Προς το περιεχόμενο

Mac Mini

thief7710

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους...σκεφτομαι την αγορα ενος mac mini.Θα το χρησιμοποιησω σαν home theater pc (οχι για δουλεια,τουλαχιστον στην αρχη).

Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το εξης:Βλεπω τις 2 διαφορετικες εκδοσεις που υπαρχουν 599 και 799 ευρω αντιστοιχα με διαφορα στον επεξεργαστη 1,83 2μβ cache 2,00 με 4mb cache και στο souperdrive..

Και η ερωτηση τωρα:αξιζουν αυτα τα 200 ευρω παραπανω?Δεδομενου οτι εγω θα σερφαρω στο ιντερνετ και θα βλεπω ταινιες.Θα εχω προβλημα με full HD 1080p βιντεο?To μοντελο με τον 1,83 θα τα τρεχει με καλο framerate η θα εχω κολληματα?

Δημοσ.

Απο ότι είχα διαβάσει το 1,83 δεν θα μπορεί να σου παίξει απροβλημάτιστα τα 1080p.

Πάντως περίμενε να σου απαντήσει κανένα παιδί που το έχει για να είσαι πιο σίγουρος γιατί εγώ ξέρω μόνο ότι είχα διαβάσει αρκετό καιρό πρίν, όταν ήθελα να πάρω mac mini.

Δημοσ.

To "μεγάλο" mini με τον 2.0 επεξεργαστή παίζει 1080p ή κολλάει και αυτό. Από θόρυβο πως πάνε ξέρετε? Εννοείται πως είναι ήσυχα γενικά, αλλά σε ένα ήσυχο οικιακό περιβάλλον ακούγονται, έστω και λίγο? Τέλος το Mac OS πως πάει με 1 GB μνήμη που έχει το μικρό. Περπατάει η σέρνεται? Σκέφτομαι ένα μικρό για κατεβαστήρι κάτω από τη TV και το mini δείχνει να ταιριάζει γάντι για τη δουλειά αυτή.

ΥΓ thief ελπίζω να σε ενδιαφέρουν και εσένα οι ερωτήσεις μου... Απλώς σκέφτηκα πως ένα δεύτερο τόπικ με το ίδιο θέμα ήταν μάλλον περιττό.

ΥΓ2 Κατά την ταπεινή μου άποψη με το μικρό στα 520 € στο eshop μάλλον δεν αξίζει να περιμένει κανείς μια πιθανή ανανέωση. Και να γίνει θα είναι το καινούργιο έτος οπότε μέχρι να έρθουν εδώ καλή σαρακοστή.

Δημοσ.

σκεφτομουνα και εγω να παρω το 1.83 οταν ειδα οτι ενα καταστημα διπλα απο το σπιτι μου το εχει 399 ευρο. ειναι η ποιο χαμηλη τιμη που ειδα στο ιντερνετ ακομη και απο Αμερικη. το καταστημα τα εχει σφραγισμενα και νομιζω του εχουν μεινει 2. τους πειρα πριν λιγο τηλεφωνο κκαι ρωτησα αν μπορουν να στειλουν ελλαδα. στην αρχη ο υπαλληλος μου ειπε οχι δεν νομιζ αλλα μετα του ειπα αν μπορει να το διαβεβεωσει και μου ειπε μισο λεπτο και μου ειπε οτι τελικα μπορυνε και ειναι +70ευρο αλλα πρωτα πρεπει να γινει η πληρωμη. επισης μπορω να σου κανω την εξηπηρετιση να στο στειλω εγω. διπλα μου ειναι το ταχυδρομειο και το DHL αν βρουμε ποιο φθηνα μεταφορικα. επισης μπορεις να κανεις αναβαθμιση απο μονος σου αλλα χανεται η εγγυηση μπορεις να διαβασεις πληροφοριες στο http://www.123macmini.com/forums/

μπορεις να βαλες μεχρι 3gb ram και 2.4 mobile cpu και να αλαξεις το slot drive.

http://www.technica.com.cy/cyprus/apple-mac-mini_470

για να παρεις Κυπρο βαλε το κωδικο 00357 <αριθμο τηλεφωνου > .

ειναι πολυ καλη εταιρια δεν ειναι μαχαζακι.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...