Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 SEAGATE BARRACUDA 7200.11 ST3500320AS 500GB SATA2 είναι ελάχιστα καλύτερος και πιο γρήγορος. Αν συνυπολογίσεις την 5ετή εγγύηση με κλειστά μάτια. από τον 640αρη WD? ούτε με grenades...
caution Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 "...με κλειστά μάτια..." "...ούτε με grenades..." Υπερβολικοί είστε. Έχω και τους δύο ( και πολλούς άλλους ) και σας λέω υπεύθυνα ότι αν δεν σου πουν ποιος είναι ποιος (και δεν έχεις benchmarks) δεν μπορείς να αισθανθείς διαφορές... Απλά ο WD έχει καλύτερη τιμή ( και ΔΕΝ είναι πιο γρήγορος σε όλες τις μετρήσεις ) και ο Seagate μεγαλύτερη εγγύηση ( και προπατορικά αμαρτήματα ). Άριστα Raptor replacements ( για τους φτωχούς ) και τα δύο...
jose Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 ωραίος σωστή επιλογή ο 640 αλλά από την σύγκρισις των 500άριδων πως αποφάσισες τον 640 εσύ ? για 500 πήγαινα αλλα ειδα και τον 640 που έχει ελαχιστη διαφορα τιμής και όλοι μου λέτε τον 640 οποτε άλλαξα βλέψεις... -----Προστέθηκε 11/11/2008 στις 11 : 41 : 50----- Αυτόν γιατί δεν τον βάζετε στο παιχνίδι? Μου κάνει εντύπωση που γενικά δεν τον προτείνουν σε αντίστοιχα θέματα. (Βέβαια ξεφεύγει αρκετά σε τιμή από τους υπόλοιπους) οντος ξεφεύγει αλλα γιατί αυτόν? τόσο καλός είναι και τόσο μεγαλύτερες διάφορες έχει από τους άλλους?
ilion198 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 παιδιά σήμερα τελικά πήγα κ τον πήρα τον 640 κ λοιπόν έχω το εξής πρόβλημα.... έβαλα το cd των xp και φτάνει σε ένα σημείο και μου γράφει: Πρόγραμμα Εγκατάστασης των Windows Xp Professional Το πρόγραμμα εγκατάστασης δεν εντόπισε εγκατεστημένες μονάδες σκληρού δίσκου στον υπολογιστή σας. Βεβαιωθείτε ότι έχουν ενεργοποιηθεί οι μονάδες σκληρού δίσκου και ότι είναι κανονικά συνδεδεμένες με τον υπολογιστή σας και ότι τυχόν ρυθμίσεις παραμέτρων υλικού σχετικό με το δίσκο είναι σωστές.Μπορεί να χρειαστεί να εκτελέσετε διαγνωστικό πρόγραμμα ή πρόγραμμα εγκατάστασης το οποίο να παρέχεται απο τον κατασκευαστή. Η εγκατάσταση δεν είναι δυνατό να συνεχιστεί. Για να τερματίσετε την Εγκατάσταση,πατήστε F3. Αυτό αλλά στα bios τον βλέπει Sata 1 wdc wd6400aaks-6...τι βλακεία μπορεί να έχω κάνει???
washcloud Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 ...το ότι πήρες λάθος δίσκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο Και ΣΤΟ 'ΠΑ πάρε 500άρη! (πλάκα κάνω....ρίξε μια ματιά εδώ...http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2378990&postcount=10)
ilion198 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 ...το ότι πήρες λάθος δίσκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοΚαι ΣΤΟ 'ΠΑ πάρε 500άρη! (πλάκα κάνω....ρίξε μια ματιά εδώ...http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2378990&postcount=10) thank you...αλλά το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μπορώ να βρώ αυτούς τους driver....ASUS P5VD2-MX,δεύτερο δεν θα χωράνε σε δισκέτα...καμιά βοήθεια?? τα μόνα που βρίσκω στο site είναι: JMicron JMB36X RAID Controller Driver V1.14.0.0 for Windows 2000/XP/2003 & 64bit XP/2003 4.77 (MBytes) Make VIA RAID Driver Disk for Windows 2000/XP/2003 & 64bit XP/2003 597.04 (KBytes) το δεύτερο εννοείς??
