Προς το περιεχόμενο

APC Back UPS RS 800

ChaniaMania

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!!

Εδώ και ένα μήνα θέλω να πάρω Ups και ακόμα δεν έχω αξιωθεί!

Πάντα κάτι με "κολλάει"

Τελικώς κατέληξα σε αυτό APC BACK UPS RS 800

Θέλω πριν το βάλω στο καλάθι να μου πείτε υπεύθυνα σας παρακαλώ ...

1. Θα δουλέψει με αυτό το τροφοδοτικό? (ενεργητικό PFC)

2. Έχει ενοχλητικό ανεμιστήρα η καθόλου?

3. Όταν γίνετε διακοπή ρεύματος κάνει μπιπ! μέχρι να ξανάρθει το ρεύμα η το βγάλεις από την πρίζα? (η απλά κάνει μερικά μπιπ και τέλος?)

4. quad 9450, 1 sata σκληρός, 1 dvdr, 1 8400GS, 2 μνήμες ddr2, tft 22", 2χ12 fans (no leds) .... θα έχω 3-4 λεπτά?

Ευχαριστώ :-)

Ξέχασα!

5. οι μπαταρίες των APC είναι γενικά ακριβές? Και θα τις βρίσκω εύκολα πχ σε κάποιον Γερμανό η μόνο με παραγγελία στην APC?

Δημοσ.

λοιπόν ,

άντε να απαντήσω εγώ μιας και το έχω πάνω από τρία χρόνια το συγκεκριμένο μοντέλλο .

Κατ΄αρχήν να πω ότι δεν περιμένα ότι κυκλοφορεί ακόμη μετά από τόσο καιρό .

1. Δουλεύει με όλα τα τροφοδοτικά .

2.Το δικό μου δεν έχει ανεμιστήρα , δεν ξέρω όμως πως τα βγάζουν σήμερα .

3.Ναι , το alarm ( δηλ. το ....μπιπ που λες) ενεργοποιείται σε ενδεχόμενη διακοπή ρεύματος και δεν σταματάει μέχρι να το κλείσεις .Δεν είναι όμως ενοχλητικό .

4.Ναι, θα έχεις

5. Μπαταρίες ,(απίστευτη σύμπτωση μιας και ρωτάς ) άλλαξα χθές , έχει δύο μέσα και τις πήρα από γερμανό 48 ευρώ και τις δύο . Οι Μπαταρίες (οι δικές του ) είναι δυστυχώς made in china , και κράτησαν ακριβώς τρία χρόνια . Προσωπικά το θεώρησα λίγο , αλλά ο υπάλληλος του Γερμανού , που του το είπα , μου είπε ότι είναι πολύ καλός χρόνος . Βέβαια σε ένα παλαιότερο APC , που έχω 650αρι , που είναι made in USA , ακόμη δεν έχω αλλάξει μπαταρίες (!!!!!!) .

Τεσπά , εν κατακλείδει μιλάμε για μια πολύ σοβαρή εταιρεία (ΑPC) στο χώρο , ακριβή , που όμως κατά τη γνώμη μου , ούτε και αυτή έχει αποφύγει τους συμβιβασμούς των καιρών , δεν βγάζει πλέον τίποτα στην αμερική , όλα Ασία είναι , τουλάχιστον η συσκευή η ίδια (η δική μου τουλάχιστον είναι made in Philipines ) και όχι Κίνα (έλεος πια ) .

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ evkar!

κατατοπιστικότατο post !

Έπαιζε και αυτό που να υποθέσω είναι το καινούριο μοντέλο ..

Αλλά είναι +80 ευρώ και 50 VA λιγότερα.

Δεν ξέρω τι άλλη διαφορά έχουν.

Αυτό με την μπαταρία που δεν πρέπει να είναι ντε και καλά APC είναι πολύ καλό αλλά με ξενέρωσε λίγο αυτό με το μπιπ :fear:

Δημοσ.

Να συμπληρώσω κι εγώ μερικά που το έχω πάνω από 5 χρόνια.

Άλλαξα μπαταρίες πριν 1 μήνα. Όλο αυτό το διάστημα φορούσε τις δικές του τις αρχικές.

Τις καινούργιες τις πήρα από το http://www.batteries.gr (€ 51).

Για το alarm, έχει επιλογή στο software που συνοδεύει το UPS, για το αν θα χτυπάει και αν χτυπάει μπορείς να επιλέξεις ποιες ώρες θα χτυπάει και ποιες όχι.

Δημοσ.

5 χρόνια η default μπαταρία???!!!!!

Το mustek που έχω τώρα την έβγαλε 2 χρόνια μετά την αντικατάσταση αφού το πρώτο μου έκαψε το τροφοδοτικό.

Λοιπόν παιδιά περιμένω λίγο ακόμα μπας και βγει στη φόρα κάτι αρνητικό (που δεν νομίζω για APC) και το παίρνω!

Σας Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Κι όμως! 5 χρόνια και παραπάνω άντεξαν.

Κάτι αρνητικό για τα APC μην περιμένεις ν' ακούσεις, εκτός για μεμονωμένες περιπτώσεις.

Δημοσ.

Είμαι έτοιμος για αγορά και έπεσα σε ένα topic που λέει για τα APC και τα τροφοδοτικά με active PFC (πολλά προβλήματα & ασυμβατότητα και ο λόγος που σταμάτησε το πλαίσιο να τα φέρνει )

... ξανά κόλλημα :mad:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...