Mr_Terror Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Παιδια καλησπερα.Το laptop της αδερφης μου, κολλησε εναν ιο που τον εντοπισε το avg anti-virus.Πηγα να τον κανω Heat, και το λαπτοπ κανει διαρκως επανεκκινησεις,και βγαζει μια μπλε οθονη και λεει STOP: c0000135, κατι αλαμπουρνεζικα USER32.dll και παλι αλαμπουρνεζικα.Ουτε με safemode δεν μπορω να μπω στα windows,διαρκως εππανακκινηση κανει,βγαζοντας το error code.Τι μπορω να κανω? τη λυσεις υπαρχουν εκτος απο format. To λαπτοπ ''φοραει'' windows xp home original. Ευχαριστω προκαταβολικα.
gp509 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Θα μπορούσες να βάλεις το CD των XP και να κάνεις repair τα windows γιατί μάλλον καταστράφηκε το user32.dll ή διαγράφτηκε. Αυτό το dll έχει να κάνει με βασικές λειτουργίες των windows σε σχέση με τα γραφικά όπως κουμπιά κτλ.Δεν το βρίσκει,άρα δεν μπορεί να κάνει εκκίνηση άρα κάνει restart.Όποτε repair.Βοοt από το cd δηλαδή και πατάς το R.
dllol Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 τελικά το δοκίμασες; επίσης με live cd μπορεί να γίνει το ίδιο; ευχαριστώ.. έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα εδώ και λίγη ώρα!
kostelo Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 http://smokeys.wordpress.com/2008/11/09/severe-problems-with-winxp-after-avg-antivirus-marked-user32dll-as-trojan-horse-psw-banker4/ Fix When AVG have performed the same action on your PC, cleaning/removing user32.dll, reboot your PC with the Windows XP CD, hit in the upcoming menu the “R” on your keyboard, hit “1″, hit “enter”, answer password question with “enter” on your keyboard, after that you get the command prompt c:\windows> Type behind that prompt copy c:\windows\$NTuninstallKB925902$\user32.dll c:\windows\system32 and hit “enter” on your keyboard.
Mr_Terror Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Λοιπον εκανα το εξης.Εβγαλα τον δισκο απο το λαπτοπ,τον συνδεσα σε αλλο υπολογιστη, κατεβασα το αρχειο user32.dll,το εβαλα στον φακελο C:\WINDOWS\system32, ξανα μπουταρα το λαπτοπ,και μου εβγαλε error STOP: c000021a .Mε μια μικρη αναζητηση που εκανα στο ιντερνετ,η λυση ειναι να κανω Repair τα windows.Επειδη δεν εβρισκα τα συνοδευτικα cd που υπηρχαν με το λαπτοπ,κατεβασα την εκδοση winxp gr sp2,(θα χρησιμοποιησω την δικη μου αδεια για τα windows) για να κανω Repair .Το προβλημμα που εχω ειναι οτι δεν αναγνωριζει τον σκληρο δισκο.Επειδη δεν ειμαι και τοσο μαστερ στους υπολογιστες,εχω κολλησει τωρα.Ξερω οτι θα πρεπει να βρω τους sata driver για το λαπτοπ(δεν ξερω που θα τους βρω) για να προχωρησω. Εξωτερικο flopy drive δεν εχω,οποτε μονο με usb memory θα γινει η δουλεια.Οποιο παιδι ξερει πως να με καθοδηγησει τον παρακαλω πολυ να με βοηθησει.Πρεπει απαραιτητα να φτιαξω το λαπτοπ χωρις να χαθουν αρχεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.