Vatos_locos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 bootαρε με το Cd τις μητρικής σου λογικά έχει επιλογές να φτιάξεις δισκέτα
ilion198 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 bootαρε με το Cd τις μητρικής σου λογικά έχει επιλογές να φτιάξεις δισκέτα δεν μπορώ να βρώ ποιους drivers να περάσω στην δισκέτα..... αυτά που λέει για raid? εννοείς να κάνω boot αντί με το cd xp με το cd της μητρικής? -----Προστέθηκε 15/11/2008 στις 01 : 44 : 57----- λοιπόν παιδιά το πρόβλημα μου συνεχίζεται....κατέβασα τους drivers και πάλι τίποτα,;έβαλα και jumper πάλι τίποτα....καμιά βοήθεια
washcloud Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 ...λοιπόν η μητρική σου με..ζάλισε, γιατί αναφέρει ότι φοράει αυτά : >Storage Controller: ATA-133, Serial ATA-150 (RAID), Serial ATA-300 (RAID), eSATA port και εδώ >Storage Interfaces: VIA VT8237A : ATA-133 - connector(s): 2 x 40pin IDC Serial ATA-150 - connector(s): 2 x 7pin Serial ATA - RAID 0 / RAID 1 / JBOD Serial ATA-300 - connector(s): 1 x 7pin Serial ATA, 1 x 7pin external SATA - RAID 0 / RAID 1 / JBOD VIA VT8237A : Serial ATA-150 - connector(s): 2 x 7pin Serial ATA - 2 Device(s) - RAID 0 / RAID 1 / JBOD VIA VT8237A : ATA-133 - connector(s): 2 x 40pin IDC - 4 Device(s) JMicron JMB363 : Serial ATA-300 - connector(s): 1 x 7pin Serial ATA, 1 x 7pin external SATA - RAID 0 / RAID 1 / JBOD με μπερδεύει ακόμα περισσότερο με το τί ρόλο ακριβώς βαράει η #&@!#& της JMicron, μια και αναφέρει καμμιά 6-7 κονέκτορς ΣΥΝΟΛΙΚΑ το κείμενο, αλλά άντε να πούμε ότι μάλλον αφορά την e-SATA σύνδεση (εξωτερικά δλδ) οπότε μάλλον δεν σ' απασχολεί. ΕΚΤΟΣ κι αν αυτό που βρήκα αναφέρεται σε 2 ( ; ) εκδόσεις της μητρικής, δλδ να υπάρχει περίπτωση να φοράει VIA controller Ή JMicron... Υπάρχει ένα ΑΚΟΜΑ θεματάκι, καθώς απ' ό,τι ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ο ένας κονέκτορας είναι για SATA-1, oπότε χρειάζεται να τοποθετήσεις το τζαμπεράκι του δίσκου αναλόγως, και ο άλλος είναι για SATA-2... (?!) ...Κοίτα (κι αν δεν το έχεις κατέβασε το ) το manual της μητρικής, για να ξεκαθαρίσεις ποιός κονέκτορας είναι ποιάς ταχύτητας (για να κανονίσεις αν θες τζαμπεράκι στο δίσκο ή όχι) και σε ποιόν κοντρόλερ αντιστοιχεί (VIA ή JMicron ), για να βάλεις τον αντίστοιχο driver στη δισκέτα για να δουν τον δίσκο τα κωλο-ΧΡ ... Από 'κει και πέρα, δοκίμασε να γράψεις σε δισκέτα αυτό που επισυνάπτω (αφού το αποσυμπιέσεις, εννοείται), και να κάνεις την διαδικασία που υπέδειξα με το λινκ του προηγούμενου ποστ. Είναι ο driver της VIA, και με λίγη "trial & error" διαδικασία (άλλαξε κονέκτορα πρώτα, κι αν δεν πιάσει βάλε και βγάλε τζαμπεράκι από το δίσκο) λογικά θα τη βρεις την άκρη. Θα χρειαστείς μέχρι 4 φορές να ξεκινήσεις την εγκατάσταση των Windows, μ' αυτούς τους συνδυασμούς, αν δεν πεις να μελετήσεις το manual) floppy.zip
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.