Προς το περιεχόμενο

LG M2294D-PZ LCD-TV 22''

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την έχω από 10 φεβρουαρίου.

Μιας και μπαίνω απο το κινητό, διάβασα μόνο τη σελίδα που μου έστειλες και δεν εβγαλα νόημα!! Θα το διαβάσω απο βδομάδα απο το πισί.

Τελικά υπάρχει λύση;

Ευχαριστώ πολύ, χρόνια πολλά και καλή ανάσταση!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω τη συγκεκριμενη οθονη 2 μηνες περιπου και μεχρι τωρα εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος και δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα. Ομως υστερα απο 2 εβδομαδες χωρις να χρησιμοποιήσω την οθονη με το pc και xbox360, σταματησαν να δουλευουν τα ηχεια κάθε φορα που χρησιμοποιω το pc. Όποτε χρησιμοποιω το xbox, δεν υπαρχει προβλημα. Εχω δοκιμασει πολλους τροπους για να λυσω το προβλημα αλλα τιποτα. Ξερει κανεις τι μπορει να φταίει?

Ευχαριστω εκ των προτερων.:-)

Δημοσ.

Γεια, προσωπικά την πήρα τη Μεγάλη Εβδομάδα και μετά από 2 βδομάδων χρήση από την... γιαγιά μου, που τη χρειάστηκε, την πήρα σήμερα πίσω κι έχει εμφανιστεί μια πράσινη κατακόρυφη γραμμή στην οθόνη... :fear:

Δημοσ.

Ρε παιδιά το κουμπί που την ανοίγεις (το μπλε όπως κοιτάς την οθόνη) είναι και αφής για να την ανοίξεις;;

Δημοσ.

Εκείνο φίλε μου δεν είναι το κουμπί εκείνο είναι το λαμπάκι! Ακριβώς από τα πλάγια είναι ολα τα κουμπάκια.

Δημοσ.
Γεια, προσωπικά την πήρα τη Μεγάλη Εβδομάδα και μετά από 2 βδομάδων χρήση από την... γιαγιά μου, που τη χρειάστηκε, την πήρα σήμερα πίσω κι έχει εμφανιστεί μια πράσινη κατακόρυφη γραμμή στην οθόνη... :fear:

Μέσα σε μία ημέρα από την επικοινωνία μου με την LG, έφεραν στο χώρο νέα οθόνη προς αντικατάσταση της δικιάς μου. Όλα καλά, αλλά πώς είμαστε σίγουροι ότι οι "αντικαθιστώμενες" δεν υπόκεινται κάποιο service και μετά πασσάρονται σε πελάτες σαν εμένα, σαν "καινούριες";

Μου δημιουργήθηκε χωρίς να έχω δει κάτι κακό η εύλογη (κατά τη γνώμη μου) απορία, και τώρα έχω την αίσθηση ότι έχει κάποιο πρόβλημα στα ηχεία η καινούρια... Κάτι χρούτσου-χρούτσου ακούω πού και πού... Ίσως όμως να είναι και θέμα configuration...

Any thoughts?

Δημοσ.
Εκείνο φίλε μου δεν είναι το κουμπί εκείνο είναι το λαμπάκι! Ακριβώς από τα πλάγια είναι ολα τα κουμπάκια.

Μάλιστα. Απλά φίλε αρκετές samsung οθόνες σειράς txxx έχουν κουμπί αφής που την ανοίγεις και την κλείνεις την οθόνη ακριβώς εκί που είναι το μπλε της lg. Γι αυτό και ρωτάω, αλλά τώρα όλα οκ....

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το απόγευμα είχα περάσει από το πλαίσιο και την είδα, πολύ ωραία με διατήρηση της καθαρής εικόνα από αρκετά πλάγια.

Από συνδέσεις έχει όλα αυτά που βλέπουμε στην εικόνα και η τιμή της έχει πέσει στα 215 ευρώ! Θα την χαρακτήριζα άριστη αγορά!

Εγώ αγόρασα οθόνη 22" πριν δυο χρόνια, έχει μόνο VGA+DVI και την πλήρωσα 480 ευρώ!

Τώρα αυτή με τόσα πράγματα έχει 215!!!!! Φτου γμτ...:-(

lg_m2294d_pz_22__22__tdt_dvi_hdmi_2.jpg

Δημοσ.

έχω την ίδια σε 20" εδώ και 2 μήνες και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος . Θα σου πρότειναι και την καινούργια 23" που έχει bγει της lg

Δημοσ.
Το απόγευμα είχα περάσει από το πλαίσιο και την είδα, πολύ ωραία με διατήρηση της καθαρής εικόνα από αρκετά πλάγια.

Από συνδέσεις έχει όλα αυτά που βλέπουμε στην εικόνα και η τιμή της έχει πέσει στα 215 ευρώ! Θα την χαρακτήριζα άριστη αγορά!

Εγώ αγόρασα οθόνη 22" πριν δυο χρόνια, έχει μόνο VGA+DVI και την πλήρωσα 480 ευρώ!

Τώρα αυτή με τόσα πράγματα έχει 215!!!!! Φτου γμτ...:-(

lg_m2294d_pz_22__22__tdt_dvi_hdmi_2.jpg

Τελικα αυτην η την Samsung T220 HD?

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

θα ηθελα να ρωτισω επειδη αυριο ειμαι για να πηγαινω να περνω μια τηλεοραση μεχρι 22" και μεχρι 300 ευρω το πολυ μηπως θα μπορουσα να εχω γνωμες για καποια απο αυτες F&U LG SAMSUNG και αν εχετε υποψην καποια αλλη σε αυτα τα λεφτα και μεγεθος θα ηθελα να ακουσω! γενικως δεν κατεχω τιποτα απο το θεμα lcd tv. ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε η F&U και LG που κοιτάς, έχουν ψηφιακό δέκτη (αποκωδικοποιητή) MPEG2 σε αντίθεση με την SAMSUNG που έχει MPEG4,

μήν ξεχνάς οτι τα ελληνικά κανάλια, όταν μεταβούν απο αναλογικό σε ψηφιακό σήμα, θα μεταδίδονται σε MPEG4 format.

(άσε τί να πώ εγώ, που τον φλεβάρη αγόρασα την Philips 32PFL5403D/12 και το 2012 θα είμαι για τηλεόραση, νέα.)

Επεξ/σία από dhmak
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

όντως, κι εγώ πριν από 4-5 μήνες αγόρασα την

LG M2294D-PZ 22'' LCD TV

αλλά... πακέτο κιόλας, θα χρειάζεται αποκωδικοποιητή ξεχωριστό για το mpeg4, αλλά ακόμα και το mpeg2 που έχει ήδη ενσωματωμένο,

αναγκάστηκα να συνδέσω τον αποκωδικοποιητή μιας και δεν μπορείς να περάσεις το σήμα στο βίντεο/recorder κλπ

Δημοσ.
...αλλά ακόμα και το mpeg2 που έχει ήδη ενσωματωμένο,

αναγκάστηκα να συνδέσω τον αποκωδικοποιητή μιας και δεν μπορείς να περάσεις το σήμα στο βίντεο/recorder κλπ

Είσαι σίγουρος ότι δεν περνάει το σήμα? Το αναλογικό περνάει? Υποθέτω πως εννοείς μέσω του scart...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...