kathrinoula Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Ενώ μου αναγνωρίζει το αρχείο iso στο laptop που εχει vista οταν παω να το περασω στον σταθερό που λειτουργεί με xp δεν το αναγνωρίζει και μάλιστα το μετατρέπει σε αρχειο .rar Εγώ φταίω ή τα xp?
kastel Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Τί εννοείς στο μετατρέπει σε iso; Από μόνο του; Τα Vista με ποιο τρόπο (πρόγραμμα) σου αναγνωρίζουν τα iso; Ποιο πρόγραμμα έχεις ως default για τα iso σε XP και Vista;
VasKag Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 προφανως στα xp εχει πει στo winrar να "βλεπει" τα iso αρχεια
micos000 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 προφανως στα xp εχει πει στo winrar να "βλεπει" τα iso αρχεια Αυτό ακριβώς. Δεν στο "μετατρέπει" σε rar. Απλά, το winrar ανέλαβε την διαχείρηση των iso επειδή δεν υπήρχε κάποιο άλλο πρόγραμμα που να τα διαχειρίζεται. Αν εγκαταστήσεις κάποιο πρόγραμμα σαν το UltraISO, PowerISO κτλ θα αναλάβει αυτό τη διαχείρισή τους.
VasKag Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 και επειδη δεν εχω vista, προφανως θα εχουν καποιο native προγραμμα που να διαχειριζεται τα iso
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.