dj_vts Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 http://h10010.www1.hp.com/wwpc/gr/el/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-3744188-3798131.html Ενδιαφερομαι να αγορασω καποιο λαπτοπ τον τελευταιο καιρο κι εχω καταληξει στο 1020 που βλεπετε στο λινκ. Το αρχικο μπατζετ ηταν 650-700 ευρω αλλα αυτο κοστιζει 800 απο το mediamarkt. Πως το βλεπετε; Απο games να τολμησω να βαλω τπτ η θα φαω ακυρο; Εχετε να προτεινετε κατι αλλο αυστηρα μεχρι 800 ευρω αντιστοιχο;
Chief90 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Καλή επιλογή.την 9600 gt έχει πάνω νομίζω άρα αν βάλης μια μνήμη πάνω ή του περάσεις τα χρ μια χαρά θα είσαι κ σε games (τα vista τρώνε 1 gb της μνήμης οπότε έχεις αλλο ενα για εσένα.τα χρ τρώνε 400 μβ)
pappous_soulis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Πιστεύω είναι η καλύτερη επιλογή σ'αυτά τα λεφτά. Κι όπως είπε και ο chief90,βάζεις και παραπάνω μνήμη και είσαι άνετος.
klainmaingr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δοκίμασε κανείς να βάλει ΧΡ στο συγκεκριμένο; Είχατε τπτ προβλήματα με τους drivers?
Chief90 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 με τους δικούς μ drivers που ανέβασα στο forum στα χρ δν δουλεύει το hdmi sound(μπορει να δουλευει με τους τελευταίους) τηλεχειριστηριο και το κουμπι του ήχου ειναι μόνιμα πορτοκαλί αλλα δουλεύει κανονικα όλα τα άλλα είναι οκ.
elysium Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Από τις καλύτερες επιλογές της αγοράς αυτή την στιγμή. Ήμουν κι εγώ έτοιμος να το αγοράσω μέχρι που είδα την οθόνη του δίπλα-δίπλα με άλλα αντίστοιχα φορητά. Μιλάμε για ΚΑΜΙΑ σχέση. Χαμηλή φωτεινότητα, ξεπλυμένα χρώματα, χαμηλό contrast, παραμόρφωση με την παραμικρή κάθετη κίνηση της οθόνης. Κρίμα, κρίμα, γιατί η οθόνη κατ' εμέ είναι από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά. Να είναι 5% πιο αργό ένα φορητό δεν έγινε και τίποτα αλλά την οθόνη την βλέπεις συνέχεια. Τώρα αν σε καλύπτει η ποιότητα της, go for it! Εναλλακτικά Acer 5930g http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=281261 Από κει και πέρα -gaming έως 800ευρώ- το χάαααος
dj_vts Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Μαλιστα, διαβασα και για το acer αλλα γενικως δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα λογια για αυτη την εταιρια. Δεν εχω καθολου πειρα με λαπτοπ, θα ειναι το πρωτο μου. Και απο εμφανιση για το HP εχω δει και καλυτερα, αλλα και πολυ χειροτερα! Το Acer οντως φαινεται λιγο τεραστιο απο τις φωτο, αλλα για την οθονη του HP δεν θυμαμαι να μου αφησε καποια αρνητικη εντυπωση... Βεβαια υπενθυμιζω την απειρια μου με τα λαπτοπ! Σχετικα με τη μνημη αν βαλω αλλη μια 1GB θα υπαρχει καποιο προβλημα με την εγγυηση;; Α και κατι αλλο, το βρηκα στο skroutz το HP σε τιμη 715 ευρω απο το camber.gr που ειναι και στη Θεσσαλονικη. Υπαρχει περιπτωση να ειναι παρα-εισαγωγη και οχι απο την αντιπροσωπεια της HP; Αν τους παρω τηλεφωνο θα μου πουνε;
dj_vts Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Τελικα το αγορασα απο mediamarkt το λαπτοπ μιας και στο camber δεν υπηρχε ουτε για δειγμα... Μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ικανοποιημενος αλλα πρεπει να παρω και την επεκταση εγγυησης για να ειμαι καλυμμενος! Μου φαινεται οτι η μπαταρια πεφτει πολυ γρηγορα αλλα μαλλον θα θελει μερικες φορτισεις μεχρι να αποδοσει στο 100% της, οπως σε ολες τις συσκευες...
dj_vts Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Παιδια τι ειναι προτιμοτερο να βαλω XP η να βαλω ακομα μια μνημη 1GB στο λαπτοπ για να παιζει καλυτερα τα παιχνιδια; Δε ζηταω να τριβω και τα ματια μου αλλα εβαλα ενα περσινο παιχνιδι (test drive unlimited) και δεν το παιζει στο 100%. Βασικα τα vista μου αρεσουν στο λαπτοπ και θα προτιμουσα να προσθεσω μνημη αν μου πειτε οτι θα δω σιγουρα διαφορα... Α και τι μνημη παιρνει το συγκεκριμενο; Εχει 2 slots πανω τωρα; Και ειναι "πιασμενα" και τα 2 με δυο 1gb μνημες; Θα πρεπει να παρω μια των 2gb;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.