Gavriilis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Ε φιλάκι πρέπει να είσαι πιο ευγενική τα παιδιά δεν είναι suport team της Fedora εθελοντικά σε βοηθάνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Σου προτείνω αν θέλεις Fedora να βάλεις την 9 με τα τελευταία updates. Αλλιώς LinuxMint, Ubuntu ή SuSE. Είναι οι "εύκολες" διανομές. Πάντως πρέπει να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να μάθεις τις διαφορές από τα Windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filaki Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 ενα ατομο ηταν αυτο που μου μιλησε ασχημα στουσ υπολοιπουσ μιλησα πολυ καλα πιστευω αδμιν σε ευχαριστω ιδιατερα για το ενδιαφερον σου και για την καλη σου διαθεση και ο φιλοσ που παραπονιεται ασ μην το κανει καλυτερα δεν εχω πει τπτ κακο και παλι ευχαριστω αδμιν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 filaki, προτείνω να δοκιμάσεις το Linux Mint, από τις διανομές που αναφέρει ο φίλος Αδμιν. Εκτός του ότι είναι πολύ εύκολο και κομψό, για κάποιο λόγο, όλες οι γυναίκες που ξέρω ότι χρησιμοποιούν Linux, αυτό χρησιμοποιούν. Άν σ'αρέσει κι εσένα, πες μου please το λόγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sergyma Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 αααααααααααα απο ολο αυτο που μου εγραψες καταλαβα οτι μαλλον πρεπει να περιμενω για το 10 οποτε δεν κανω πολλα τωρα οποτε περιμενς το 10 και ξαναμιλαμε αα μου προτινεισ να κατεβασω καποιο αλλο εσυ? μεινε στη Fedora μια και διαλεξες αυτο εγω χρησιμοποιω το αδερφακι του mandriva 2009 η εγκατασταση προγραματων ειναι πολυ ευκολη στο μενου εναρξη εχει την εγκατασταση &απεγκατασταση λογισμικου επισης στη μπαρα εργασιων εχει ρυθμιστε τον υπολογιστη σας απο εκει προσθετεις καποιο ftp ωστε να περνεις τις ενημερωσεις και οτι προγραμμα θες ftp://ftp.free.fr/pub/Distributions_Linux/Fedora/releases/9/Everything/i386/os/Packages/ το προγραμμα εγκαταστασης της Fedora εχουν καταληξη rpm μια αλλη μορφη που βρισκεις καποια προγραματα tar.gz η tar bz2 αυτες ειναι συμπιεσμενες μορφες και πρεπει να τα unzip αρεις για να τα εγκαταστησεις μετα ftp://ftp.ntua.gr/pub/OpenOffice/stable/3.0.0/ http://www.adobe.com/products/acrobat/readstep2.html download now -αποθηκευση- το AdobeReader_enu-8.1.3_SU1-1.i486.rpm ανοιγμα με software installer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Εφοσον εχεις εργασιες οι οποιες πρεπει να γινουν με οριο χρονου και οπως και να το κανουμε για αρκετο καιρο θα νοιωθεις πιο ανετα με τα windows και τις εφαρμογες τους, θα σου ελεγα να εχεις τουλαχιστον και τα windows στο μηχανημα σου. Η ενασχοληση με το linux ειναι πολυ καλη ιδεα και θα κερδισεις πολλα απο γνωσεις ακομα και αν δεν επιλεξεις να το χρησιμοποιεις στο τελος. Αλλα δεν γινεται δουλεια αμα εχεις αγχος οτι δεν θα ανταπεξελθεις σε υποχρεωσεις σου Μπορεις ειτε να τα εχεις και τα 2 και να διαλεγεις καθε φορα σε ποιο θα μπαινεις, η να εχεις το ενα μονο βασικο και το αλλο μεσω virtual machine (δηλαδη να ειναι σαν εφαρμογη κατα καποιο τροπο, ενα ξεχωριστο παραθυρο που θα εχει το desktop του αλλου λειτουργικου) Το fedora 10 βγαινει σε 2 βδομαδες. Αμα σκοπευεις να το βαλεις θα κανεις format οπως και να χει, οποτε σκεψου μια τετοια λυση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Gavriilis χρόνια πολλά ! εδώ είμαστε πρόθυμοι, γενικά ! καλώς ήρθατε οι "νέοι" και οι "παλιοί ! . