greekparot Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Θελω να κανω καποιες ρυθμισεις στην οθονη μου και πατωντας το κουμπι menu, source, autoset κλπ δεν μου εμφανιζει τις ρυθμισεις αλλα μονο το μηνυμα "OSD LOCKED". Τι μπορει να φταιει; Εβγαλα το καλωδιο dvi που την ειχα συνδεδεμενη με την καρτα γραφικων, εβαλα το απλο-αναλογικο αλλα παλι τα ιδια. Καμια ιδεα;
caution Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Κράτα πατημένο το menu για μερικά δευτερόλεπτα και θα ξεκλειδώσει
greekparot Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Επανερχομαι και παλι με την συγκεκριμενη οθονη. Ηθελα κατ' αρχην να σε ρωτησω εαν εχεις την ιδια οθονη-μοντελο. Το προβλημα μου ειναι οτι με κουραζει στην αναγνωση. Εχω επιλεξει και την επιλογη TEXT αλλα την κανει τοσο φωτεινη που και παλι ειναι κουραστικη. Εχεις βρει μηπως τις καταλληλες ρυθμισεις για την συγκεκριμενη οθονη; Εχω καθησει κ' σε αλλες TFT αλλα δεν μπορω να πω οτι ειχα το ιδιο προβλημα. Καμια ιδεα;
Hamurabi Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 εχω την ιδια οθονη με τις default ρυθμισεις και δεν με κουραζει καθολου
caution Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δεν έχω την ίδια οθόνη αλλά νομίζω αυτό που περιγράφεις είναι θέμα finetune... Ανάλογα με τα μάτια σου, το περιβάλλον φως κτλ. Ψάξε για ένα utility της Adobe για να ρυθμίσεις την οθόνη και φόρτωσε και το αντίστοιχο color profile
greekparot Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Πως λεγεται αυτο το utility της ADOBE που μου αναφερεις;
caution Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Adobe Gamma και αν είχε το Photoshop από την έκδοση 6 και πέρα σίγουρα, το έβρισκες μέσα στο control panel
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.