nurse Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Έχω 3 modem router ένα linksys wag354 (εάν θυμάμαι καλά- είναι στο πατάρι) για ISDN γραμμή απο τη forthnet ένα philips conex ασύρματο για pstn και ένα philips conex ενσύρματο για pstn μπορείτε να μου προτείνετε τρόπους αξιοποίησης των παραπάνω (πέρα της δωρεάς) ή τζάμπα μου πιάνουν χώρο; Τώρα χρισημοποιώ το fritz box της HOL. (Η παραπάνω είναι και η μικρή μου ιστορία στις ιντερνετοτηλεπικοινωνίες)
poulinos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 η τα χαριζεις η τα πουλας.κατι αλλο δεν υπαρχει.
poulinos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 δωστα για χαρισμα διοτι ειναι και σχετικα παλια και οχι κατι το τελειο που θα αξιζε καποιος να παρει.
parsifal Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Κράτα και κανένα για backup όμως! Ποτέ δεν ξέρεις...
poulinos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 διωξε το isdn που ειναι αχρηστο εκτος αν το κανεις access point.
nurse Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Μάλλον θα κρατήσω το ασύρματο Philips ως δεύτερο. Access point; Για να επεκτείνω το ασύρματο δίκτυο;
poulinos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 γενικα οτι ενας adsl router μπορει να παιξει και σαν access point.για επεκταση σαν wds,repeater,wireless bridge δεν παιζει οποτε η επεκταση για να γινει θα πρεπε να συνδεθει με καλωδιο το ενα με το αλλο.
nurse Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Οκ ευχαριστώ παιδιά. Poulinos ενδιαφέρον το video στην υπογραφή σου... (Σκληρό όμως πολύ σκληρό)
poulinos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Οκ ευχαριστώ παιδιά. Poulinos ενδιαφέρον το video στην υπογραφή σου... (Σκληρό όμως πολύ σκληρό) πραγματι ειναι λιγο σκληρα τα bideo αλλα ειναι η αληθεια.οχι οτι τα γουρουνια που το κανουν θα σταματησουν να το κανουν απλα ο κοσμος να το δει εστω να ξερει και ας μην αλλαξει συμπεριφορα που μαλλον απο το ενα αυτι μπαινει και απο το αλλο βγαινει.
poulinos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 δεν ειναι και ευκολο να τα πουλησεις εκτος αν τα σκοτωσεις σε τιμη.60 ευρω εχει το Linksys το wag200 φαντασου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.