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st2 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 ταρατατζουμ ταρατατζουμ http://www.howtoforge.com/the-perfect-desktop-fedora9-gnome στο τελος τα εχεις ολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 ταρατατζουμ ταρατατζουμ http://www.howtoforge.com/the-perfect-desktop-fedora9-gnome στο τελος τα εχεις ολα ωραιο ρε συ ! fedora, και στο τελος τα χεις ολα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 ναι αλλά puppy to be happy ! . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 ... επίσης και αυτό το guide. Νομίζω ότι είναι πιο ολοκληρομένο. Η ενασχοληση με το linux ειναι πολυ καλη ιδεα και θα κερδισεις πολλα απο γνωσεις ακομα και αν δεν επιλεξεις να το χρησιμοποιεις στο τελος. Αλλα δεν γινεται δουλεια αμα εχεις αγχος οτι δεν θα ανταπεξελθεις σε υποχρεωσεις σου +οο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filaki Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 παιδια εθχαριστω για τις καλες σας ιδεεσ και μου δωσατε την καλυτερη αυτη που μπορεισ να τα εχεισ και τα 2 μεσα στον υπολογιστη μεχρι να κατεβει το 10 πρεπει να μου εξηγησετε πωσ γινεται να ειναι και τα 2 μαζι πιστευω οτι αυτο ειναι το καλυτερο...οποιος μπορει να με βοηθησει θα περιμενω να ειστε ολοι καλα ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον σας. -----Προστέθηκε 11/11/2008 στις 01 : 21 : 25----- Error Type: <type 'exceptions.UnicodeDecodeError'> Error Value: 'ascii' codec can't decode byte 0xce in position 69: ordinal not in range(128) File : /usr/lib/python2.5/site-packages/yum/rpmtrans.py, line 376, in callback self._instProgress( bytes, total, h ) File : /usr/lib/python2.5/site-packages/yum/rpmtrans.py, line 457, in _instProgress self.complete_actions, self.total_actions) File : /usr/share/PackageKit/helpers/yum/yumBackend.py, line 2101, in event self._showName(self.info_actions[action]) File : /usr/share/PackageKit/helpers/yum/yumBackend.py, line 2094, in _showName self.base.package(package_id, status, self.curpkg.summary) File : /usr/share/PackageKit/helpers/yum/yumBackend.py, line 237, in package PackageKitBaseBackend.package(self, package_id, status, summary) File : /usr/lib/python2.5/site-packages/packagekit/backend.py, line 108, in package print >> sys.stdout, "package\t$s\t$s\t$s" $ (status, package_id, summary) αυτο το πραγμα βγαζει οταν πας να κανω εγκατασταση στο adobe flash player δεν καταλαβαινει τι ειναι δειτε εσεισ τωρα μηπωσ και καταλαβαιτε ευχαριστω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Το 2ο μαλλον ειναι bug του Packagekit. Για το flash ποιες οδηγειες ακολουθησες; Εγω τρεχω 9,93-Rawhide για δοκιμες μονο και δεν ειχα προβλημα στην εγκαταστση. Για το πρωτο, εννοεις Windows + Fedora στο ιδιο pc? Πρεπει να βαλεις πρωτα τα Windows. Τα Windows κατα την εγκαταστση τους θα διαγραψουν τη Fedora, αλλα μετα μπορεις να φτιαξεις ενα δευτερο διαμερισμα (partition) για να μπει η Fedora. Κατα την εγκαταστση θα σε ρωτησει το Fedora και πρεπει να προσεξεις για να μη σβησεις κατι που δεν πρεπει. Μετα η Fedora θα εγκαταστησει ενα bootloader που θα σου επιτρεπει να διαλεξεις Window or Fedora. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st2 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 το αλλο partition να ειναι unlocated στην εγκατασταση διαλεγεις στο σταδιο διαχειρισης δισκων manual εικονικη μνημη =swap =μεγεθος ram x2 δες διαφορους οδηγους ειναι κοινο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 εικονικη μνημη =swap =μεγεθος ram x2 Αν εχει κανα καινούριο pc με 2GB μνήνη δεν νομίζω ότι έχει νόημα να δώσει 4 ολόκληρα GB στο swap. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.