filaki Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 to oti den kserw giati to ebala den shmainei oti eimai asxeth teleiws kai na priosexeis ta logia sou giati oute pou me ksereis gia xalarwse ligaki kai oso gia tis upatamenes petaloudes nai goustara na tis dw....koita ton eauto sou kai ase tous allous me tis apories tous ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 1) Μην δινεις σημασία στον Υπερασπιστή (των windows ) 2) Πρόσθεσε τα ελληνικά στο keyboards layouts. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 βρες τρόπο να γράφεις ελληνικά είναι κανόνας του insomnia αλλιώς μάλλον θα σβυστεί . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 System->Administration->Language Για το περιβάλλον εργασίας Μετά αριστερό κλικ στο panel (taskbar) "προσθήκη στο πίνακα εφαρμογών", "Ενδείξη γλώσσας", Προσθήκη. Αριστερό κλικ στην ένδειξη, προτιμήσεις -> καρτέλα Διάταξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filaki Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 den mporw na kanw kati gia thn glwssa epeidh den bgazw akrh pws tha kanw format twra gia na balw xp ?exw ergasies kai den mporw na doulepsw etsi sorry gia thn glwssa -----Προστέθηκε 9/11/2008 στις 08 : 56 : 32----- ααα τα καταφερα με την γλωσσα ευχαριστω κανω οτι μπορω αλλα δεν ειμαι και η καλυτερη παλευω πολυ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 First of all, τι σχέση εχει η γλώσσα με το φορματ? Επειδή είδα στο άλλο σου τοπικ ότι εχεις fedora 9 και αυτή τη στιγμή γράφω απ'αυτή ακριβώς την διανομή: Εναρξη -> computer -> system settings -> Regional & language -> keyboard layout -> διπλό κλικ στα ελληνικά που βρίσκονται στα available layouts. edit: τα κατάφερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filaki Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 αν ειναι να μην τα βγαλω μπορειτε εστς να μπου πειτε για τα προγραμματα τα επιπροσθετα στο μοζιλλα δεν μπορω να μου κολλαει ετσι... -----Προστέθηκε 9/11/2008 στις 09 : 00 : 05----- απλα το βρικα ειχα επιλεξει ελληνικα απλα δεν ηξερα πωσ αλλαζαν ειχα συνηθησει στα χρ ευχαριστω εσυ λεσ να μην τα βγαλω δηλαδη?δεν ξερω να τα χειριζομαι μου αρεσει το διαφορετικο αλλα χανομαι κι ολασ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 filaki για να σε βοηθήσουμε πρέπει να μας πεις τι ακριβώς θέλεις να κάνεις. Τα γράφεις κάπως μπερδεμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Για να αλλάζεις από αγγλικά σε ελληνικά με alt+shift όπως στα windows, πήγαινε εκεί που σου είπα και μετά: switching options -> main shortcuts και διαλέγεις το alt+shift από τις επιλογές που έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filaki Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 το εχω αυτο λογο ηλικιασ...χιχι οκ ας αρχισω με τα απλα adobe,adobe flash player,java δεν μπορω να κανω install ας βρουμε αυτο οκ πεσ μου...πως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Αυτό είναι το δύσκολο της υπόθεσης. Είπες ότι τρέχεις 9,93 δηλαδή Fedora 10 Beta/RC. Στην 9 τα προγράμματα κλειστού κώδικα όπως αυτά της Adobe υπήρχαν σε ένα εξωτερικό αποθετήριο, το Livna και όχι στο κεντρικό της Fedora. Στη 10 το Livna και δυο άλλα αποθετήρια θα συνενωθούν στο RPMFusion. Δυστυχώς δεν είναι εντελώς έτοιμο για χρήση. Δεν είμαι στο PC που έχω Fedora για να δω αν είναι σε χρησημοποιήσημη κατάσταση, πάντως χθες που το δοκίμασα ήταν down. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filaki Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 μαλλον δεν καταλαβες θελω βοηθεια δεν μπορω να τα εγκαταστησω αυτα τα προγραμματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 (Είμαι noobας στο linux και ιδιαλιτερα στο fedora) Με yum install <όνομα προγράμματος> μπορεί να κάνει κάτι? Εγώ ετσι έβαλα firefox και τώρα κατεβαίνει ο pidgin με ρυθμούς χελώνας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filaki Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 αααααααααααα απο ολο αυτο που μου εγραψες καταλαβα οτι μαλλον πρεπει να περιμενω για το 10 οποτε δεν κανω πολλα τωρα οποτε περιμενς το 10 και ξαναμιλαμε αα μου προτινεισ να κατεβασω καποιο αλλο εσυ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Πως προσπαθείς να τα εγκαταστήσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.