Προς το περιεχόμενο

LG M2294D-PZ LCD-TV 22''

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις την συνέδεσα και είναι οκ.Τρελό value for money.Οκ λίγο φθηνιάρικο πλαστικό αλλά από μενου και χειρισμό τέλεια. Μόνο ψηφιακά κανάλια δε μπόρεσα να πιάσω αν και εκπέμπουν στην πόλη μου.Μάλλον κάποια ρύθμιση θα είναι..έχει και component in όπως η φώτο είναι. :):)

• Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχει καποιος ψηφιακη εισοδο πχ blue ray, ps3 xbox να δοκιμασει να μας πει αν κανει σωστο downscaling

Γιατι ειμαι αναμεσα σε αυτη και την Samsung T220HD

Δημοσ.

Έχω να κάνω 2 ερωτήσεις:

1) Στην απόδοση έχει διαφορά σε σχέση με το προηγούμενό της μοντέλο?

2) Μέχρι πόσο σκύβει προς τα μπρος? Μέχρι να είναι κάθετη στο τραπέζι η παραπάνω?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
Εχει καποιος ψηφιακη εισοδο πχ blue ray, ps3 xbox να δοκιμασει να μας πει αν κανει σωστο downscaling

Γιατι ειμαι αναμεσα σε αυτη και την Samsung T220HD

+1 :-D !!!Καντε μια δοκιμη για να αποφασισουμε και εμεις...

PS:Και εγω προς την Samsung T220HD κλινω,εχει ενσωματωμενο hd 1080p tuner συμφωνα με το site της samsung, αρα δεν θα εχουμε παρομοια ποιοτητα με hdmi+xbox360 πχ? Ας με διορθωσει καποιος με παραπανω γνωσεις αν λεω κατι λαθος.

Δημοσ.
+1 :-D !!!Καντε μια δοκιμη για να αποφασισουμε και εμεις...

PS:Και εγω προς την Samsung T220HD κλινω,εχει ενσωματωμενο hd 1080p tuner συμφωνα με το site της samsung, αρα δεν θα εχουμε παρομοια ποιοτητα με hdmi+xbox360 πχ? Ας με διορθωσει καποιος με παραπανω γνωσεις αν λεω κατι λαθος.

Από τις 32'' και πάνω καταλαβαίνεις διαφορά μεταξύ 1080i και 1080p, φαντάσου δηλαδή τι συμβαίνει όταν η οθόνη είναι μόλις 22''.

Επειδή η διαφορα στη τιμή είναι μικρή, 15 ευρώ μόνο, θα διάλεγα αυτή που μου αρέσει περισσότερο αισθητικά.

Btw δεν βρίσκω κατανάλωση για την LG, έχει δει κάποιος? Για την Sam είναι μαχ 58watt.

Δημοσ.

Κατανάλωση: Φυσιολογική Λειτουργία 50 W, Απενεργοποίηση/Αναμονή 1 W, Εκτός Λειτουργίας 1 W.

------

Η οθόνη ειναι 16:9 ή 4:3 ????

Δημοσ.
μιας και ψάχνομαι για κάτι τέτοιο, μπορεί κάποιος να μου πει τι κινήσεις κάνει η βάση της?

Η βάση της είναι μια φθηνιάρικη πλαστικούρα που δε τη βασίζομαι για πολλά πολλά. Η μόνη κίνηση που κάνει η οθόνη είναι πάνω κάτω. Κατά τα άλλα μου έχει λύσει τα χέρια η οθόνη. Βλέπω ΤV , παίζω wii,xbox αλλάζω σε PC και το βράδυ με το τηλεκοντρόλ την κλείνω και κοιμάμαι χωρίς να χρειάζεται να σηκωθώ. Απλά πράματα που όμως με 250ευρώ τα χαίρομαι πλεον. Τζάμπα τα λεφτά και οι πατέντες σε adaptors,vga boxes και tvtuners που πάλευα τόσο καιρό. Εξαφανίστηκαν και τα μισα καλώδια από το γραφείο.;)

Το μόνο που μου λείπει αλλά δέχομαι οτι δε μπορούμε να τα έχουμε και ολα είναι ΡΙΡ.Να μπορούσα να εχω τηλεόραση σε ενα παραθυράκι και στο υπόλοιπο το pc.

Δημοσ.

Σας παρακαλώ απαντήστε μου σε μερικά ερωτήματα

1.Έχει και αναλογικό δέκτη ή μόνο ψηφιακό; Απ ότι κατάλαβα διαθέτει και τηλεκοντρόλ, σωστά;

2.Αν έχει κάποιος παρακολουθήσει το σπορτ + , μπορεί να μου πει αν η κίνηση (πχ της μπάλας) είναι ομαλή ή διακεκομμένη; γιατί την έχω πατήσει με ένα ψηφιακό κομπο δέκτη ( τον Digimax 4000, που προτείνω να μην πάρετε ποτέ)

3.Επίσης κάνει αυτόματο εντοπισμό των ψηφιακών καναλιών ή πρέπει να του δώσουμε ακριβή συχνότητα (κι εδώ την πάτησα)

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Έχει και αναλογικό και ψηφιακό δέκτη. Σκανάρει αυτόματα πρώτα τα αναλογικά και μετά τα ψηφιακά κανάλια την πρώτη φορά αλλά μετά μπορείς να το βάλεις να σκανάρει μόνο τα μεν ή τα δε. Δεν εχω δει ακόμα ψηφιακά γιατί στην πόλη μου έχουν κόψει αυτές τις μέρες την εκπομπή.Κάθε μέρα κάνω δοκιμές...

Δημοσ.

Άμεση απάντηση Fisherman

Ευχαριστώ πολύ

Πρόσεξες μήπως υποστηρίζει και ελληνικά στις λειτουργίες και στο τελετεξτ;

Δημοσ.

Γενικά στο θέμα μενού-ρυθμίσεων και ελληνικών είναι τέλεια.Τελετεξτ επίσης ελληνικό και ευανάγνωστο.

Δημοσ.

χμχμ δεν είπα xbox360.. xbox έχω με scart και οπτική πάνω στα Ζ5500. Έτσι τυπικά το συνέδεσα,για media box το είχα πάντοτε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...