Προς το περιεχόμενο

LG M2294D-PZ LCD-TV 22''

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλημερα σε όλους,

πήρα την 29'' της LG (M2974D) και μετά απο πολύ ψάξιμο για τη σύνδεση με τον Η/Υ διότι

έπαιζε απόσταση 9 μέτρων, έβαλα ενα 10μετρο DVI-HDMI των 49€ (αναγκαστικά γιατί το

απλό των 15€ έδειχνε μπαρμπούτσαλα) και ξεκίνησα να παίζω με clone (crt και η LG μαζί),

1080p και αναλύσεις........

Μέγιστη δυνατότητα της LG είναι 1080p με 1920x1080....εάν όμως θέλεις να κατεβάσεις

την ανάλυση της crt μόνο, κατεβάζει και της LG σε μια κοινή ανάλυση και για τις δυο στο

1600x900 (κάτι τέτοιο)..... Το πρόβλημα είναι ότι και στις δυο περιπτώσεις ενω στην crt

μπορείς να παίξεις και απο Nvidia Control Panel αλλα και απο τις ρυθμίσεις της ίδιας της

οθόνης με τα περιθώρια (συμάζεμα της εικόνας), στην LG τίποτα......ούτε μέσα απο το

menu της έχει κάτι, αλλά ούτε και το Nvidia Control Panel έχει κάτι για το "Monitor 2".

.....κι έτσι λοιπόν το πρόβλημα είναι ότι στην 1600x900 τρώει μισό Start Bar απο κάτω

και μισή εικόνα απο πάνω, ενώ στα 1920x1080 τρώει όλο το Start Bar......και χορταίνει!

Please help asap....!

Καλημέρα, πατάς στο στην επιφάνεια εργασίας δεξί-click -> properties -> settings -> display σου εμφανίζει σαν να έχεις δυο κάρτες γραφικών, πατάς την δεύτερη και κάνεις check εκεί που λέει "Εxtend my Window desktop onto this Monitor" και επιλέγεις άλλη ανεξάρτητη ανάλυση!!

• Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευχαριστώ.....

.......θα το τσεκάρω αν παίζει και μπορώ να έχω 1920x1080 στην LG και χαμηλότερη στην crt.

Οσο αναφορά τα περιθώρια στην LG (που χάνει τα πάνω και τα κάτω), ξέρεις κάτι που να μπορώ

να κάνω απο το Nvidia Control Panel? (απο το menu της LG δεν παίζει τίποτα....τσεκαρισμένο!)

Δημοσ.
Ευχαριστώ.....

.......θα το τσεκάρω αν παίζει και μπορώ να έχω 1920x1080 στην LG και χαμηλότερη στην crt.

Οσο αναφορά τα περιθώρια στην LG (που χάνει τα πάνω και τα κάτω), ξέρεις κάτι που να μπορώ

να κάνω απο το Nvidia Control Panel? (απο το menu της LG δεν παίζει τίποτα....τσεκαρισμένο!)

Από το menu τις LG το εψάξες??? Κάτι θα έχει εκεί!!

Δημοσ.
Από το menu τις LG το εψάξες??? Κάτι θα έχει εκεί!!

Τίποτα.....δεν έχει καμια ρύθμιση για δεξιά αριστερά, πάνω κάτω και τέτοια.

Κάτι πρέπει να έχει το Nvidia, δε γίνεται....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν ρωτας για την 22αρα,δεν μπορει να αναρτηθει σε τοιχο.

edit:Ουτε και η 27αρα εχει-το τσεκαρα σε mediamarkt.

Επεξ/σία από @topos
Δημοσ.

Να ρωτήσω και εγώ κάτι γιατί θέλω να αγοράσω είτε αυτή είτε την 23".

Τηλεχειρστήριο έχει γιατί όταν την χρησιμοποιείς και σαν τν είναι απαραίτητο. Το πλαίσιο δεν γράφει κάτι στο σάιτ του.

Δημοσ.
Να ρωτήσω και εγώ κάτι γιατί θέλω να αγοράσω είτε αυτή είτε την 23".

Τηλεχειρστήριο έχει γιατί όταν την χρησιμοποιείς και σαν τν είναι απαραίτητο. Το πλαίσιο δεν γράφει κάτι στο σάιτ του.

Ναι έχει:-) Δεν έχει όμως το καλώδιο ψυφιακής σύνδεσης στο κουτί μέσα. Αν θέλεις πάρε έξτρα

Δημοσ.
Ναι έχει:-) Δεν έχει όμως το καλώδιο ψυφιακής σύνδεσης στο κουτί μέσα. Αν θέλεις πάρε έξτρα

πηρα πριν λιγο καιρο την 22αρα αλλα επειδη ειμαι λιγο ασχετος με ολα αυτα μπορεις να μου πεις τι παιζει με το καλωδιο ψηφιακης συνδεσης και επισης με το ραδιο?ευχαριστω.

Δημοσ.

Απο downscaling πως παει η οθονη παιδια?Επειδη θα την εχω σε αποσταση 1.5 μετρο

θελω να τη δουλευω σε λιγο χαμηλοτερη αναλυση για να εχω πιο μεγαλα γραμματα.

Τωρα π.χ εχω τη 19αρα με αναλυση 1024χ768 και ειμαι μια χαρα.Φυσικα λογικο εινα

να χανει λιγο,αλλα η δουλεια γινεται ανετα.

Δημοσ.
πηρα πριν λιγο καιρο την 22αρα αλλα επειδη ειμαι λιγο ασχετος με ολα αυτα μπορεις να μου πεις τι παιζει με το καλωδιο ψηφιακης συνδεσης και επισης με το ραδιο?ευχαριστω.

Αυτό το καλώδιο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751400 δεν το παρέχει μέσα στην συσκευασία. Αυτό είναι για να συνδέσεις digital το μόνιτορ με την κάρτα γραφικών:-D

Δημοσ.

Καλημέρα,

μπορεί κάποιος να μετρήσει και να μου πει *ακριβώς* το ύψος της LG M2794D μαζί με την βάση της? Ψάχνω κάποια να την στριμώξω σε ένα χώρο με ύψος 50,5 εκατοστά...

Ευχαριστώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...