Προς το περιεχόμενο

LG M2294D-PZ LCD-TV 22''

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν υπάρχει κανείς που την έχει, ας πει 2 λογάκια για την οθόνη,

γιατί και εμένα μου γυάλισε και ενώ έψαξα, review δεν βρήκα κάπου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.trustedreviews.com/displays/review/2008/07/30/LG-Flatron-M2294D-22in-LCD-TV-Monitor/p1

Μου έχει γυαλίσει και εμένα επειδή θέλω μια TV για το δωμάτιο και οι 22'' είναι υπεραρκετές για TV και για να συνδέω που και που το laptop. H LG δείχνει οκ και σε καλή τιμή. Βασικά εδώ που είμαι οι μόνες εναλλακτικές είναι 2 μοντέλα της Hitachi στα ίδια χρήματα. Ολες αξιοπρεπή εικόνα αλλά ψιλοτραγικό ήχο. Το ίδιο αναφέρει και το review. Γενικά αναμενόμενο σε αυτά τα μεγέθη. Επίσης δείχνει πολύ πλαστικούρα σαν κατασκευή, αλλά από την άλλη έχει και 3 χρόνια εγγύηση.

Προτίνω να πάτε να την δείτε από κοντά πριν κάνετε την όποια αγορά.

Επεξ/σία από michalis2610
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αυτή η LG στα 20.000:1 μου άρεσε πολύ και όχι γιατί είναι 20.000:1 αλλά επειδή την είδα και απο κοντά και έχει και ωραία χρώματα..!!!Έχει και 2xScart και 2xHDMI

Δημοσ.

LG M2294D-PZ τελικά έχει component ??? Θέλω και scart και component και δεν κανένα site δεν το λέει με σαφήνεια. Μήπως η -PZ είναι χωρίς; Εδω δείχνει οτι έχει αλλά την έχει σαν LG M2294D.

8306-ports.jpg

Δημοσ.

Ναι ρε ειναι την φοτο!!!

Τωρα ειδα οτι μιλας για την Μ2294D... εγω πηρα την Μ2794D με διαγωνιο 27". δεν ξερω αν εχει διαφορα στις συνδεσεις...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τώρα μιλάω με το eshop και μού λένε στις πωλήσεις οτι όπως λέει στο site δεν έχει component. Ζήτησα με μιλήσω με τεχνικούς αλλά ακόμα περιμένω..και ο τεχνικός επέμενε στην περιγραφή στην σελίδα. Με αναζήτηση στο νετ λέει οτι έχει..τι να πω..

Τελικά τα πήρα στο κρανίο και την παράγγειλα πριν 2 λεπτά...αν όμως έχει τελικά από οτι είδα σε κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά κλπ θα τους πάρω τηλέφωνο και θα τους πω δεν ξέρετε τι πουλάτε μλκς

Επεξ/σία από FISHERMAN
Δημοσ.

Μολις την παραλαβεις κανε ενα review αν σου ειναι ευκολο και ενημερωσε μας αν εχει Component γιατι ψηνομαι και εγω

Ευχαριστω

Δημοσ.

Βασικα στο πλαισιο λεει οτι ειναι hd ready με εισοδο 1080p downscaling,κατι που στο e-shop δεν αναφερεται πουθενα.Επειδη εχει αρχισει να μου γιαλιζει επικινδυνα η οθονη, οποιος ειναι κατοχος της εν λογω οθονης μπορει να μου λυσει αυτη την απορια?Δλδ εχει δοκιμασει να παιξει high def video/να συνδεσει καποια κονσολα (xbox360/ps3) και ποιες οι εντυπωσεις του.

Δημοσ.

Την έχω εγώ. Αρκετά καλή. Πάρα πολύ καλό tuner. Για τα λεφτά της, αξιοπρεπέστατο panel. Έχει αισθητό backlight bleeding, όχι ενοχλητικό όταν το χρησιμοποιείς σαν τηλεόραση. Δεν την έχω συνδεμένη σε υπολογιστή για να εκφέρω άποψη, πάντως αξίζει η αγορά της. Α, είναι και κούκλα!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...