christofias Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Μετά το format δεν βλέπει ο υπολογιστής την δισκέτα. Έχω Vista Home Premium. Μία βοήθεια παρακαλώ. Ευχαριστώ.
Thrylos7 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 τι εννοεις "δε βλεπει", μεσα στα windows ή γενικα? Κανονικα δεν εχει καμια σχεση με το format, με το bios εχει και με το drive. Μηπως πακετο με το format εγινε και κανα clear CMOS (δηλαδη reset το bios στα default) και εχασες τη ρυθμιση να βλεπει τη δισκετα? Αν δε δωσεις παραπανω πληροφοριες δυσκολα θα μπορεσουμε να σε βοηθησουμε...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 πιστεύω ότι είναι ένα καλό σημάδι για να ξεφορτωθείς το floppy... ένα usb stick κάνει καλύτερη δουλειά πιστεύω...
nick#18 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 πιστεύω ότι είναι ένα καλό σημάδι για να ξεφορτωθείς το floppy... ένα usb stick κάνει καλύτερη δουλειά πιστεύω... αν θες να κανεις μεταφορα π.χ. ενα αρχειο word απο vista σε win 98,95...δεν ειναι λυση...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 μην χρησιμοποιείς μια ακραία περίπτωση για κανόνα...
christofias Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Όταν πατάω: Υπολογιστής βλέπω τον σκληρό δίσκο και τα δύο DVD αλλά δεν βλέπω πουθενά την δισκέτα. desktop Windows Vista Home premium. Ευχαριστώ.
nick#18 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 μην χρησιμοποιείς μια ακραία περίπτωση για κανόνα... εμ ναι σωστο και αυτο...sorry
caution Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Άρχισε να πειράζεις τις ρυθμίσεις στο BIOS και θα την βρεις την άκρη. Να χάλασε το floppy τραβηγμένο μου ακούγεται...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 checkαρε και τα καλώδια του floppy...τροφοδοσία και σύνδεση με mobo
washcloud Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 ...εγώ πάντως λέω ασ' το στη θέση του (το floppy drive). Oύτε ψωμί ζητάει - ούτε νερό. Και κάποια στιγμή μπορεί να σου φανεί χρήσιμο. ...όσο για την αναγνώριση, συνήθως υπάρχει ζήτημα μέσω BIOS - "enable floppy disk drive seek". Tσέκαρε αν λέει κα'να τέτοιο πουθενά. Δες επίσης μπας και κατά τύχη (αν ανοίγεις το κουτί) έφυγε το καλώδιο τροφοδοσίας από τη θέση του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.