Προς το περιεχόμενο

Κοστος εκτυπωσης φωτογραφειου

louben

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους.ΠΑιδια ενδιαφερομαι να εκτυπωσω εναν μεγαλο ογκο φωτογραφιων(πανω απο 100).Εχει καποις να μου προτεινει καποια οικονομικη λυση κυριως απο τα decks μεγαλων καταστηματων(πχ κωτσοβολος).Δοκιμασα την αντιστοιχη υπηρεσια του γερμανου(KODAK) με μετρια αποτελεσματα και κοστος 19 λεπτα η μια(τα ντοπια φωτογραφεια χρεωνουν 35 λεπτα).Καμια ιδεα????

Δημοσ.

για δες και αυτό

http://www.print-photos-online.com/

Έπεσα μια μέρα πάνω του, δεν έχω ιδέα τι ποιότητα έχει αλλά από τιμές πάει καλά.

Φωτογραφεία με 35 λεπτά? Τώρα ανακάλυψαν τη μελάνη αυτοί. Ψάξε καλύτερα πιστεύω θα βρείς 20-25 λεπτά τη μία

Δημοσ.

Φιλε εχω ψαξει παντου.Το 0.35 ειναι η μεση τιμη.ΚΑτι φωτο που τυπωσα περισυ(και μπολικες) 0.39.

Παντως το σαιτ που εδωσες φαινεται οκ.Το εχεις δοκιμασει???? 0.12 για 10χ15 φαινεται οκ τιμη.Απλα πρεπει να τυπωσω παρα πολλες γιατι εχει και 4 ευρω μεταφορικα. καποια αλλη ιδεα>?????

Δημοσ.

όχι όπως σου είπα το πέτυχα μια μέρα τυχαία, δεν το έχω δοκιμάσει.

Συνεχίζει να μου κάνει εντύπωση πάντως από που είσαι?

Δημοσ.

Επικοινώνησε με το εργαστήριο "ΤΥΠΩΜΑ" είναι στην Αθήνα.Είναι επαγγελματικό εργαστήριο με πολύ καλή δουλειά και τιμές.

Μπορείς να τους στείλεις τις φωτογραφίες και με email ή FTP και να σου τις εκτυπώσουν.Για περισσότερα μίλησε μαζί τους.Είναι πολύ εξυπηρετικοί.

http://www.tipoma.gr

210 6469432 - 210 6453230

Δημοσ.

Ευχαριστω φιλε θα το ελεγξω.Καθε προταση ευπροσδεκτη.

ΠΑντως και σημερα που ρωτησα στο μουλτιραμα(ειχαν ενα αυτοματο της κοντακ) 0.28 μου ειπαν.Ειχαν και ενα στο γερμανο αλλα δε μου ειπαν τιμη γιατι δεν ειχε χαρτι.

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν κάποιος τα έχει υπολογίσει :P ας πει, τι βγαίνει φθηνότερα, η εκτύπωση στο σπίτι με καλό μελάνι και καλό φωτογραφικό χαρτί ή στο φωτογραφείο;

Δημοσ.
Αν κάποιος τα έχει υπολογίσει :P ας πει, τι βγαίνει φθηνότερα, η εκτύπωση στο σπίτι με καλό μελάνι και καλό φωτογραφικό χαρτί ή στο φωτογραφείο;

ε προφανώς στο φωτογραφείο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...