sfakattack Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Μόλις πριν λίγες μέρες αγόρασα νέο φορητό.Έχει μαζευτεί αρκετή σκόνη τόσο στην οθόνη όσο και στο σασί του.Επειδή δεν είχα ποτε φορητό ξανά,μπορείτε να μου προτείνετε καθαριστικά και για οθόνη και για σασί;
rodin002 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Μόλις πριν λίγες μέρες αγόρασα νέο φορητό.Έχει μαζευτεί αρκετή σκόνη τόσο στην οθόνη όσο και στο σασί του.Επειδή δεν είχα ποτε φορητό ξανά,μπορείτε να μου προτείνετε καθαριστικά και για οθόνη και για σασί; Εγω θα σου πρότεινα ένα πανάκι ελαφρως υγρασιασμένο, πολυ λίγο νερο. Δεν χρειάζεται ειδικά καθαριστικά- τουλαχιστον στα 7-8 χρόνια που είχα φορητους δεν χρειάστηκα ποτε. Εγω πάντως κάνω την οθόνη με αυτα τα πανάκια που δίνουν μαζί με γυαλιά
caution Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Πινελάκι + Σπρέι αέρα + ελαφρώς ΥΓΡΟ ( ) πανάκι... Γιατί η καθαριότητα... όσο θέλεις βρόντα
kostasfalcon Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Με μια βολτα σε ενα καταστημα πληροφορικης θα βρεις σε καλη τιμη αυτο που ψαχνεις. Εγω αγορασα σπρει και πανακι περιπου στα 8 €.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.