Προς το περιεχόμενο

LG M2294D-PZ LCD-TV 22''

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

50 ακριβώς είναι!

Τώρα θέλω να ρωτήσω σχετικά με ένα πρόβλημα που έχω με την Μ2794D-PZ που έχω...

Έχω κανονικά το laptop μου συνδεδεμένο με ένα απλό καλώδιο DVI -> DVI.

Όλα δουλευουν φισιολογικά και ωραία στην max ανάλυση.

Πήρα απο το eshop και ένα καλώδιο equip DVI -> HDMI (1.5 μέτρο των 7 ευρώ) για να συνδέσω και το σταθερό μου πισί σε μια απο τις δυο HDMI της οθόνης.

Το πρόβλημα μου είναι οτι απο το σταθερό μου πισί η ποιότητα της εικόνας είναι χάλια. Τα χρώματα δεν εμφανίζονται καλά και επίσης κόβει λίγη εικόνα απο πάνω και απο κάτω.

Αν το συνδέσω με DVI -> DVI καλώδιο στην DVI θύρα της οθόνης, όλα λειτουργούν καλά.

Έχετε καμιά ιδέα αν φταίει το DVI -> HDMI καλώδιο που αγόρασα;;

Ή μήπως είναι πρόβλημα των HDMI θυρών που έχει πάνω η οθόνη;;

Ευχαριστώ!

• Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
50 ακριβώς είναι!

Πήρα απο το eshop και ένα καλώδιο equip DVI -> HDMI (1.5 μέτρο των 7 ευρώ) για να συνδέσω και το σταθερό μου πισί σε μια απο τις δυο HDMI της οθόνης.

Το πρόβλημα μου είναι οτι απο το σταθερό μου πισί η ποιότητα της εικόνας είναι χάλια. Τα χρώματα δεν εμφανίζονται καλά και επίσης κόβει λίγη εικόνα απο πάνω και απο κάτω.

Αν το συνδέσω με DVI -> DVI καλώδιο στην DVI θύρα της οθόνης, όλα λειτουργούν καλά.

Ευχαριστώ!

Εγγύηση έχεις?

Δημοσ.

Αυτη η LG M2294D-PZ, διαθετει καλώδιο dvi->hdmi για την συνδεσή της με τον Η/Υ ή πρέπει να αγοραστεί extra?

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση, nosleep. Θα ηθελα να ρωτήσω και κατι αλλο. Ειναι προτιμοτερο να την συνδεσω με τον Η/Υ με καλωδιο dvi->hdmi ή dvi->dvi?

Δημοσ.

Σύνδεσα την οθόνη με το xbox360 και τον Η/Υ και παρατήρησα οτι εχει πολύ εντονα χρώματα οταν παιζω καποιο παιχνιδι στην κονσολα. Μου φαινεται καπως ενοχλητικό. Ειναι σωστο να απεικονιζει τα χρωματα τοσο εντονα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας!

Ένας φίλος μου πίρε την LG M2294D-PZ 22'' και βρήκαμε την USB είσοδο

(φαίνεται και στην εικόνα εδώ) αλλά δεν καταφέραμε ένα φλασάκι να δούμε από εκεί! Δεν είχε καν επιλογή στο μενού του για USB .... Είδε κανείς από εκεί κανένα USB ;

Βρήκα ... Είναι για σέρβις το USB...

Επεξ/σία από iant
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να βγει η προεπιλογή των ψηφιακών όταν πατάς τα κουμπιά 1 εως 4?Ειναι πολύ ενοχλητικό :shifty:

Δημοσ.

iant η εισοδος usb ειναι service only οπως γραφει απο κατω!!!Κατανοητο ... sb01053 δυστυχως ειναι οπως τα λες και δεν καταφερα τιποτα παρα μονο με τα κουμπια προγραμματος -+ (5->4->3->2 κ.λ.π).Αλλιως χρειαζεται να πας στα ψηφιακα και να ξαναπατησεις τον ιδιο αριθμο καναλιου γαι να πας στα αναλογικα...Μην απογοητευεσαι ομως απο το 2010-11 ολα ψηφιακα θα γινουν και δε θα ταλαιπωρουμαστε.Υπομονη

Δημοσ.

Γεια σας,

Συνδέω την LG M2294D-PZ με το laptop με καλώδιο DVI και μου βγάζει NO SIGNAL. Δεν το αναγνωρίζει κατευθείαν το καλώδιο? Από το menu/option/Input level το βαζω στο DVI και πάλι NO SIGNAL.

Μπορεί κανείς να μου εξηγήσει τι γίνεται?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
50 ακριβώς είναι!

Ευχαριστώ!

Τελικά τι έγινε ? λύθηκε το πρόβλημα?

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν έχω βρει κάποια λύση...

Κάποιος που να έχεις καταφέρει να συνδέσει το pc του στην HDMI της οθόνης;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...