ΓΙΩΡΓΟΣ100 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Καλησπέρα σε όλους.Θέλω να αγοράσω ένα καινούργιο laptop (το παλιό μου μου το έκλεψαν, μου διέρηξαν το σπίτι).Τα προγράμματα που δουλεύω κυρίως είναι Flash,Photoshop,Dremweaver.Γενικά θέλω κάτι γρήγορο. Και αν γνωρίζεται ποια χαρακτηριστηκά να προσέξω κυρίως να έχει;Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
lary7 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Με σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με τα δικά μου στανταρ 1) Μνήμη, πολύ μνήμη 3 ή 4 Giga, το ποιο σημαντικο για αυτες τις εφαρμογες 2)Σκληρός δίσκος. 5400 στροφές ή αμα βρείς 7200 ακόμα καλύτερα( αλλα χάνεις σε αυτονομια). Με τίποτα μην πάρεις 4200 και ας ειναι 500giga 3)CPU. Αναλόγως με τα φράγκα πέρνεις το καλύτερο αλλά μην κολάς εκεί αφου μια διαφορά 10-20% στην απόδωση μεταφράζεται απλά σε μερικά δευτερόλεπτα αναμονής και τιποτα παραπάνω. 4)WiFi Ν για καλύτερη εμβέλεια 5)Ολα τα υπόλοιπα εξαρτόνται απο τις προτιμησεις σου (ΒΤ, ιντσες οθoνης κτλ)
caution Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Μνήμη - Επεξεργαστής - Σκληρός με την σειρά που αναφέρονται. Μνήμη 4 GB. Για δίσκο 7200 οπωσδήποτε (αυτά για την αυτονομία δεν ισχύουν...). Επίσης βλέπω ότι το τελευταίο Photoshop κάνει utilization και την κάρτα γραφικών οπότε σε ενδιαφέρει και αυτό. Τέλος αν δεν χρησιμοποιείς εξωτερική οθόνη δεν μπορείς να πέσεις κάτω από τις (ποιοτικές) 15''...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.