
Chrisxxx Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Chrisxxx όπως πας φέρε μου και μένα ένα ποτήρι plz Δεν εχουμε ποτηρι... Με τη χουφτα... Ποτηρι εχει μονο ο δημαρχος και ο γιατρος.
galil Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 επεισης ελπιζω οτι στο εγκυς μελλον να απαγορευσουν αυτη την εσωτερικη μεταναστευση που εχουμε γιατι η Αθηνα εχει καταντησει σαν την επαρχια... Μη φτάσουμε ακόμα σε τόσα ακραία μέτρα. Τουλάχιστον όμως, από εδώ και πέρα οι επαρχιώτες που κυκλοφορούν στο δρόμο να φέρουν ένα χαρακτηριστικό έμβλημα, ένα μεγάλο "Ε" ας πούμε (πως είχαν οι Εβραίοι ένα κίτρινο αστέρι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, ένα τέτοιο πράγμα) για να μπορούν να ξεχωρίζουν από τους γνήσιους Αθηναίους. Είναι αυτονόητο δε οτι στους φέροντες το έμβλημα αυτό θα απαγορεύεται η είσοδος στις χλιδάτες περιοχές, ενώ ειδικά για το Κολωνάκι να δημιουργηθεί και ζώνη ασφαλείας 5 χιλιομέτρων τουλάχιστον. Αυτά για αρχή.
dreaming123 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Μika κατάλαβες οτι το είπες ειρωνικά αν απευθυνόσουν σε εμένα... Εμένα η γιαγιά μου που είπε οτι ήρθε στο χωράφι και έκανε κάτι περίεργα ένας πρωτευουσιάνος της hol.Τι είναι ρε Φώτη αυτο το χολ? Φώτη πιστέυω το 1987 να είναι ημερομηνία κάποιας αθηναικής ομάδας γιατι αν εισαι 21.....
lary7 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Αθηναίκά βλαχαδερά του σήμερα ------->fotis_1987 του αύριο.
Houston Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 LooooooooOOOOOOOOOooooooooOOOOOOOOOL για το θρεντ... fotis_1987 αλήθεια σε ποιά εποχή ζεις? Μήπως σε έχουν κλεισμένο στο σπίτι και βλέπεις μόνο ελληνικές ταινίες του 60 ? και μια και αναφέρθηκες στη μόρφωση για πες μας, ποια η δική σου ? LoooOOool υ.γ. όσα παιδιά έρχονται επαρχία δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα … τώρα εσύ γιατί ?, όλοι αντιλαμβανόμαστε τον λόγο που σε κράξαν
Lucifer Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Ειλικρινά, αυτή τη στιγμή ζω μόνο και μόνο για τη στιγμή που θα μπουκάρει μέσα στο thread ο Lucifer με μία πολύ συγκεκριμένη φωτογραφία του.
afentiko7 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Μη φτάσουμε ακόμα σε τόσα ακραία μέτρα. Τουλάχιστον όμως, από εδώ και πέρα οι επαρχιώτες που κυκλοφορούν στο δρόμο να φέρουν ένα χαρακτηριστικό έμβλημα, ένα μεγάλο "Ε" ας πούμε (πως είχαν οι Εβραίοι ένα κίτρινο αστέρι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, ένα τέτοιο πράγμα) για να μπορούν να ξεχωρίζουν από τους γνήσιους Αθηναίους. Είναι αυτονόητο δε οτι στους φέροντες το έμβλημα αυτό θα απαγορεύεται η είσοδος στις χλιδάτες περιοχές, ενώ ειδικά για το Κολωνάκι να δημιουργηθεί και ζώνη ασφαλείας 5 χιλιομέτρων τουλάχιστον. Αυτά για αρχή. off Είναι αυτή η ιστορία με τα σαπούνια? Κάπου την έχω ακούσει. Οκ ρε μάγκες το 'χουμε πει και ένας Εβραίος άμαχος να θανατώθηκε είναι έγκλημα αλλά μην αρχίσουμε και χώνουμε τα φιλοπαλαιστινιακά μας τώρα. Για τη Δρέσδη ρε μεγάλε που θανατωσαν 300000 ψυχές καρφί δεν μας καίγετε εκεί ε? Και ήταν όλα γυναικόπαιδα. Φάνηκε η μεγαλοψυχία των συμμάχων που κρέμασαν όλους τους στρατηγούς του ράιχ ή των σοβιετικών που βίαζαν ότι κινείτο στο Βερολίνο. Και μετά λες γιατί βαζουν αντιπυραυλική ασπίδα και δεν κάνουν αντιαμερικανισμό όπως εδώ. Ρώσοι κ Σέρβοι, μακριά. ον Εγώ πήδαγα μια Μεσολογγίτισσα τον πρώτο χρόνο στη σχολή. Ειχε παντως περίεργη προφορά. Με επαρχιώτες δεν μπόρεσα να κάνω παρέα. Παίζανε τους πρωτεουσιανους, τρεντυ ρουχαλάκια, τρεντυ μουσική κλπ. Δν αξίζει να ασχολείται όπως και με τους Βορειοπροαστίτες ή τους wanna be.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.