Προς το περιεχόμενο

Αθήνα ή Επαρχία;

fotis_1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταγομαι απο την επαρχια αλλα εχω γεννηθει και μεγαλωσει στην Αθηνα.

εχω νιωσει τον ρατσισμο των επαρχειωτων παρα πολυ και απορω γιατι να υπαρχει τοσο μισος εναντιον των αθηναιων!!!

επεισης ελπιζω οτι στο εγκυς μελλον να απαγορευσουν αυτη την εσωτερικη μεταναστευση που εχουμε γιατι η Αθηνα εχει καταντησει σαν την επαρχια...

βλεπεις συνεχως κακομουτσιασμενα βλαχαδερα με ελεινη προφορα,βρομανε και δεν εχουν τροπους ειδικα στα Μ.Μ.Μ.

με ολο το σεβασμο που εχω για τους επαρχιωτες,αλλα οχι αλλο βλαχια στην αθηνα!!!!!!!

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

aha ok...

δεν καταλαβαίνεις τον ρατσισμό εναντίων των Αθηναίων αλλά τους αποκαλείς βλαχαδερά...GOOD JOB

Δημοσ.

ΜΑ ΑΝ ΠΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΠΑΡΧΕΙΩΤΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΡΧΕΙΩΤΗΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ!!

ΕΓΩ ΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΩ ΒΛΑΧΑΔΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΡΧΕΙΩΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΌΛΑ ΠΑΙΔΕΙΑ!

Δημοσ.

ΠΕΣ ΤΑ ΜΕ ΤΑ ΒΛΑΧΑΔΕΡΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΠΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΚΩΛΟΝΑΚΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΡΕΜΠΟΡΟΥΣ

• Super Moderators
Δημοσ.

ωχ άλλος Captain Capslock μας βρήκε...

βλέπω την δικιά σου παιδεία Fotis_1987...

IBTL...

Δημοσ.

βλεπεις συνεχως κακομουτσιασμενα βλαχαδερα με ελεινη προφορα,βρομανε και δεν εχουν τροπους ειδικα στα Μ.Μ.Μ.

Μήπως μπερδεύεις τους Ηπειρώτες (τυχαία αναφορά,βάλτε τα κουμπούρια πάλι μέσα) με τους Πακιστανούς;

Δέν θα έλεγα οτι οι επαρχιώτες μισούν τους Αθηναίους.Πιο πολύ σνομπάρουν την πρωτεύουσα γιατι πολλοί νέοι "ξεριζώνονται" απο τον τόπο τους για να βρουν μια αξιόλογη δουλεία [Μα τι διάουλο,μέλι έχει;].Φυσικά στο τέλος,η συντριπτική πλειοψηφία βρίσκει >απλά< μια δουλειά και προσπαθεί να τα φέρει βόλτα.Απο εκεί και πέρα,ναι η Αθήνα διαθέτει κάποιες "ανέσεις" που δέν βρίσκεις ή δυσκολεύεσαι να βρεις στην επαρχεία.Το θέμα είναι οτι εξαιτίας του Greek Dream η Αθήνα έχει κορεστεί πληθυσμιακά σάν πόλη και πλέον μοιάζει πιο πολύ με κολαστήριο παρά με οτιδήποτε άλλο...

Α,ναι...ξέχασα να βάλω και φωτό...behold!

07-04-20-pray4rain-ce4989f5-23ad-45f0-b26f-ffe50c844a92.gif

Δημοσ.

ΜΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΖΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ...ΑΣΕ ΔΡΑΜΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΣ ΚΑΙ ΚΟΛΩΝΑΚΙ!

ΤΕΝΣΙ ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΕΧΩ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΗΠΕΙΡΟ ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΑ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕΣ. ΔΕΝ ΜΠΕΡΔΕΥΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΤΩΡΑ ΠΙΑ.....ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΟ ΝΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟ 60% ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΓΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ?ΤΡΑΓΙΚΟ!

Δημοσ.

Βλάχος γιατι οι βλάχοι όπου λάχει!!!

Εχεις νιώσει το ρατσισμο?και μίσος που έχουν οι επαρχιώτες στους Αθηναίους?Για πες μας περιπτώσεις...Και το προσωπικό μην το γενικέυεις...

Mika άσχετο αλλά μακάρι να ήμουν τυρέμπορος γαιτι θα είχα και φράγκα!!!

fotis_1987 νομίζω οτι ο Mika κάνει πλάκα...(εκτος αν κάνω λάθος )

Δημοσ.

εγω που ζω ομως σε χλιδατη περιοχη εχουμε γεμισει με πολλα τετοια βλαχαδερα δυστυχως!τι να πω γουστα ειναι αυτα...

οταν πηγα για πρωτη φορα στο χωριο μου ολα τα παιδια στην ηλικια μου ( ημοθν 15-16 τοτε) με κοιταζαν καπως περιεργα...δεν μπορεσα να επικοινωνισω με κανεναν και μια νυχτα που ειχα παει στην κεντρικη παραλια τοτε μερικα παιδια με εβριζαν και τολμησαν και ειπαν τι κανεισ εδω ρε πρωτευουσιανε?εδω δεν ειναι αθηνα και κουμαντο κανουμε εμεισ παλιοφλωροι αθηναιοι κ.α πολλα...

επειτα την αλλη χρονια που πηγα πολλοι απάυτους μαλλον ωρημασαν και φερθηκαν καλυτερα αλλα εγω απο την πλευρα μου δεν ηθελα πολλα πολλα επειδη δεν ηταν του γουστου μου αυτες οι παρεες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...