Προς το περιεχόμενο

LG M2294D-PZ LCD-TV 22''

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Γενικά στο θέμα μενού-ρυθμίσεων και ελληνικών είναι τέλεια.Τελετεξτ επίσης ελληνικό και ευανάγνωστο.

Φιλε μου εχει τελετεχτ??? Επειδη δεν το γραφει σε κανενα site ημουνα σε διλημα για να την παρω!!! oυτε και στο επισημο site της LG

Και κατι ακομα απο ηχο τι λεει ακουγεται???

Βασικα την θελω για καθαρα χρηση ΤV .αφου στα χρηματα αυτα δεν υπαρχει κατι αλλο τοσο καλο!!!

Επεξ/σία από jtkar
  • Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόλις πήρα την οθόνη...μια χαρά!

Βέβαια ψιλοξενέρωσα που δεν είχε καλώδιο DVID και είχε μονο DSUB...

Όσοι την έχετε για PC τι ρύθμιση έχετε βάλει στο Backlight/Contrast/Brightness ?

Δημοσ.

Η πλάκα είναι ότι στο Πλαίσιο η Samsung T220-HD έπεσε στα 255ευρώ τις τελευταίες 2 μέρες και μάλιστα τα απογεύματα "πάει" στα 240, για να ξανανέβει το πρωί στα 255...

Δημοσ.

ρε παιδιά ...

τα γράμματα στο κείμενο μου φαίνοντα κάπως θολά (ελάχιστα) δεν είναι δηλαδή όπως τη προηγούμενη 22"

έχει τύχει το ίδιο και σε κάποιον άλλο;

η ανάλυση είναι φυσικά 1680*1050

Δημοσ.

Παιδια επειδη ενδιαφερομαι για να αγορασω αυτην την οθονη,την εχει χρησιμοποιησει κανενας με ps3?Φαινετε καθαρα?Απο τηλεοραση πως παει?

Μπορει να χρησιμοποιηθει ως TV χωρις την υποστηριξη υπολογιστη ή θα πρεπει να λειτουργει και ο υπολογιστης για να παρακολουθω?

Δημοσ.
Παιδια επειδη ενδιαφερομαι για να αγορασω αυτην την οθονη,την εχει χρησιμοποιησει κανενας με ps3?Φαινετε καθαρα?Απο τηλεοραση πως παει?

Μπορει να χρησιμοποιηθει ως TV χωρις την υποστηριξη υπολογιστη ή θα πρεπει να λειτουργει και ο υπολογιστης για να παρακολουθω?

Η τηλεόραση λειτουργεί κανονικά σαν τηλεόραση απλά έχει και συμβατότητα με PC, αυτό σημαίνει πως λειτουργεί αυτόνομα.

Δημοσ.

Αδερφια εσεις που την πειρατε θα μπορουσατε να μου πειτε:

α)μπορει να μπει σε βραχιονα/τοιχο (vesa mounting)

β)Πως ειναι ο ηχος της.Συγκρινετε με πακετακι 2.0 ηχειων των 15-20ευρω?Ειναι αρκετος για ταινιες?Χαροπαλευω με τα ηχειακια του λαπτοπ και δεν υπαχρχει χωρος για εξτρα μεγαφωνα..

Ευχαριστω...

Δημοσ.
Αδερφια εσεις που την πειρατε θα μπορουσατε να μου πειτε:

α)μπορει να μπει σε βραχιονα/τοιχο (vesa mounting)

β)Πως ειναι ο ηχος της.Συγκρινετε με πακετακι 2.0 ηχειων των 15-20ευρω?Ειναι αρκετος για ταινιες?Χαροπαλευω με τα ηχειακια του λαπτοπ και δεν υπαχρχει χωρος για εξτρα μεγαφωνα..

Ευχαριστω...

α) Οχι

β) Οριακά. Μάλλον, ανάλογα και με τις απαιτήσεις σου, να αξίζει ένα σετ έστω και 2.0. Γενικά ο ήχος στις μικρές οθόνες είναι πονεμένη ιστορία.

Δημοσ.

Παιδιά θέλω να πάρω ένα καλώδιο τύπου σύνδεσης DVI-D για την οθόνη όμως βλέπω στο eshop κάτι "Καλώδιο DVI Dual Link M/M" και "Καλώδιο DVI Dual Link M/F"... και δεν ξέρω τις διαφορές.

Υπάρχει κάποιο που μπορείται να μου προτείνετε?

Δημοσ.

LG M2294D-PZ Αυτή πήρα και μου αρέσει πάρα πολύ..!!!Παιδιά την έχω συνδέσει με DVI σε HDMI και όταν παίζει η τηλεόραση ακκούω κανονικά απο τα ηχεία της τηλεόρασης ενώ απο το pc δεν ακούγονται..!!!Τι πρέπει να κάνω.....?

Δημοσ.

παιδια ξερει κανεις αν μπορω στην τηλεοραση να συνδεσω κατι ηχεια 5.1 creative που εχω στο pc?? Τα ηχεια αυτα εχουν 3 υποδοχες αλλα στην τηλεόραση που μπαίνουν?Εχουν εναλλακτικά ένα aux in .Έχει η τηλεόραση audio out?Αν ναι ποια υποδοχη είναι????

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...