Προς το περιεχόμενο

LG M2294D-PZ LCD-TV 22''

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε ενα αλλο thread αναφερεται ως τηλεοραση προτιστως κ απλα εχει δυνατοτητα για συνδεση με πισι...

Εγω που τη θελω βασικα για πισι και απλα να ξεφορτωθω το tv tuner θα με καλυπτει?

ή ειναι χειροτερη σε σχεση με τα απλα monitors???

Κοινως εχει το ιδιο panel με αλλες αντιστοιχες μονο pc??

Και μηπως εχει κανει κανεις τη συγκριση τ200hd με την lg???

Αξιζει τα παραπανω χρηματα η samsung??

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Σε ενα αλλο thread αναφερεται ως τηλεοραση προτιστως κ απλα εχει δυνατοτητα για συνδεση με πισι...

Εγω που τη θελω βασικα για πισι και απλα να ξεφορτωθω το tv tuner θα με καλυπτει?

ή ειναι χειροτερη σε σχεση με τα απλα monitors???

Κοινως εχει το ιδιο panel με αλλες αντιστοιχες μονο pc??

Και μηπως εχει κανει κανεις τη συγκριση τ200hd με την lg???

Αξιζει τα παραπανω χρηματα η samsung??

μια χαρά είναι για Monitor. Εγώ την παρέλαβα την Δευτέρα κ είναι μια χαρά. Λίγο μεγάλη αν δεν έχεις συνηθίσει . Είναι ίδια με τα απλά monitor μόνο που έχει κ το tuner πάνω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ρωτήσω αυτή η LG έχει και αναλογικό δέκτη ή μόνο ψηφιακό (αν και λίγο δύσκολο να μην έχει αναλογικό δέκτη, εν τούτις δέν αναφέρεται ούτε στην σελίδα της LG).

και μία δέυτερη ερώτηση απ' ότι βλέπω δέν έχει VESA mount κάνω λάθος ;;

Επεξ/σία από dhmak
Δημοσ.

Παιδιά έβαλα καλώδιο DVI-D από το D-SUB που είχα αλλά τώρα τα γράμματα φαίνονται πολύ αδυνατα και περίεργα....τι να κάνω?

Δημοσ.
Λειτουργεί κανείς αυτή την οθόνη με καλώδιο DVI-D??

ναι εγώ κ δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Είναι λίγο διαφορετική από την 19ρα που είχα πριν αλλά είναι όλα θέμα συνήθειας .

Δημοσ.

Είναι απλό dvi-d ή dual dvi-d?

-----Προστέθηκε 20/1/2009 στις 11 : 35 : 14-----

Παιδιά να σας ρωτίσω κάτι...αν από DVI-DVI βάλω DVI-HDMI τι διαφορές θα έχω? (θα είναι αισθητές?)

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Να κανω και εγω μια ακομα ερωτηση. Οταν αλλαχεις καναλι στην tv εχει προεπιλογη τα ψηφιακα καναλια ή εχεις δυνατοτητα να βαλεις με προεπιλογή τα αναλογικα. Το ρωταω γιατι στην 32lg5600 που εχω εαν πατησω πχ 1,2,3 κτλ προεπιλεγη τα ψηφιακια και θελει εξτρα επιλογη καθε φορα για να βαλει αναλογικο

ευχαριστω

Δημοσ.
Να κανω και εγω μια ακομα ερωτηση. Οταν αλλαχεις καναλι στην tv εχει προεπιλογη τα ψηφιακα καναλια ή εχεις δυνατοτητα να βαλεις με προεπιλογή τα αναλογικα. Το ρωταω γιατι στην 32lg5600 που εχω εαν πατησω πχ 1,2,3 κτλ προεπιλεγη τα ψηφιακια και θελει εξτρα επιλογη καθε φορα για να βαλει αναλογικο

ευχαριστω

το ίδιο κάνει κ αυτή έχει προεπιλογή το ψηφιακά

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αν μπορει καποιος που την εχει ηδη να μου πει αν μπορει να μπει στον τοιχο γιατι θελω να την παραγγειλω το συντομοτερο αλλα κολλαω σ αυτο.

Δημοσ.

Καλημερα σε όλους,

πήρα την 29'' της LG (M2974D) και μετά απο πολύ ψάξιμο για τη σύνδεση με τον Η/Υ διότι

έπαιζε απόσταση 9 μέτρων, έβαλα ενα 10μετρο DVI-HDMI των 49€ (αναγκαστικά γιατί το

απλό των 15€ έδειχνε μπαρμπούτσαλα) και ξεκίνησα να παίζω με clone (crt και η LG μαζί),

1080p και αναλύσεις........

Μέγιστη δυνατότητα της LG είναι 1080p με 1920x1080....εάν όμως θέλεις να κατεβάσεις

την ανάλυση της crt μόνο, κατεβάζει και της LG σε μια κοινή ανάλυση και για τις δυο στο

1600x900 (κάτι τέτοιο)..... Το πρόβλημα είναι ότι και στις δυο περιπτώσεις ενω στην crt

μπορείς να παίξεις και απο Nvidia Control Panel αλλα και απο τις ρυθμίσεις της ίδιας της

οθόνης με τα περιθώρια (συμάζεμα της εικόνας), στην LG τίποτα......ούτε μέσα απο το

menu της έχει κάτι, αλλά ούτε και το Nvidia Control Panel έχει κάτι για το "Monitor 2".

.....κι έτσι λοιπόν το πρόβλημα είναι ότι στην 1600x900 τρώει μισό Start Bar απο κάτω

και μισή εικόνα απο πάνω, ενώ στα 1920x1080 τρώει όλο το Start Bar......και χορταίνει!

Please help asap....!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...